Top 9 intialaista hopeatemppelin korumallia

Ihmiset ovat tulossa hulluksi perinteisistä mutta trendikkäistä temppelisuunniteltuista koruista nykyään. Temppelin korut on suunnitellut temppelin taide ja ne on valmistettu käyttämällä erilaisia ​​muotoja, kuvioita ja rakenteita. Hopeiset temppelikorut ovat yleensä suosittuja häiden ja juhla -aikojen aikana.

Se täydentää täydellisesti perinteisiä tilaisuuksia ja näyttää siten aivan ihastuttavalta intialaisten etnisten asujen kanssa.

Intian hopeakorumallit:

Tässä on joitain erittäin upeita ja ihailtavia temppelihopeakoruja Intiassa, jotka varastavat sydämesi.

1. Upea Temple Silver -korujen kaulakoru ja korvakorut:

upeat temppeli-hopea-korut-kaulakorut ja korvakorut

Hopea temppeli korusetti, jossa on kohokuvioitu kukka, on varsin houkutteleva perinteisille näkymille. Yhteensopivat korvakorut on varustettu riikinkukolla, jonka alla on pieniä jinglejä. Vahva rakennettu kaulan muotoilu antaa täydellisen ilmeen kaulalle upean ulkonäön saamiseksi erityisesti etnisille sareesille ja chaniya cholisille.

2. Temppeli hopeakorut:

temppeli-hopea-korut-riipus

Temppelin koruissa on periaatteessa minkä tahansa Jumalan tai jumalattaren kuva. Korut ovat antaneet riikinkukon muotoilua, jossa on Natraj -asento, joka tunnetaan myös nimellä Shiva. Suunnitteluun kuuluu myös helmimalli, joka on myös kohokuvioitu osa hopeaa. Se antaa ylellisen ilmeen perinteisille vaatteille ja lähinnä tansseille, kuten Bharatnatyam.

3. Hopea temppeli korut kaulakoru:

hopea-temppeli-korut-kaulakoru

Radha Krishna -suunnittelussa on pitkä kaula, joka symboloi rakkautta ja ikuisuutta. Pitkän kaulan koruissa on paksu lanka, joka antaa lehtimallin kiinnittyä toisiinsa. Ihana riipus näyttää loputtoman rakkauden. Se on paras lahja rakkaalle jatkaa perinteisiä asuja, kuten sarees.

4. hopea vyötärö vyö temppeli korut:

hopea-vyötärö-vyö-temppeli-korut

Etsitkö jotain erilaista ja hämmästyttävää erityistapahtumaan tai festivaaliin! Kokeile tätä hopeaa vyötärönauhaa jumalattaren symboleilla näyttääksesi erilaiselta ja kauniilta. Suunnittelua voidaan kantaa ylpeänä festivaaleille, kuten diwali, Lakshmi pujan jne. Kanjivaram sareesissa.

5. Hopea temppeli -kaulakoru ja rannerengas:

hopea-temppeli-kaulakoru ja rannerengas-setti

Ei vain tavallisiin tai juhlavaatteisiin, morsiamet käyttävät nyt myös hopeakoruja lumoavaan ulkonäköön erityisenä päivänä. Sarja koostuu keskipitkän kaulan muotoilusta, jossa on useita pyöreitä koruja, vastaavat korvakorut, rannerenkaat ja vyötärö. Kaikki nämä antavat täydellisen kulumisen morsiamille. Voit myös kiinnittää siihen maang tikkan, jotta voit täydentää settiä.

6. Silver Temple Jewellery haar helmillä:

hopea-temppeli-korut-haar-helmet

Jos pidät pitkistä ja klassisista kaulakoruista, jotka tunnetaan perinteisesti haarsina, voit kokeilla tätä hämmästyttävää muotoilua. Tämä yksinkertainen ja tyylikkäästi kolmikerroksinen helminauha saa sinut näyttämään aivan upealta. Voit käyttää tätä haaraa myös perinteisissä ja rentoissa tilaisuuksissa ja näyttää aivan tyylikkäältä ja trendikkäältä. Nykyään tällaiset jänikset saavat suosiota ilman korvakoruja.

7. Kaunis hopeinen temppeli koru pitkä ja lyhyt kaulakorusetti, jossa riikinkukko:

kaunis-hopea-temppeli-korut-pitkä ja lyhyt

Perinteisesti ihmiset rakastavat käyttää pitkiä ja lyhyitä kaulakoruja. Jos sinäkin rakastat pukeutua kauniiseen lyhyiden ja pitkien kaulakorujen yhdistelmään, voit kokeilla tätä upeaa helmillä koristeltua temppeli korua. Tätä voidaan kuljettaa perinteisten sarien ja muiden etnisten vaatteiden kanssa.

8. Hopeiset hiusneulat Design Temple Korut:

hopea-hiusneulat-design-temppeli-korut

Kaikki eivät pidä hiusneuloista, mutta useimmat naiset rakastavat näitä erityisiä temppeli -nastat. Ne ovat täydellisiä häätilaisuuksiin, ja niitä käyttävät enimmäkseen klassiset tanssijat ja morsiamet. Temppelin korut voidaan myös tehdä käsityönä, jolloin ne saavat erilaisen ja värikkään ilmeen.

9. Hopea pyöreä temppeli korut:

hopea-pyöreä-temppeli-korut

Rakastat pukeutua pitkiin malleihin festivaaleille ja erityistilaisuuksiin! Tässä olet ainutlaatuisella hopeisella temppelikorumallilla, joka saa useita pyöreitä hopeakoruja. Riipuksessa on vihdoin myös pitkät jingle -säikeet, jotka tekevät siitä tyylikkäämmän. Se sopii parhaiten hopeakolikon muotoisiin korvakoruihin. Se on laajalti mukana puuvillasareiden kanssa.

Siten tämä hämmästyttävä hopeinen temppeli koru on viimeisin trendintekijä ja sinunkin on saatava upeita ja houkuttelevia temppeli koruja vaatekaappisi. Tämä koru näyttää täysin tyylikkäältä ja etniseltä.