15 parasta Quilling -korvakorua Jhumkas New Designs

Paperin quilling on mukava tapa tehdä erilaisia ​​esineitä, kuten koruja. Nämä jhumkat on valmistettu ihanista papereista, jotka tekevät siitä myös kevyen. Quilling on uusin tekniikka, jota monet käyttävät. Siitä on tullut tulonlähde myös monille naisille. Löydät henkeäsalpaavista värikkäistä esineistä. Tämä paperitaidemuoto on täällä jäädäkseen ja voit valita parhaan, mitä ihmisillä on tarjottavanaan. Etsi paras työ ja ammattimainen kosketus paperin quillingin parissa työskentelevien ihmisten kanssa.

Parhaat Quilling -korvakorut Jhumkasin uudet mallit:

Tässä on top 15 quilling -korvakorua jhumkas,

1. Beaded Quilling Jhumkas:

Helmillä koristeltu Quilling Jhumkas

Nämä ovat erittäin kauniita vihreitä quilling -korvakoruja, jotka näyttävät perinteisiltä kultahelmillä reunalla. Keskimmäisessä pyöreässä korvakorussa on myös kultahelmiä. Väri on varjostettu vihreä rakenne, joka näyttää upealta.

2. Rainbow Quilling Jhumkas:

Rainbow Quilling Jhumkas

Tee tämä ihana pari värikkäitä sateenkaaria quilling jhumka -kuvioita, joiden lopussa on helmiä. Sateenkaaren värit näyttävät kirkkailta ja sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin, kuten moderniin käänteeseen. Voit yhdistää nämä korvakorut myös farkkuihin saadaksesi mukavan rento ilmeen.

3. Temppelin ulkoasun Jhumkas:

Temple Look Jhumkas

Tämä upea violetti paperquilling korvakorut malleja jhumkas ovat mukava ripaus perinteitä. Temppelin jhumkat on valmistettu soikeasta kuviosta, joka on peitetty pyöreillä helmillä. Pienet kultahelmet lisäävät sen näyttämään erittäin vaikuttavalta. Joka kerta tämä mukava idea jhumka -kuviossa.

4. Hoop Style Jhumkas:

Hoop Style Jhumkas

Tee näistä kirkkaan oransseista vannetyylisistä paperista quilling -koruja, jotka on varustettu kultahelmillä. Oranssi ja kultainen väriyhdistelmä näyttää erittäin upealta ja upealta. Hoop -tyyliset korvakorut sopivat erinomaisesti tilaisuuksiin käyttää perinteisiä intialaisia ​​vaatteita. Festivaalin aika oranssi suunnittelija sarre antaa paremman ilmeen tälle jhumkalle.

5. Kultaiset Jhumkat:

Kultaiset Jhumkat

Tässä on pari kultapaperia quilling jhumkas -mallia, joka saa sinut näyttämään rikkaalta. Kultapaperi rullataan loistavasti ja taitavasti. Kultahelmien käyttäminen jhumkan lopussa tekee siitä erittäin dramaattisen. Nämä kokoelmat, joita löydät lähialueeltasi, saavat myös tällaista jhumkaa seuraavaa festivaalijuhlaa varten.

6. Tribal Jhumkas:

Tribal Jhumkas

Voit saada mukavan parin heimopaperin quilling -korvakoruja jhumka valkoisena mihin tahansa tilanteeseen. Jhumkat on valmistettu valkoisesta paperista ja sitten mustalla mustalla. Pieni muotoilu näyttää erittäin upealta. Hopeakukan käyttö yläosassa on myös ainutlaatuinen käänne. Ne naiset, jotka ovat ammattimaisia ​​ja haluavat liittyä toimistopuolueisiin, tämä on aina hyvä valinta.

7. Kattokruunu Jhumkas:

Kattokruunu Jhumkas

Tässä on hienoja kattokruunutyylejä, joissa on koruja jhumkoja, joista puhutaan kaupungissa, kun käytät niitä. Seitsemän kerroksen pienet jhumkat ovat upeita kirkkailla väreillään. Valkoiset tärkeimmät jhumkat lisäävät siihen ainutlaatuisuuden. Jos sinulla on tyttövauva, hanki tämä jhumkan malli kouluaikatoimintoihinsa ja tämä sopii parhaiten myös festivaalikausille.

8. Kaksikerroksiset Jhumkat:

Kaksikerroksiset Jhumkat

Nämä ovat quilling jhumkas uusia malleja, jotka sisältävät kaksi jhumkaa kerroksittain. Joten nämä mustat jhumkat näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja viileiltä kultahelmien kanssa. Jhumkan päässä on myös pieni helmi roikkuu. Tämä musta värinen tumma jhumka on hyvä valinta rakkaalle, lahja hänelle jokaiselle erityiselle tai arkipäivälle.

9. Höyhenpeitteinen Quilling Jhumkas Studilla:

Höyhenpeite Quilling Jhumkas Studilla

Kokeile näitä mittatilaustyönä valmistettuja sinisen höyhenen quilling -tekniikoita saadaksesi parhaat korvakorut. Nämä quilling -jhumkat, joissa on nastat, sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja vapaa -ajan asuihin. Sininen näyttää erittäin upealta ja upealta. Näitä saa myös useissa muissa sävyissä. Jos sinulla on suunnittelija sininen saari, tämä on kaunis jhumka myös juhla -aikana.

10. Jangkan roikkuminen:

Dhling Jhumkas

Nämä käsintehdyt, vaaleanpunaiset roikkuvat jhumkat ovat parhaita, joita voit ostaa. Ne on valmistettu ihanasta vaaleanpunaisesta paperista sekä vaaleanpunaisista helmistä. Löydät roikkuvan muotoilun myös erikokoisina. Tätä suosivat korkeakouluopiskelijat ja he haluavat käyttää myös länsimaisissa asuissa.

11. Pyöreä silmukka Jhumkas:

Pyöreä silmukka Jhumkas

Tässä on paperiset quilling -korvakorut jhumkas musta väri vihreä kontrasti. Vihreä kontrasti on tehty pyöreällä silmukalla, jonka ympärillä on valkoisia helmiä. Tämä tekee erittäin hyvän lausunnon koru -esineestä, joka sopii hyvin moderniin kulumiseen. Vihreät ja mustat jhumkat antavat tuoreen ilmeen kaikille naisille.

12. Bell Style Jhumkas:

Bell Style Jhumkas

Nämä suloiset vihreät kellotyyliset jhumkat ovat mitä tarvitset päivittäiseen käyttöön. Pienet yhteen liitetyt helmet, jotka roikkuvat jhumkassa, antavat mukavan kellon äänen. Voit saada nämä eri väreissä, jotka sopivat asuusi. Tämä vihreä väri on hyvä valinta farkkuihin ja toppeihin, voit käyttää niitä päivittäisessä käytössä.

13. Raskaat Jhumkat:

Raskaat Jhumkat

Tee hääasustasi tyylikkäämpi näillä raskailla punaisilla jhumkoilla. Punaiset jhumkat on koristeltu kultahelmillä ja kultakappaleilla. Tämä tekee hyvin perinteisestä korvakorukappaleesta, joka sopii hyvin intialaiseen kulumiseen. Jos haluat jotain Rajasthani näyttää jhumkasilta, tämä on hyvä idea raskaissa kuvioissa.

14. Fancy Jhumkas:

Fancy Jhumkas

Tässä on erittäin hieno jhumkas -tyyli, jota kaikki tytöt rakastavat käyttää. Tässä käytetyt kirkkaat värit on valmistettu ihanasta pastellipaperista. Jhumkat on koristeltu silmukalla myös valssatulla paperilla. Tämä antaa sille eri tyylin.

15. Kivinen nastoitettu Jhumkas:

Stone Studded Jhumkas

Tee seuraavasta retkestäsi hieno parilla näitä kivistä nastoitettuja jhumkoja. Vihreät jhumkat ovat juuttuneet valkoiseen kiveen, joka loistaa kirkkaasti valossa. Myös kultahelmet näyttävät erittäin upeilta.

Kokeile näitä ihania paperin quilling -jhumkoja, jotka on valmistettu erilaisesta paperista. Jhumkat ovat perinteisiä tyylejä, jotka näyttävät kauniilta helmillä, kivillä ja kirkkailla väreillä. Kun aiomme lahjoittaa vaimollemme tai rakkaalle tyttöystävällemme, että tällä kertaa tällaiset korvakorut ovat paras tapa ilmaista tunteitamme, tämä on paras idea lahjaksi rakkaalle. Ystävänpäivä on paras lahjapäivä; saat lisää kokoelmia tästä quilling -korvakorusta. Yksilölliset korvakorut ovat myös aina hyvä valinta.