Litet kök – modulärt koncept sparar utrymme

Hyllplan i metall kokplatta

Litet kök = stor utmaning. Men tack vare kreativiteten och talangen hos en tysk designerstudio finns det nu ett multifunktionellt modulärt kök som kan omformas snabbt och enkelt.

Litet kök – stor utmaning

Förvaringsboxhyllor sjunker litet kök

Det tyska designkontoret Kilian Schindler, stöds av köketillbehörsspecialisten från Men, har ett nytt koncept för litet kök designad. Den utmärkta designen inspirerar till funktionalitet. Det är inte konstigt att det modulära systemet orsakade en sensation i Milano, New York och Hong Kong som en del av en vandringsutställning. Köksenheten består av en konstruktion där ytterligare moduler kan installeras när som helst. På så sätt kan alla designa sitt lilla drömkök efter sina personliga behov. Den enkla estetiken understryker funktionaliteten igen. Konstruktionens vita färg får köket att se större ut. Öppna hyllor erbjuder förvaringsutrymme för olika tillbehör.

Litet kök – modulsystem imponerar med funktionell design

 Köksartiklar gryta rostfritt trä litet kök

Modulsystemet erbjuder fyra alternativ för det litet kök – Bänkskiva och förvaringsutrymme, bänkskiva och spis, diskbänk och skärbräda. Grundelementen i konstruktionen är gjorda av rostfritt stål och kan snabbt och enkelt demonteras och sättas ihop igen – vilket naturligtvis underlättar transporten. Köket tillåter en viss flexibilitet och ombyggnad. Extremt stabilt, det lilla matlagningsblocket kan inte bara hitta en plats i det lilla köket, utan kan också användas som matlagningsö i det stora. Matlagningsområdet erbjuder tillräckligt med utrymme för att förbereda produkterna. Det är möjligt att kombinera två moduler med olika kökstillbehör. Alla hobbyskakrar kommer säkert att fascineras av designen.

Det modulära köket erbjuder förvaringsutrymme för tallrikar och bestick

Köksmodul förvaringsutrymme låda kokplatta litet kök

Metallkonstruktion – extremt hållbar

mobil handfat kök bakre väggplatta

Modernt handfat i köket

Skärbräda i rostfritt stål på pentryhyllor

Köksö med spis och kokplatta

form köksö metall spis spis

Grundmodellen

Köksö design själv bord

Varm tallrik och hyllor

Kokkärl med grytor