9 tyylikästä jalokivikorvakorua naisille trendissä

Jalokiviä on käytetty korujen valmistamiseen hyvin vanhasta ajasta. Niitä käytetään yksin tai timanttien kanssa. Niitä pidetään arvokkaina hyödykkeinä. Jalokivi on kahta tyyppiä arvokas ja puolijalo. Molempia käytetään korujen valmistukseen. Ainoa ero on hinta ja leikkaus. Ne on tehty kaikkiin tilaisuuksiin. Monet tytöt haluavat käyttää sitä säännöllisesti. Jalokiviä käytetään laajalti korvakorujen valmistukseen. Jalokivikorvakoruja on saatavana kaikissa tyyleissä.

Uusimmat ja kauniit korvakorut, joissa on jalokiviä naisille muodissa:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta korvakorujen mallia jalokivillä.

1. Stud Gemstone korvakorut:

Stud jalokivi korvakorut

Jalokivet ovat värikkäitä jalokiviä. Stud on yksikivisiä korvakoruja. Korvakoruissa on yksi jalokivi. Sitä käytetään kaikissa tilanteissa. Niitä voidaan käyttää virallisiin kokouksiin. Koska ne ovat nastat, voit jatkaa vaihtamista asujesi kanssa. Niitä on saatavana kaikissa väreissä. Valkokultaiset jalokivikorvakorut nastoissa ovat parhaita päivittäiseen käyttöön.

2. Kattokruunu korvakorut jalokiviä:

Kattokruunu korvakorut jalokiviä

Kattokruunu -jalokivikorvakorut ovat pitkiä ripustettavia korvakoruja. Ne saavuttavat olkapääsi. Kattokruunun jalokivikorvakorujen päässä ja lähellä korvakoru on jalokiviä. Ne ovat kiiltävät ja erittäin lumoavat. Se näyttää täydelliseltä syvän kaulan mekkoihin. Ne näyttävät upeilta sinisessä jalokivessä. Siniset jalokivikorvakorut lisäävät eri kulmaa ulkoasuun.

3. hopea jalokivi korvakorut:

Hopeiset jalokivikorvakorut

Kaikki jalokivikorvakorut eivät näytä hyvältä kultaisessa metallikehyksessä. Hopea lisää usein ylimääräistä kiiltoa ja vintage -ilmettä. Hopeakivikorvakorujen pohjana on hopeametalli. Ne ovat kauniita ja erittäin tyylikkäitä. Hopean tyylikäs ulkonäkö lisää yksityiskohtia. Niiden valmistukseen käytetään enimmäkseen kuukiviä.

4. Valkokultaiset jalokivikorvakorut:

Valkokultaiset jalokivikorvakorut

Me kaikki tiedämme, että jalokiviä on erittäin harvinaista löytää ja ne ovat kalliita. Jalokivien hienouden lisäämiseksi jalokivikorvakorujen valmistuksessa käytetään valkokultaa. Ne ovat erittäin tyylikkäitä, erittäin kalliita ja rikkaita. Nämä korvakorut ovat varmasti ainutlaatuisia. Vaaleanpunaista jalokiviä käytetään enemmän valkokultaisen metallin kanssa.

5. Vintage jalokivi korvakorut:

Vintage jalokivikorvakorut

Vintage -jalokivikorvakorut ovat jalokivikorvakoruja, jotka on tehty näyttämään perinteisiltä. Ne ovat harvinaisia ​​ja erittäin yksinomaisia. Ne ovat usein kalliita sen monimutkaisen suunnittelun vuoksi. Ne tarttuvat aina silmiin. Ne näyttävät hyvältä perinteisten intialaisten vaatteiden kanssa.

6. Moniväriset jalokivikorvakorut:

Moniväriset jalokivikorvakorut

Monesti jalokivillä on vain yksi väri. Tämä rajoittaa jalokivikorvakorujen käyttöä. Sinun on sovitettava se pukeutumisesi mukaan. Monivärisissä jalokivikorvakoruissa on useita värejä. Niitä on hauska sekoittaa asuisi. Ne ovat hieman rentoja, mutta hämmästyttävää tuoda elämää asuun.

7. vanne jalokivi korvakorut:

Hoop jalokivikorvakorut

Vanne korvakorut ovat pyöreitä renkaita, joita käytetään korvissa. Ne ovat yleensä yksinkertaisia ​​ja niissä on vähemmän muotoilua. Hoop Gemstone korvakorut ovat jalokiviä koko kehässä. Ne ovat erittäin kiiltävät. Se sopii erinomaisesti juhliin ja retro -ulkoasuun. Voit käyttää niitä myös häissä.

8. veistetty jalokivi korvakorut:

Veistetyt jalokivikorvakorut

Veistettyjen jalokivikorvakorujen jalokiviin on kaiverrettu metallia. Tämä metallinveistämisen jalokivelle taide on hyvin harvinaista. Se on enimmäkseen vintage -tyylistä veistämistä. Koska se on käsintehty, myös veistettyjen jalokivikorvakorujen hinta on erittäin korkea. Sitä käytetään enimmäkseen erityistilaisuuksiin.

9. Geometrinen muotoilu jalokivikorvakorut:

Geometrinen muotoilu jalokivikorvakorut

Vaatteiden nykyaikaistamisen myötä myös korvakorut uudistuvat. Ne on tehty geometrisilla kuvioilla ja terävillä leikkauksilla ja malleilla. Geometrinen muotoilu Jalokivikorvakorut lisäävät glamouria ja älykkyyttä ulkoasuun. Voit pukeutua juhliin. Se näyttää täydelliseltä länsimaisissa asuissa.

Jalokivikorvakorut on aina tarkoitettu ainutlaatuisiksi, koska jalokiviä löytyy harvoin. Suurin osa jalokivistä on lajikkeitaan. Ne ovat kalliita ostaa. Siksi; niitä käytetään erityisissä tilaisuuksissa. Mutta on vain muutamia malleja, joiden avulla voit käyttää niitä päivittäin.