Designer Corian® -kök med ö – modernt, öppet och rymligt

kök med ö vit koriangrå väggfärg laminat

Corian är ett populärt plastmaterial som har patenterats av DuPont -företaget. Färgen uppnås med hjälp av en laminatbeläggning eller genom färgning av själva materialet. Det följande Designkök med ö ligger i ett modernt hem i Samford, Queensland, Australien och designades av Kim Duffin of Sublime arkitektoniska interiörer designad. Köket är ljust, rymligt och öppet mot en angränsande terrass.

Modernt vitt kök med ö

Designkök med stänkskyddsvägg på ön

Tack vare husets glasväggar har du en vacker utsikt över dalen och tillräckligt med dagsljus för insidan. Det gröna landskapet skapar en vacker grön bakgrund för det vita Corian -köket. Färgen, “Quasar White” Staron, valdes för alla ytor så att rummet fick ett tidlöst utseende och inte skulle konkurrera med omgivningen. Laminerat med en vacker “Blacken Ash” konsistens användes för att framhäva och inrama vyerna.

Kök med ö och angränsande terrass

Kök med ön vita glasväggar angränsande terrass

Enkelheten i designen håller elementen i köket och uteplatsen utanför konsekvent. Aluminiumremsor i skåp och dörrpaneler säkerställer en sömlös visuell anslutning. Dessa starka linjer fångar ögat, runt köket och leder till däck.

Trälaminat med ett vackert träutseende

Designkök med ö, vita bänkskivor i korianlaminat

Köket är indelat i olika zoner och är så rymligt att flera kockar kan släppa lös sin potential. Om alla har ett annat jobb finns det tillräckligt med arbetsutrymme för alla. För enkel åtkomst till porslin, bestick, tallrikar och andra köksredskap användes Blum Intivo utdragbart system och Aventos lyftsystem för skåp och lådor. Dessa funktioner maximerar utrymmet och ökar ergonomin i köket.

Hänglampor ovanför köksön

modernt hem kök ö sublima arkitektoniska interiörer

En av de viktigaste funktionerna i det här köket är användningen av fast Corian -ytmaterial. Enheterna har placerats strategiskt i rummet för maximal komfort. LED -belysningen har använts flitigt både inomhus och utomhus.

     Bord med hjulcorian kök ö kim duffin utanför grillplats

Grillplats utanför

Designer kök corian vit ö glas vägg landskap

Skjutdörrar separerade inuti och utvändigt

modernt kök med ö vit corian aluminium

Designer kök kim duffin australien bordsterrass

modernt kök öppet matlagningsskåp öppen matskåp

Köksö öppen för skafferi Corian Island bänkskiva

Designkök med ö tillverkad av vit corian solid yta

Andra Corian -kök:

kök med ön original design barstolar vit färg stål accent

kök med ö bänkskiva corian vita röda skåp

kök med ön vit design corian modern pallbänk

kök med ön svart corian minimalistiska plattor stort format