Matlagning online – ny teknik för matlagning

ny modern teknik maskin online matlagning sparar tid

Tack vare den nya tekniken Matlagning i samarbete det är möjligt att förbereda middag på kontoret! Christian Isberg, Petter Johansson Kukacka, Lasse Korsgaard och Carl Berglöf står bakom det spännande projektet för en märklig matlagningsmaskin. Maskinen styrs av en digital plattform så att alla kan delta i matlagningen, oavsett om du är hemma eller fortfarande på kontoret. Ännu mer – den innovativa tekniska lösningen främjar samarbete mellan olika människor och erbjuder möjlighet för flera användare att använda plattformen samtidigt. Så är konceptet – laga mat online inget mer i vägen.

Matlagning online – för många kockar kommer definitivt inte att förstöra buljongen

tidsbesparande ny teknik modern maskin lagar mat istället för dig

Idén med att ”laga mat på nätet” är väldigt original, och för att visa maskinens oändliga möjligheter bestämde designarna sig för att anordna en märklig matlagningsshow. Deltagarna – fem kockar, var och en framför sin dator, lagade en måltid tillsammans. Mer än 35 olika funktioner gör det möjligt för kockarna att arbeta, maskinen har ett användarvänligt gränssnitt och extremt enkel användning. Deltagarna kan blanda ingredienserna, tillsätta kryddor, röra, steka, baka och mycket mer. Och allt detta – i realtid. Det enda de fem cheferna behöver är en internetuppkoppling och du kan diskutera och utbyta idéer tillsammans. Experimentet kommer att äga rum i två faser – den första fasen kommer att tillagas, den andra fasen kommer den färdiga måltiden att smakas och det slutliga resultatet diskuteras och läggs ut på nätet.

Matlagning online – den nya interaktiva “matlagningsmaskinen” är framtiden?

Maskinkok ingredienser lägger automatiskt till ingredienser Internet recept själv

Teamet hoppas inte bara på ett framgångsrikt experiment, utan också på varaktig förändring. Kan denna nya teknik ersätta restauranger? Eller kanske kommer en sådan maskin att installeras i varje hus om tio år så att arbetande människor kan laga middag under lunchpausen?

Den digitala plattformen erbjuder möjlighet att laga mat tillsammans i realtid

Teknik digital plattform internetuppkoppling modern

Tillsätt kryddor och ingredienser

ny matlagningsmaskin kryddor blanda ingredienser rör tillsätt

Rör sedan allt i grytan

Lägga till kastrullsredienser rör om till ny modern teknik

Kokplatta med internetanslutning och digital kontroll

Kokplatta internetanslutning enkel drift koncept innovativt

Matlagning, njut av ny modern teknik online som förbereder mat hemma

Kryddor tillåter nya interaktiva plattformar för kulinariska konstproffs