Italienska kökssystem från Valcucine kombinerar stil och ergonomi

Ergonomiskt kök Valcucine-Italian New-Logica-system vitt

Italienska kök från Valcucine är synonymt med kvalitet, ergonomi och stil runt om i världen. Kökssystemen är resultatet av detaljerad planering och en bra känsla för design. Efter att Valcucine 1996 presenterade sitt revolutionerande Logica -system med tillbehörskanalen fortsätter trenden idag att integrera ytterligare teknik och funktioner i köksutrustning i en produkt.

Italienskt kök av högsta kvalitet

Ergonomisk köksdesign modern belysning hängande lampor lim grön vägg

Italienska kök Valcucinesystem utvecklar samspelet mellan människor och teknik. Förbättringar görs oavbrutet. Nya Logica -systemet med ett djup av 80 cm för basenheterna och tillbehörskanalen förmedlar en känsla av mys och komfort. Med hjälp av den bakre väggen som kan utrustas kan rummet planeras och organiseras på ett sådant sätt att matlagningen kan avnjutas fullt ut.

Nya Logica – Italienskt kökssystem från Valcucine

Designer kök Italienskt kök ö-modern utrustningsdesign

Den moderna tillbehörskanalen ger mer tydlighet. Den kan användas längs bakväggen eller bredvid köksön. Olika användbara kökstillbehör kan stuvas i detta område. Inuti finns tillräckligt med utrymme för gas- och vattenanslutningar. Diskbänken och hällen kan således placeras flexibelt och oberoende av anslutningarna och anpassas till strukturella förändringar.

Modernt kök med omisskännliga stilelement

Moderna kökssystem-italienska designer köksmöbler idéer

Tillbehörskanalen är tillverkad av aluminium eller rostfritt stål. Det nya utrustningselementet i New Logica -systemet finns också som översion. Det skapar en rumslig separation av kök, matsal och vardagsrum.

Ergonomiska italienska kök möjliggör mer ordning och tydlighet

Köksö -tillbehör kanaliserar modern utrustning

Ergonomiskt utformade köksmöbler – t.ex. rymliga, avtagbara lådor som går tyst och enkelt – gör matlagningen rolig. Köksfronter är gjorda av tunna laminatpaneler och är fukt- och värmebeständiga. Strävar efter sin högkvalitativa produktion Valcucine beroende på funktionalitet, hållbarhet och livslängd. Det estetiska utseendet förbises inte.

Köksö med tillbehörskanal

Kök ergonomiskt-tillbehör kanal-modern design innovativ

Ny generation italienska kök

Köksö tillbehörskanal Nytt Logica -system grönt

Att föra hantverk och innovation till en ny glans tillsammans

Köksutrustning passande öppna hyllor moderna

Framtidsinriktade kökssystem Nya Logica  

Designkök Modern italiensk svart bänkskiva Valcucine

Nya Logica System -tillbehörskanalen finns också som översion

Valcucine system köksinredning-idéer-tillbehörskanal