Det moderna köket kombinerar estetik med funktionalitet

Designidéer glas kök bakvägg grön

Du brukade gå till köket för att laga middag. Idag går du till köket för att uppleva något. de modernt kök har blivit ett estetiskt multifunktionellt utrymme.

Det moderna köket – ett multifunktionellt centrum för livet

Köksplaneringsrum bilder vitt utrustat kök

Under de senaste tjugo åren har köket förvandlats till ett kommunikationscenter. Denna förändring är nära besläktad med hushållets nya krav. de modernt kök erbjuds i olika versioner så att en lämplig lösning kan hittas för varje rum. Köksprogrammen erbjuder möjlighet att kombinera de enskilda modulerna efter individuella behov. Trenden är tydlig – det utrustade köket har framgångsrikt etablerat sig. Oavsett om det är en del av vardagsrummet eller som ett separat rum i kombination med en matplats beror på det tillgängliga utrymmet. Köksön med sittplatser har också integrerats perfekt i kökskonceptet.

Att designa ett modernt kök – trendiga material, färger och dekoration

Trä svart accenter vitvaror matplats

Enkla färger, tydliga linjer och ett puristiskt, minimalistiskt utseende avgör utseendet på det inredda köket. Högglansiga foliefronter och metalldetaljer står ofta i fokus för designen. Högkvalitativa material som granit eller glas finns i det moderna köket. de modernt kök Numera är det svårt att föreställa sig utan dekoration – dekorativa hyllor och glasväggar är mycket populära för tillfället. Dessutom bidrar kontrasterande färg- och materialkombinationer till ett trendigt utseende. Smarta färger som rött och lila ger rummet individualitet, medan vitt och blått slappnar av sinnena. De handtagslösa köksskåpen i minimalistisk stil kompletterar designen. De så kallade stånghandtagen, som återigen uttryckligen understryker den puristiska estetiken, är också mycket på modet.

rött kök splashback träbänk design idéer

Proffsen hjälper gärna till med utmaningen att designa ditt eget drömkök. Det erfarna teamet från Küchen Aktuell vet inte bara exakt vad som trender, utan också hur trenderna implementeras. Från individuella råd till mätningar till montering – specialisterna erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vem en Köp moderna kök på Küchen Aktuell kan räkna med ett omfattande utbud.