9 kaunista Armlet -korumallia

Armlet on eräänlainen koru, jota naiset käyttävät aseissa. Tällaisia ​​koruja ovat naiset käyttäneet muinaisista ajoista lähtien. Se tunnetaan myös nimellä Vanki Etelä -Intiassa. Tämän tyyppisten korujen muut nimet ovat aseistuspatti ja bajuband. Ihmiset ostavat käsivarsia Intiasta häitä tai juhla -aikaa varten.

käsinojat

Armlet -mallit:

Yksi suosituimmista koruista on olkavarren rannerengas. Se on häikäisevää ja voi saada sinut näyttämään upealta. On vaikea valita suosikki käsivarsi eri korukauppojen käsivarsimalleista.

1. Perinteinen Armlet:

armlet-mallit-perinteinen-armlet

Perinteinen käsivarsi on naisten omistamisen arvoinen. Raskas kivikoristelu perinteisessä käsivarsissa voi lisätä käsivarsin kauneutta. Näitä käsivarsimalleja kannattaa kokeilla ainakin kerran.

2. Nakshi Armlet:

armlet-designs-nakshi-armlet

Nakshi -käsivarsit on valmistettu erittäin kulttuuri- ja kuninkaallisista temppelikoruista. Niissä on kauniita kullasta tehtyjä veistoksia. Tämä koru voi tehdä naisten häistä ikimuistoisia. Jumalatar lakshmi -hahmo lisää kauneutta Nakshi -käsivarsiin.

3. Timantti/jalokivet jumalatar Lakshmi Armlet:

armlet-mallit-timantti-jalokivet-jumalatar-lakshmi-armlet

Timantti-jalokivivarsi on jo ainutlaatuinen kauneudessaan. Jumalatar lakshmin hahmon ja kivipisaran lisääminen tähän koruun on kuin kirsikka kakun päälle. Nämä käsivarsimallit lisäävät pyhyyttä ulkoasuun jumalatar lakshmin kaiverruksilla.

4. Kytkin Armlet/Arm Patti:

kytkin-käsivarsi-patti

Yksinkertainen kytkimen käsivarsi-/käsipatti, joka vastaa naisten saree-väriä, on hyvä vaihtoehto naisille käytettäväksi häättapahtumissa. Kytkinvarret tulevat myös temppelityyppisiin koruihin, joissa on kaiverruksia. Kaiverrukset kytkinvarressa on ikivanha tapa suunnitella käsivarsisi. Voit lisätä mahtavuutta kytkimen käsivarsikoruihin kivipisaroilla sareesi värin mukaan.

5. Lanka Armlet:

armlet-mallit-thread-armlet

Tämän tyyppisissä käsivarsissa on langat, jotta naiset voivat sitoa ne käsiinsä. Tämä on vanha korutrendi, joka on jälleen syntynyt. Nämä käsinojat, kuten muutkin käsinojat, lisäävät ulkoasua.

6. Ketjutyylinen Armlet/Bajuband:

armlet-designs-chain-style-armlet-bajuband

Tämäntyyppinen käsivarsi korvaa lankarannekkeen, koska kultaketjua käytetään kierteiden sijaan. Kultaiset käsivarsimallit ovat erittäin majesteettisia ja hyvännäköisiä. Tämä on yksi kauneimmista kultaisista käsivarsimalleista. Voit myös käyttää hopeisia käsivarsia, joissa on hopeaketjut kultaketjujen sijaan.

7. Peacock Armlet -mallit:

armlet-mallit-riikinkukko-armlet-mallit

Tämän tyyppisessä käsivarsissa on riikinkukon muotoisia malleja. Tämäntyyppinen olkavarsi on yksi rakastetuimmista käsivarsista ainutlaatuisuutensa ja kauneutensa vuoksi.

8. Pearl Armlet:

armlet-mallit-helmi-armlet

Tämä rannekoru lisää upeutta morsiamen koruihin. Jos korusi sisältävät helmiä, käsivarsisi on myös tehtävä lukuisista helmistä.

9. rannerengas tyyli Armlet mallit:

armlet-mallit-rannerengas-tyylinen-armlet-mallit

Nämä käsivarsit lisäävät tyylikkyyttä naisten kauneuteen. Kuten näemme kuvasta, eri rannekorityylisissä käsivarsissa on erilaisia ​​malleja. Ensimmäisessä rannerengasmallisessa käsivarsissa on lehtimuotoilu, kun taas toisessa rannekorityylisessä käsivarsikuviossa on riikinkukko. Kolmannessa rannerengas -tyylisessä käsivarsissa on myös kaunis ja ainutlaatuinen muotoilu. Kuvan neljännessä rannerengasvarressa on jälleen lehtikuvio. Nämä häikäisevät ja upeat rannerengasmallit ovat pakollisia jokaiselle naiselle.

Kuten voimme lukea, on olemassa erilaisia ​​käsivarsimalleja, jotka vaihtelevat Nakshi -käsivarsista, timanttijumalatar lakshmi -käsivarsista helmi -käsivarsiin. Nämä käsivarret voivat helposti varastaa naisen sydämen, koska ne lisäävät naisen kauneutta. Käsinojat lisäävät loistoa morsiamen mehndi -verhottuihin käsiin. Voit valita käsivarsin vaatimustesi perusteella, kuten jos nainen haluaa lankaa käsivarsiin, hän voi ostaa lankahaaroja. Ja jos nainen haluaa jumalattaren liittyvän hänen käsivarteensa, hän voi valita timanttijalokivet jumalatar lakshmi -käsivarsi.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.