9 kaunista kukkakorvakorua uusimmissa malleissa

Korvakorut ovat naisten suosituin koru. Yksi reikä on lävistetty korvakoruun korvakorun käyttämiseksi. Kukkakorvakoruja on käytetty tämän maailman alusta lähtien. Jumalatar käytti kukista tehtyjä korvakoruja. Kukkakorvakorut voivat koostua aidoista kukista tai myös keinotekoisesta taiteesta. Siellä voi olla myös kiven muotoinen kukka. Myös timanteilla voit luoda kukkakorvakoruja. Yhden korvakorun valmistukseen käytetään erilaisia ​​metalleja.

Parhaat kukkakorvakorut eri malleissa:

Kukkakorvakorut, jos niitä käytetään jonain päivänä, voivat näyttää sinusta ainutlaatuiselta. Valitse paras ja valitse se.

1. Kiiltävä kukka korvakorusta:

Kiiltävä kukkakorvakoru

Tämä kukkakorvakoru koostuu kiiltävästä kristallikivestä. Viisi kristallikiveä on järjestetty peittämään kultaa. Välissä on yksi kohokuvioitu timantti. Purppura kivi antaa kristallinkirkkaasti loistavan ja kuohuvan tarkkailijan silmissä.

2. ruusu kukka korvakorut:

Ruusun kukka korvakorut

Nämä ovat hämmästyttäviä kultaisia ​​kukkakorvakoruja. Kaksi lehteä on myös kiinnitetty korvakorulla, joka muodostaa osan siitä. Korvakorusta on tullut todellinen samankaltaisuus kuin ruusun kukka. On taidon osaamista, että jokainen minuutti kosketus kattaa ruusun kukan todellisen muodon.

3. Kaksinkertaiset kukkakorvakorut:

Kaksinkertaiset kukkakorvakorut

Nämä hopeiset kukkakorvakorut ovat roikkuva kuvio. Siinä on avoin ja kaksinkertainen kukka -muotoilu. Kaksi kukkaa on kiinnitetty toistensa päälle kiven väliin. Siellä on pitkä koukku, joka asetetaan korvanappiin. Siinä on viisi terälehtiä.

4. Muoviset kukkakorvakorut:

Muoviset kukkakorvakorut

Nämä kukkakorvakoru on valmistettu muovipulloista. Kukan terälehti muodostuu muovipullon pohjasta ja maalataan akryyliväreillä. Tämä muoto on sitten kiinni nastalla, joka on hyödyllinen korvissa. Tämä korvakoru on uusi markkinoilla.

5. valkoinen kivi kukka korvakorut:

Valkoinen kivi kukka korvakorut

Nämä harvinaiset valkoiset kukkakorvakorut on luotu eri muodoista valkoista kiveä. Kivien järjestely tehdään siten, että siitä tulee kukka. Tämän täytyy sisältää myös painoa, koska se on kiveä. Mutta yllään se tulee olemaan erilainen kuin muut.

6. Trendikkäät helmi kukkakorvakorut:

Trendikkäät helmikorvakorut

Nämä korvakorut ovat täysin käsintehtyjä ja valmistettu helmistä. Tämä helmi kukka korvakorussa on hämmästyttävä muotoilu helmiä. Ensin siinä on kukkakuvio, jossa on kolme helmeä. Sitten siinä on pyöreä muotoinen helmikuvio, joka roikkuu koukussa. Kierroksen sisällä on myös yksi helmi.

7. nauha kukka korvakorut:

Nauha kukka korvakorut

Nämä vaaleanpunaiset kukkakorvakorut on luotu vaaleanpunaisesta värinauhasta. On kaksi avointa kukkakuviota kultaisesta langasta. Sen päällä on vaaleanpunainen kukkanauha. Moderni kosketus toimitetaan nauhan avulla. Tämä juhlakorvakoru näyttää kuumalta vaaleanpunaisena.

8. Kukka korvakorut ketjuilla:

Kukka korvakorut ketjuilla

Näissä mustan kukan korvakoruissa on pieni musta metallinen kukkakuvio. Jokainen mustan kukan terälehti on peitetty valkoisella värillä. Kukan alla on musta helmi. Helmen kanssa roikkuu paljon ketjuja. Kukkakuvio näyttää söpöltä ketjujen kanssa.

9. Timanttikukka korvakoru:

Timanttikukka korvakoru

Näissä korvakoruissa on kuusi timanttia. Nämä kukka -timanttinappikorvakorut näyttävät upeilta. Jokaisessa terälehdessä on yksi pieni timantti. Keskellä timantin koko on suuri. Siinä on etninen ja upea muotoilu. Timanttikorvakorut ovat kaikkien rakkautta

Kukka korvakorut sisältää niin monia malleja ja se houkuttelee jokaisen naisen itse. Sitä käyttävät enimmäkseen nuoret naiset, ja se voi olla paras vaihtoehto lahjaksi kaikille naisille. Se näyttää niin erilaiselta kuin tyypilliset mallit. Vaikka kaikki käyttävät sitä, se pysyy suosikkina monien vuosien ajan. Naiset eivät voi kyllästyä kukkakorvakoruista. Kuten kuvista näkyy, kukan muoto voidaan tehdä monista asioista ja voit käyttää sitä myös koristeissa.