Modern köksblandare – elegant kran från MGS

Köksblandare designidéer i rostfritt stål Italien

När vi tänker på ett kök är det första man tänker på verkligen relaterat till köksöns stil, färgschema eller design, men inte till resten av rummet. Sedan börjar vi ta hand om köksskåpen tillsammans med vitvaror och belysning. Men en viktig del av köket förbises ofta, nämligen modern köksblandare – nämligen kranarna, de förbättrar utseendet på både hela köket och tillagningsområdet i detalj. Idag vill vi presentera dig den senaste kollektionen av innovativa kökstillbehör från MGS. Alla företagsprodukter är gjorda av rostfritt stål och ger ditt kök en touch av italiensk stil och klass.

Modern köksblandare från MGS – elegant estetik och praktisk design

Rostfritt stål praktiska idéer köksdesign

Vela och Spin modern köksblandare från MGS innehåller snygga, moderna kranar som sträcker sig från det minimala utseendet till den dramatiska effekten. Medan Spin kännetecknas av sin enkelhet och eleganta kurvor, gör Vela -modellen ett dramatiskt visuellt uttalande med sin höga och exklusiva silhuett. Var och en av köketillbehörselementen som presenteras här är handpolerad och finns i matt eller högglansig. Rostfritt stål är alltid ett så populärt val i det moderna köket på grund av dess enkla underhåll och hållbarhet. Dessa ergonomiska kranar är imponerande tillägg som kombinerar form med funktionalitet på ett bra sätt.

Modern köksblandare och tillbehör – kranar i rostfritt stål

Möbler köksfat praktisk design italiensk tillverkare

Kranarna med utdragbara pipar och dubbla sprayhuvuden är mycket praktiska, de är bara ett bevis på att det finns något speciellt för alla i den här samlingen. De passar sömlöst i nästan alla kök och gör dem snygga. Om du väljer dessa kranar av rostfritt stål också för ditt kök kommer du att få en touch av exklusivitet där. Ditt kök kommer att visa mycket italiensk stil i designen och kommer säkert att se avundsvärt ut!

Tidlöst elegant – kök i italiensk stil

Designidéer bilder elegant elegant rustikt

 Helt vitt kök med ö

minimalistiskt kök vita högglansfronter elegant snyggt

Kök i rostfritt stål – tidlös elegans

Rena lyxiga kök i rostfritt stålbeslag moderna snygga designidéer

Modernt kök med en marmor bakvägg

Köksfat marmorbänk modern snygg elegant

Köksblandare rostfritt stål snygga eleganta handfatdesignidéer

Köksö diskbänk modern designidéer vit bänkskiva

Högblank köksblandare moderna designidéer rostfritt stål

Rostfria kranar köksmöbler marmor kök stänk

Kran köksblandare modern design gjord av rostfritt stål

Kranar elegant elegant Köksblandare rostfritt stål snyggt