4 användbara yoga -asanas för kvinnor – enkla övningar för nybörjare

Yoga-Viktminskningstips-Hälsa Kroppskondition

Vi har de 4 mest användbara för dig Yoga asanas för kvinnor utvalda och skulle vilja presentera dem för dig och främst betona deras estetiska effekter på vår kropp. Innan du gör yogaövningar är det viktigt att börja värma upp din kropp (utför det så kallade “solkomplexet” fyra gånger).

Yoga Asanas för kvinnor – Börja med “plog” -läget

tillbakadragen meditera-soluppgång gör yogaövningar

Dessa övningar formar höfterna perfekt, avlägsnar fettet runt buken och höfterna och slätar ut rynkor i ansiktet. Tack vare detta också Yoga asanas Din ryggrad blir mer elastisk och hjälper dig att övervinna daglig utmattning. “Plog” -läget är användbart för oregelbundna dagar i månaden, för förstoppning, gastrit och många andra sjukdomar.

Yoga Asanas Idéer för kvinnor- avslappnande höft midjeställning

Ligg på kroppen med handflatorna vända mot golvet. Använd magen och lyft bäckenet och benen. Skjut benen framåt över huvudet så länge du kan. Stanna i positionen i ungefär en minut. Försök att inte röra dig i stunden. Kom tillbaka till golvet mycket långsamt i omvänd ordning. Känn ryggraden, kotan efter kotan. Koppla av på golvet en kort stund. Och en sak till: försök inte för hårt för att få positionen så perfekt som möjligt. Det är inte nödvändigt.

Men du får inte glömma: positionen är för åderförkalkning, högt blodtryck, diskbråck, bråck inte tillåtet.

Yoga asanas för fysiskt och psykiskt välbefinnande

Fish yoga asanas kvinnor gör för ryggraden utomhus

Nästa inställning kallas “fisk”. Genom dem kan du skulptera vacker byst, axlar och nacke. Det leder till en smal figur och slätar ut rynkor i ansiktet igen. Din midja blir mer flexibel. Ditt humör kommer definitivt att förbättras. Lägg händerna under skinkorna mot golvet. Lyft dig upp till armbågarna och bilda en vacker båge med din kropp. Rör vid golvet med toppen av huvudet. Håll i denna position i 5 andetag. Ta dig ur position, lyft huvudet, axlarna och skjut sedan ut händerna. Koppla av en stund. På så sätt ger vi vår kropp möjlighet att absorbera hållningseffekter på bästa sätt.

Varning! Använd fiskpositionen mycket försiktigt om du har ryggmärgsskador.

Yoga gör dig mer graciös!

Cobra Yoga Tips Healthy-Body Asanas Wellbeing

Nästa position som vi har valt åt dig heter “Cobra” och kallas fortfarande Asana of Rejuvenation. Genom att utföra dem slätas ansiktsrynkor och bröstet, midjan, höfterna och låren är vackert formade. Denna position ger charm och nåd till vår gång och hållning. Ligg på magen med ansiktet pressat mot golvet. Böj händerna på vardera sidan av bröstet. Handflatorna vetter mot golvet. Andas in, lyft din kropp när du knyter armarna vid armbågarna.

Oroa dig inte om du inte kan göra positionen perfekt. Upprepa denna process tre gånger. Håll positionen när du tar minst 5-10 djupa andetag.

Yogaövningar eliminerar fettet

Bow Asana Yoga-Outdoor-Do Tips-Back-övningar

Stanna på magen för nästa asana som kallas “rosett”. Denna position tar bort fettet från buken, stimulerar könskörtlarna och påverkar därmed vår föryngring. Detta skapar också ett vackert bröst. Ta tag i dina anklar med händerna. Håll i denna position i 10 till 30 sekunder. Försök att svänga din kropp. Upprepa fem gånger om du kan, andas in och ut normalt. Koppla av på magen i ungefär en minut mellan repetitionerna.

Du får använda denna hållning om du har förstorad mjälte, tarmpatienter eller hjärtsjukdom Spring inte. Stanna på magen med händerna bakom pannan i cirka fem minuter för att verkligen slappna av.

Vi hoppas att dessa artiklar är till hjälp för dig och att vi verkligen har väckt ditt intresse för yogaövningar.