Kvalitativa köksdesigner från Studio Becker

Kök i rostfritt stål

Kvalitativa kök bör uppfylla tre huvudkriterier – ett elegant utseende, perfekt tillverkning av högkvalitativa material och ett märke som du enkelt kan känna igen tillverkaren. Hemligheten bakom framgången för Studio Becker ligger just i detta – de följde receptet och det visar.

Kvalitativa kök från Studio Becker – europeisk tradition och amerikansk kvalitet

modernt svart panel kök

Numera bestäms produktionsprocessen på Scandinavian Studio Becker av den långa europeiska traditionen och amerikanska kvaliteten. Företaget började som en liten tillverkare, men det skickliga utförandet och intressanta mönster drog amerikanska möbeltillverkares uppmärksamhet till designstudion. Det skandinaviska företaget förvandlades till ett internationellt företag, vars namn snabbt blev populärt runt om i världen. Kvalitativa kök är populära tack vare sin design och tillverkning – Studio Becker -katalogen erbjuder båda. Många intressanta modeller – moderna och klassiska, innovativa och traditionella, minimalistiska eller excentriska finns tillgängliga. De flesta av dem är högteknologiska, i linje med moderna trender.

Kvalitativa kök med en ljus och eklektisk design

minimalistisk-vit-kök-grön-LED-belysning

Studio Beckers kännetecken är de kvalitativa köken med en ljus och eklektisk design. Du har dina mönster för kvalitetskök Tillägnad människor som gillar extraordinära möbler. Vackra, blanka ytor, enkel och kompakt form och många originalmaterial används så att varje modell ser unik ut. Däremot innehåller den klassiska delen av kollektionen snygga träkonfigurationer med gyllene dekorationer, träsniderier och ljuskronor.

Kök i modulär kvalitet

Modulär köksdesign

Modul kvalitetskök från Studio Becker är en verklig höjdpunkt i kollektionen och erbjuder otaliga möjligheter för rymliga områden, där många intressanta förvaringsalternativ kommer att göra hela familjens liv mycket lättare. De är praktiska och bekväma, och du kan designa ditt eget drömkök, som inte bara är multifunktionellt utan också mycket smakfullt konfigurerat.

Från Abigail

Futuristisk vit köksö

minimalistisk-vit-halvcirkelformad-kök-ö

 Elegant klassiskt träkök

elegant-klassiskt träkök

Ek utrustat kök

Inredda ekpaneler i köket

Bestickrätter-kvalitativt kök

Bestick-porslin-kvalitativt-kök