9 uusinta temppelin muotoilua korvakorusta

Temppelikorut ovat ulkonäöltään perinteisiä. Temppelin koruja nähdään enimmäkseen bharatanatyamin ja kuchipudin tanssijoilla. Temppelikorut ovat hienoa työtä, jonka intialaiset käsityöläiset ja jalokivikauppiaat tekevät paljon tuskallista ja kovaa työtä. Minuutin pienessä työssä korujen huippuosaamisessa tarvitaan paljon aikaa.

temppelin korvakorut

Sen voidaan odottaa odottavan vuoden ajan haluttua taideteosta, olipa se sitten jhumkha, riipus, korvakorut tai kaulakorut..

Temppelin korvakorut:

Katso kauniita silmiinpistäviä temppeli -korvakorumalleja, jotka voit tilata itsellesi.

1.Kaksinkertainen riikinkukko ja temppelikellon muotoilu korvakorut:

temppeli-korut-korvakorut-kaksinkertainen riikinkukko-ja-temppeli-kello-muotoilu-korvakorut

Nämä kauniit temppelikorvakorut on koristeltu hienoilla pyöreillä leikkauksilla ja muotoilluilla rubiineilla, jotka antavat arvokkaan ilmeen kultaisille riikinkukko -korvakorulle. Lopussa kellon muoto on kiinnitetty pienillä valkoisten helmien ripustuksilla, jotka korostavat korvakorujen kauneutta ja tekevät niistä täydellisiä.

2. Manek ratna Paan -muotoiset Guinea -kolikon korvakorut:

temppeli-korut-korvakorut-manekratna-paanshape-guinea-kolikko-korvakorut

Katso tätä tyylikästä taidetta. Suurin osa jumalattarelle, joka on kohokuvioitu kultaan, on kiinnitetty hienolla manekin, timanttien ja helmien työllä. Keskellä kultakappaleeseen kohokuvioitu jumalatar on guinea -kolikon muotoilu. Pannu muodostaa kiinnityksen siihen ja tekee siitä kauniimman.

3. Temppelin korvakorut Rubiinilla ja smaragdeilla:

temppeli-korut-korvakorut-temppeli-korvakorut-rubiinilla ja smaragdeilla

Rubiinit ja smaragdit lisäävät rikkautta kultaan ja hopeaan. Jumalatar, joka on valmistettu guineasta keskellä ja myös roikkuu, on kiinnitetty pelkällä kultapistokkeella, joka on koristeltu rubiineilla ja smaragdeilla. Sen alla roikkuu kaunis pudotus, joka on valmistettu samoista rubiinin- ja smaragdinvärisistä helmistä, joka tuo viimeisen kosketuksen korvakoruihin.

4. Jumalatar Lakshmi -kolikko, perinteinen temppelin korvakorusta:

temppeli-korut-korvakorut-jumalatar-lakshmi-kolikko-perinteinen-temppeli-korvakorut

Parhaat temppelikorvakorut, jotka sopivat etniseen sari -ilmeeseesi. Voit käyttää näitä korvakoruja missä tahansa perinteisessä toiminnassa. Kukkakuvion muodostavien lakshmi -kolikoiden yksinkertainen ulkonäkö tekee sinusta riittävän korkeat muut korut. Smaragdi välissä ja kastanjanruskea helmi roikkuu antaa sille lopullisen vaikutelman.

5. Pyöreä perinteinen temppeli koru:

temppeli-korut-korvakorut-pyöreä-perinteinen-temppeli-korut

Näiden korvakorujen pyöreä muotoilu peittää koko korvan ja tuo sinulle lumoavan ilmeen. Keskellä loistava timantti, jossa on kultapisaroita ja joka on aidattu kultaisilla nastoitetuilla valkoisilla helmillä, antaa koko teokselle raikkaan mutta rikkaan ilmeen.

6. Valkokullatut helmikorvatut korvakorut:

temppeli-korut-korvakorut-valkokullatut-helmi-suunnitellut korvakorut

Intialaiset perinteiset korut omistavat allekirjoituksen temppelin korujen kanssa. Nämä upeat korvakorut pienillä helmillä, jotka on päällystetty kullalla. Suunnittelu puhuu puolestaan. Tämä malli on vaatinut paljon aikaa ja kovaa työtä saadakseni sen valmiiksi.

7. Blue Diamondin temppelin korvakorut:

temppeli-korut-korvakorut-siniset-timantit-temppeli-korvakorut

Nämä korvakorut on valmistettu messingistä. Yläosa on valmistettu nastoittavista sinisistä amerikkalaisista timanteista ja riippuvalaisin on värjätty intialaisten käsityöläisten tekemillä minakari -töillä.

8. Hopeatemppelin korujen suunnittelu:

temppeli-korut-korvakorut-hopea-temppeli-korujen suunnittelu

Nämä hopeasta valmistetut korvakorut tuovat sinulle perinteisen ilmeen temppelin koruista. Antiikkinen ilme antaa sinulle tyylikkään tyylin.

9. Yksinkertaiset vesipisaran muotoillut korvakorut:

temppeli-korut-korvakorut-yksinkertaiset-vesipisarat-suunnitellut korvakorut

Tämä raikas muotoilu korvakorut annetaan pudota muoto leikattu smaragdeja nastoitettu reunus. Voit käyttää sitä missä tahansa asussa.

Temppelikoruja voidaan käyttää mihin tahansa asuun näinä päivinä. Ihmiset päättivät antaa kontrastin länsimaisille asuille myös perinteisten korujen kanssa. Voit etsiä temppelin koruja saadaksesi parhaan ilmeen. Temppelikorut ovat kalliimpia kuin muut mallit, mutta kun käytät niitä, voit tuntea sen arvoa kehossasi.