9 suosittua intialaista antiikkikultakorumallia

Kulta on yksi harvinaisimmista ja siten kalleimmista metalleista. Noin 50% kaivetusta kullasta käytetään korujen muodossa. Seos metallien kanssa käytettäväksi koruissa.

Kultaisia ​​antiikkikoruja on käytetty ikuisesti. Tässä on joitain uusimpia antiikkisia kultakoruja.

Kultaiset korut Antiikki -mallit:

1. Antiikki kulta Choker:

Antiikki kultainen kurkku

Chokers ovat jälleen muodissa. Nykyään myös kultapuristimet ovat suosittuja. Tämä antiikkinen kultakuristin on yksinkertaisesti virheetön. Se kulkee kaulasi ympäri ja näyttää hyvältä sareesissa. Vastaavat rannerenkaat täydentävät ulkoasua. Se ei ole liian raskas, joten se näyttää hyvältä myös nuorille naisille.

2. Antiikki kultaa Intian rannerenkaita Korut:

Antiikki kultaa Intian rannerenkaita Korut

Nämä kultaiset rannerenkaat, jotka tunnetaan myös nimellä kadas, ovat erittäin suosittuja intiaanien keskuudessa. Jos ne sopivat täydellisesti käsillesi, ne näyttävät upeilta. Rannekorujen monimutkainen muotoilu näyttää tyylikkäältä. Nämä ovat yksi parhaista intialaisista antiikkisista kultakorista.

3. Antiikki kultainen nenärengasketju:

Antiikki kultainen nenärengasketju

Morsian käyttää hääpäivänä nenärengasketjua, jota intiaanit kutsuvat nimellä “natha”. Tämä natha on kevyt ja mukava ja antaa samalla raskaan ilmeen siihen kiinnitettyjen kolmen ketjun ansiosta. Se on kauniisti suunniteltu ja viimeisin antiikkinen kultakorusuunnittelu.

4. Antiikki Jhumka naisille:

Antiikki Jhumka naisille

Jhumka on erityinen intialainen korvakorusta, joka on pyöreä ja roikkuu korvasta. Ne näyttävät todella tyylikkäiltä, ​​koska ne korostavat korvien kauneutta. Nämä ovat kultaisia ​​antiikkikoruja jhumkoja, jotka ovat suurempia kuin tavalliset korvakorut ja näyttävät erittäin kauniilta, kun niitä käytetään sareesilla tai ghagralla.

5. Perinteinen antiikki riikinkukko riipus:

Perinteinen antiikki riikinkukko riipus

Tämä on yksi kauneimmista antiikkimalleista. Kaksi ulospäin suuntautuvaa riikinkukkoa näyttävät kauniilta kiinnittyneinä kiviin eri ketjuissa. Keskellä roikkuva riipus täydentää ulkoasua. Koko riipus on rikas ja raskas. Se voidaan kiinnittää kultaketjuun ja käyttää perinteisen puvun päällä.

6.Kulta- ja helmikorvakorut Korut:

Kulta- ja helmikorvakorut Korut

Nämä kauniit roikkuvat korvakorut ovat ainutlaatuisia. Heillä on nasta, joka on kiinnitetty kultalangoihin, joissa on helmiä. Alareunan suuret helmet viimeistelevät ulkoasun ja saavat setin näyttämään tyylikkäältä. Nämä korvakorut voidaan yhdistää myös länsimaisiin vaatteisiin, kuten iltapuku. Nämä ovat intialaisia ​​antiikkisia kultakoruja.

7. Antiikki kultainen rannekoru:

Antiikki kultainen rannekoru

Tämä monisäikeinen kulta- ja turkoosihelmirannekoru on yksi uusimmista antiikkisista kultakoruista. Se on jotain erilaista kuin tavallinen, koska se antaa kullalle aivan uuden merkityksen. Rannekorussa on useita kultaisia ​​säikeitä, joiden turkoosihelmet on asetettu välein. Tätä hämmästyttävää kultaista antiikkikorua voidaan käyttää länsimaisissa ja intialaisissa vaatteissa.

8. Antiikki kulta Maang Tikka:

Antiikki kulta Maang Tikka

Maang tikka on pala intialaisia ​​antiikkikoruja, joita morsiamet käyttävät otsaansa häissään. Tämä maang tikka on yksinkertainen ja virheetön. Se on kevyt, joka on korujen tärkein kriteeri, ja antaa silti raskaan ilmeen.

9. Antiikki kulta korusetti:

Antiikki kulta korusetti

Tämä kaulakoru ja korvakorut ovat yksinkertaisesti kauniita. Siinä on kultainen riipus, jonka keskellä on rubiini. Sitä voidaan käyttää vastaavien punaisten sareesien kanssa ja antaa täydellisen juhla -ilmeen.

Nykyään on paljon vaihtoehtoja kultakorujen antiikkimalleille. Jokaisella, joka pitää koruista, on epätäydellinen vaatekaappi ilman kultaa. Lisäksi ne ovat hyvä sijoitus.