Innovativt köksskåp design “New Logica System”

köksskåp design grå-kök-modern-stil-hyllor-öppna-laminat

Praktiska och innovativa mönster är ett måste i modern inredning. Den som håller med kommer också att vara intressant i den här Köksskåp design Att bli omtyckt. Fokus ligger här på väggdelen, som kan öppnas och stängas på ett originellt sätt. Enskilda paneler i elegant och modern högblank i grått är antingen vikta eller nedskjutna. Rymliga hyllor av glas och stål kommer fram. I denna köksskåpdesign finns det inte bara plats för många rätter. Köksutrustning kan också rymmas perfekt där uttagen ursprungligen kan flyttas längs en skena tills de är i önskad position.

Köksskåpdesign när den är låst

design-kök-skåp-valcucine-modell-grå-låst-minimalistisk stil-monokrom

Köksskåpets design erbjuder också möjlighet att dölja spisen. Detta görs med hjälp av en träplatta som kan flyttas i båda riktningarna och användas för att klippa produkterna samtidigt. Praktiska kryddställningar finns precis bakom spisen i det moderna köket och kan vridas framåt för snabbare och enklare åtkomst. En vattenslang finns också vid spisen. På så sätt kan vatten fyllas i kastrullen när som helst utan att behöva flytta kastrullen själv eller bära den runt köket. Men det är inte allt som den innovativa köksskåpsdesignen kan erbjuda. Speciella öppningar i basenhetens bakre del ger möjlighet till osynlig förvaring av flaskor, inklusive olja och ättika.

Köksskåpdesign med modern glashylla

design-kök-skåp-köks-vitvaror-uttag-remsa-hylla-glas-stål

I princip kan allt rymmas perfekt i denna attraktiva köksskåpdesign på ett sådant sätt att du har allt du behöver till hands utan att slösa mycket tid på att rota igenom skåpen. Du kan också se vilka andra funktioner köket erbjuder i videon nedan. Men först några bilder.

Lådor med gott om förvaringsutrymme

design-kök-skåp-förvaring-lådor-diskbänk-grönsaker-belysningseffektivt

Innovativt fällningssystem

design-kök-skåp-grå-trä-tallrik-klaff-hyllor

Köksskåp i blått

design-kök-skåp-blå-färg-modernt-innovativt-nytt-logica-system

Grått kök med grön bänkskiva

köksskåp design spis-gas-högblank-grön-porslin

Innovativt kök för trevlig matlagning

köksskåp design grön-högglans-minimalistisk-belysning-köksö

Nytt Logica -system från Valcucine.