Modernt eller traditionellt designkök från Berloni

glänsande-svart-lila-kök

de Designer kök från Berloni är här för att fräscha upp din heminredning och bli ett sött retrokomplement till inredningen. Om du letar efter nya designidéer för köket kommer du säkert att fascineras av dessa spännande sammanställningar av tradition och modernitet.

Designkök från Berloni – bekvämt och snyggt

öppet hyllsystem kök

Företaget Berloni grundades för cirka 50 år sedan när bröderna Berloni öppnade en egen möbelbutik. Numera förlitar sig kökstillverkaren gång på gång på traditionella produktionstekniker som garanterar hög kvalitet på produktionen. Inredningsarkitekten för det italienska företaget fokuserar på det eleganta utseendet på modellerna, som skapar en mysig atmosfär och samtidigt är utrustade med innovativa förvaringsutrymmen och hållbara fronter.

Klassiskt designkök från Berloni

öppet hyllsystem kök

De eleganta klassiska designköken från Berloni är designade enligt traditionella standarder. Modellerna på skåpdörrarna, söta dekorationer och en retro -look. De italienska möbelproducenternas mästerverk är utrustade med allt en hemmafru och hennes familj kan behöva. Vintage eller rustikt, shabby chic eller klassiskt elegant – du är bortskämd för val. Den romantiska stämningen skapas av pastellfärger och färgscheman som vi känner från våra morföräldrar.

Vintage designer kök skapar en romantisk atmosfär

klassisk-vintage-kök-Gaia-Berloni

Tosca är en typisk årgång Designer kök, där ek kombineras med mjuka textilier skapar retrobelysning en märklig atmosfär och du känner dig verkligen hemma. Glasdörrarna och retroskåpen, även de söta små fönstren ovanför bänkskivan påminner om 60 -talet av 1900 -talet när företaget faktiskt grundades.

Två andra klassiska modeller, den här gången i vitt – Grangala och Gaia lockar uppmärksamhet. De reflekterar solljuset och hela inredningen lyser. Grangala är ganska massiv, medan Gaia har element som från en mosaik.

Moderna designkök från Berloni

modernt panelköksträ

De moderna designköken från Berloni är den typ av kök som inspirerar med sin enkla form och minimalistiska look. Konceptet bakom den innovativa designen är att erbjuda en smakfull inredning med smarta förvaringsutrymmen. Ginevra, Afram Brera och Nicolle är bara några av modellerna som kommer att imponera på alla fans av minimalism.

Från Abigail

Vitt köksblock Berloni

vitt köksblock Berloni

Vitt klassiskt hörnkök Nicole

vitt-klassiskt hörnkök-Nicole

Rustikt italienskt kök

rustika-italienska-kök-trämöbler

Rustikt mysigt hörnkök

rustikt-mysigt-trä hörnkök

Klassiskt kök-Athena av Berloni

klassiskt-kök-Athena-Berloni

Designköket i Sinetempore i traditionell Valcucine -stil