Modernt kök “Lucrezia” – ett drömkök med mycket komfort

modernt kök svart lucrezia vitt ögolv träplattor

Minimalism, ergonomi, anpassningsförmåga och effektivitet – det här är de särdrag som gör detta unikt och modernt kök karakterisera. Cesar -modellen är nu den senaste i Lucrezia -modulköket och fascinerar oss med sin moderna köksdesign. Vi har redan sett några fantastiska köksdesigner som Mila och Kalea av dessa italienska mästare tidigare, och idag fick vi en annan sensationell serie att se, skapad av denna exklusiva high-end lineup. Lucrezia är mycket mer än bara ett modernt kök. Hon försöker göra gränsen mellan vardagsrummet och köket suddig och skapa ett integrerat socialt område som svarar på de förändrade behoven hos ett snabbt urbant livsstil. Utan tvekan är detta Cesars mest populära kök. Lucrezia gör allt för att ge dig det moderna köket i dina drömmar – en innovativ anläggning full av färska idéer!

Modernt kök av ljust trä

färg grädde modern design hylla skåp köksugn

Modularitet och kompositionsfrihet är de två viktigaste funktionerna i stads kökskonstruktion och designen på Lucrezia uppfyller exakt kraven hos den moderna hemmaboende. Köksöarna med öppna och stängda hyllor, flera väggförvaringsenheter, frukostområden och utdragbara matbord samlas för att skapa ett modernt kök som passar den specifika planlösningen i ditt hem. Från vitlackad ek till rostfritt stål och slitstarka Corian -ytor till varma träfärger, kommer detta trendiga kök att charma dig med en rad kontrasterande men ändå visuellt förföriska ytor som stjäl showen.

Modernt kök i minimalistisk stil

kök ö trä lucrezia modern design golv parkett fläkt

Modernt kök – Rymliga arbetsytor, eleganta halvöar och funktionella bänkskivor gör ditt köksliv mycket enklare än den intuitiva designen av någon annan köksanläggning. Men det här är inte bara ännu en fin köksmodell, de minsta detaljerna återspeglas också här och de subtila designelementen representerar husägarnas personligheter på ett subtilt sätt.

Detta moderna kök är tillverkat av trä och högglans

trä ljus kök design kök ö diskbänk parkett mörk

Kök med matplats i vitt

matbord vitt modernt kök ö parkett hylla

Öppen hylla på köksön

trä parkett design köksgolv öppen hylla vit matplats

Modern högglans i vitt för ett elegant kök

möblering kökshylla öppen vit design idé matbord

Designidé för ett modernt kök

italienskt modernt kök brunt trä vit inredning köksö

Brun glans i detta italienska kök

matplats brunt kök vita möbelstolar högblank

Minimalistiskt kök i svart

lucrezia kök moderna svarta skåp kylskåp stål fläkt

Det finns en kombination av trä och stål i det här köket

stål kök trä kombination moderna bilder

skåp modernt kök öppna hyllor grå designparkett

rumsdelare hylla öppen gräddfärg modern köksinredning

modernt kök vitt stål yta design kakel

En design av Cesar.