Retro köksinredning andas andan från svunna tider

Retro köksblandare - kök i vintagestil

Med så stor vikt vid innovativa, moderna mönster är det lätt att förbise charmen och enkelheten i rustika och retro köksblandare. Traditionella och smakfulla, rustika och vintage teman väcker en känsla av nostalgi som är varm och tröstande. Det är därför köket, mer än något annat rum i ditt hem, är den idealiska platsen för ett klassiskt designschema, särskilt vintageinredning.

Retro köksinredning – känsla av nostalgi

Retro köksblandare lantlig diskbänk

Vintage -interiörer ser verkliga ut och påminner oss om mycket enklare tider. När du överväger retro köksblandare, lämna skåp och hyllor med en ren design. Vad som är bra med den här stilen är att du kan använda dina gamla favoriter – precis som gamla dagar.

Retro köksblandare med lång pip

Retro köksblandare-klassisk atmosfär

Här är några rustika och retro köksblandare som fångar andan i svunna epoker utan att se för daterad ut.

Retro köksblandare liknar dem som användes i en bondgård vid 1900 -talets början. En vintage kran finns i en mängd olika material, inklusive nickel, brons, krom, koppar, tenn och mässing.

Shabby chic kök i rosa och vitt

shabby-chic-kitchen-retro-kran-rosa-vit

Retro köksblandaren har en lång pip i slutet, handtagen är något böjda och passar lätt handens kontur. Ta hänsyn till de ursprungliga detaljerna, specifika kurvor, former, handtag etc..

Vintage kran

Retro kran nostalgi vintage stil

Vintage -kranarna är utformade för att ge ditt kök en rustik känsla samtidigt som de erbjuder dagens moderna bekvämligheter. Retroköksinredningen kan nu passa in i vilket kök som helst och skapa en klassisk atmosfär.

Retro köksblandare lantkök

Retro köksblandare-hög pip

Retro-kök-inredning-varmt-mysigt-kök

Retro köksblandare-tenn-nostralgie

Retro köksblandare vägghandtag

Retro-kök-inredning-passar-modernt-kök

Retro-kök-kranar-modernt-kök