Gör smycken för barn – 11 färgglada idéer med instruktioner för vackra halsband och armband

smycken för barn tinker armband halsband stickning garn tofs pärlor

Att bära unika smycken är mycket populärt bland de små damerna i synnerhet. Att göra egna smycken är också en spännande och glädjande upplevelse för ungdomar. Om du vill göra smycken för barn behöver du inte lägga mycket pengar på dyra hantverkstillbehör eller spendera mycket tid. Med lite kreativitet och fantasi kan ursprungliga smycken skapas av de enklaste materialen. Övertyga dig själv!

Gör smycken för barn – armband av gem och tejp

DIY idéer smycken för barn tinker armband gem

Detta vackra armband är tillverkat av några få material på mycket kort tid. Men smycket för barn är ett riktigt blickfång.

Nödvändigt material:

Gem

Washi -tejp (olika färger och mönster)

sax

smycken för barn tinker instruktioner armband gem klipp washi tejp

Först hackas gemen samman för att bilda en kedja. Vik sedan in varje gem med lite washi -tejp och de stora barnsmyckena är klara.

Skapa ett halsband av gem och knappar

smycken för barn tinker halsband gem klipp knappar lätt DIY projekt

Du kan göra ett charmigt, färgstarkt halsband till din älskling av färgglada knappar i olika former och storlekar och gem.

smycken för barn pyssla helt enkelt färgglada gem med knappar halsband

Trä ett gem genom hålet i en knapp och fäst sedan en ny knapp på den. Upprepa processen växelvis ordna gem och knappar tills du har nått önskad kedjelängd.

Gör unika smycken för barn – armband av sugrör och washi -tejp

smycken för barn hantverk stickningstrån sugrör washi tejp armband

Du kan också skapa ett attraktivt och något mer överdådigt armband för en liten modemedveten dam från mönstrade sugrör och washi-tejp. Att göra originalsmycken för barn är verkligen enkelt och ger barn och vuxna speciell glädje. Så det finns inget som hindrar dig från att inkludera ditt barn i produktionen.

Instruktioner för att göra barn smycken sugrör washi tejp stickning garn steg för steg instruktioner

Nödvändigt material:

Sugrör

Washi -tejp (olika färger och mönster)

Stickgarn

sax

linjal

DIY smycken barn hantverk idéer stickning tråd sugrör washi tejp färgglada

Först sticka washi -tejp i olika färger på sugrörena. Skär sedan de färgglada sugrören i bitar av olika storlekar. 6 bitar vardera med en längd på ca 30 cm klipps ur stickgarnet. Trä sedan de små rören på tråden. Knyt sedan ihop de enskilda kedjorna i båda ändarna.

Halsband med hängen gjorda av gem och pärlor

smycken för barn tinker halsband ull gem klipp pärlor stjärna fjäril

Vårt nästa förslag på attraktiva och färgglada barnsmycken är detta charmiga halsband med hängen av gem och pärlor.

Nödvändigt material:

Gem

Rocailles pärlor

Stjärnpärlor

Fjärilspärlor

Stickgarn

sax

smycken för barn pyssel instruktioner pärlor fjärilar stjärnor halsband

Ta ett gem i handen och trä några Rocailles -pärlor på den. Dekorera ett annat fäste med stjärnpärlor och ett annat med fjärilspärlor. Dekorera totalt 8 gem. Klipp en tillräckligt lång bit garn och trä pärlklämmorna. Till sist knyter du de två ändarna på stickgarnet.

Rigatoni pastahalsband

halsband nudlar färgning akrylfärg garn smycken för barn tillverkning

Vad tycker du om att organisera en spännande eftermiddag med hantverk med ditt barn och skapa ett elegant halsband som blir ett verkligt uttalande smycke i processen. Även om det inte finns några pärlor till hands, hittar du säkert pasta i köksskåpet som är perfekt för att göra handgjorda smycken. Det enda kravet här är att nudlarna har ett stort hål att trä på.

Nödvändigt material:

Rigatoni pasta

Akrylfärger eller nagellack

pensel

Shish kebabspett

Stickgarn

sax

Glas

smycken för barn som tillverkar nudlar akrylfärgspett halsband

Pensla rigatoni med valfri akrylfärg. Använd träspett som hållare till pastan. Lägg sedan spetten med de färgade nudlarna på ett glas för att torka. Klipp av en bit stickgarn och trä pastan. Knyt ihop båda ändarna av tråden och klipp av den överflödiga tråden om det behövs.

DIY -idé för färgglada smycken för barn – färgstarkt halsband av gem

göra smycken för barn enkla attraktiva färgglada gem

Barn tycker att allt som är färgglatt är särskilt attraktivt. Gör ett färgstarkt halsband tillsammans, helt och hållet tillverkat av gem. Följ bara våra instruktioner och skapa ett vackert halsband tillsammans som kommer att lägga till det vissa till en vacker monokrom klänning.

barns smycken tinker diy idéer gem gem färg glada hängen

Förbered 100 gem och skär dem ihop. Mät längden på fästen. Så att du kan designa släpet, häng på varje klipp, förutom de två sista från varje sida, ytterligare 3 gem som pekar nedåt. Häng sedan ytterligare 3 rader med klämhäng.

Halsband med tvättmaskinhängare

DIY idéer smycken för barn som tillverkar nagellack i ullbricka

Du kan också skapa kreativa smycken för barn från olika små mekaniska delar, till exempel brickor. Med lite färg kan de förvandlas till fantastiska smyckenhängen.

Nödvändigt material:

Bricka

Nagellack (olika färger)

Stickgarn

sax

tandpetare

Papper eller klisterlappar

smycken för barn pyssla instruktioner tvättmaskin färgning stickgarn

Lägg brickan på ett papper eller post-it och måla den med olika färger nagellack. Låt dem sedan torka. Klipp en bit stickgarn, vik det i två och trä det genom hålet i brickan. Knyt garnet till skivan och knyt garnets båda ändar. Klipp vid behov av överflödigt garn.

Kreativt armband med hemlagade papperspärlor

DIY idé smycken för barn tinker papper pärlor tråd stickning garn

Du är också välkommen att göra ett extraordinärt armband med söta papperspärlor som du vrider för hand. Det vackra handgjorda armbandet kan också pryda en barns hand för ett speciellt tillfälle.

tinker papper pärla instruktioner rita en triangel klipp ut rull lim

Nödvändigt material:

Papper (olika färger och mönster)

linjal

penna

Stickgarn

sax

pensel

Mod Podge lim

Shish kebabspett

Glas

Instruktioner för att pyssla med originalpärlpärlsmycken för barn

Rita först en likbent triangel med en bas 2 cm och en sida 15 cm vardera på ett papper. Rita även andra trianglar i olika storlekar. Skär sedan ut dem. Varva varje triangel runt spetten genom att smeta ut lim på insidan av papperet. Applicera lite lim på den färdiga rullade pärlan också. Låt dem torka på ett glas i cirka 5 minuter. Klipp en bit stickgarn och använd spetten för att trä pärlorna på den. Knyt båda ändarna och klipp av allt överflödigt garn.

Barns smycken enkelt – halsband av sugrör

barns smycken tinker stickgarn färgglada sugrör halsband enkelt

Därefter vill vi visa dig ett annat bra smycke för barn som du enkelt kan replikera hemma. För det söta halmhalsbandet behöver du följande material:

Sugrör (olika färger och mönster)

Stickgarn

sax

DIY instruktion smycken barn halsband stickning garn sugrör

Skär sugrören i bitar av olika storlekar och trä dem på en bit stickgarn. Knyt ihop garnets båda ändar och klipp av eventuellt överflödigt garn. 

Gör färgglada smycken för barn – gör tofs kedjor själv

smycken för barn pyssel färgglada halsband stickning tråd tofsar handgjorda

Du kan också göra ett vackert smycke till en tjej av färgat stickgarn. Detta färgglada tofs halsband kommer att ge färg till de kalla vinterdagarna och kommer att göra dig på gott humör. För detta behöver du stickgarn i valfri färg, metallpärlor och sax.

smycken för barn tinker halsband ullfärgade tofsar former

Gör 5 tofsar av färgad ulltråd som visas på bilden. Trä de färdiga tofsarna på stickgarnet. Trä sedan en metallpärla på varje sida av kedjan och knyt garnets ändar.

barns smycke instruktioner halsband tinker färgade ull tofsar

Att göra smycken för barn – ett attraktivt halsband med ett hänge av bricka och ulltråd

smycken för barn färgrikt halsband ulltråd tvättmaskin smycken hänge

Nödvändigt material:

Bricka

Stickgarn (olika färger)

sax

linjal

barn smycken halsband med hängande tinker instruktioner tvättmaskin stickning garn

Klipp en bit ca 20 cm lång från varje färg på stickgarnet. Vik ullbitarna i två och trä dem genom hålet i brickan. Knyt trådbitarna till skivan för att skapa det färgglada hänget. Skär sedan ytterligare en bit ulltråd ca 60 cm lång, lägg den i två igen och trä den genom skivan. Knyt ihop båda ändarna av garnet.