10 parasta kotihoitoa kylmälle ja kuumalle aikuisille ja lapsille

Kylmä ja flunssa ovat erittäin ärsyttäviä ja aiheuttavat ongelman aktiivisessa päivittäisessä elämässäsi. Se estää sinua tekemästä tiettyjä toimintoja, eikä sinulla ole tarpeeksi energiaa infektion vuoksi. Markkinoilla on useita hoitoja, mutta kotihoito on osoittautunut tehokkaaksi. Joten tämän artikkelin kautta tarjotaan kymmenen parasta koottua luetteloa kylmä- ja kuumekoteista.

Koti korjaustoimenpiteitä varten kylmä ja kuume

Paras kotilääke kylmälle ja kuumeelle:

Löydämme täältä mainitut kymmenen kotihoitoa kylmälle ja kuumelle.

1. Lämmin suolaveden korjaustoimenpide:

Suolavesi

Nenäsi huuhtelu lämpimällä suolavedellä auttaa vähentämään ruuhkia ja tappaa myös taudinaiheuttajia. Sekoita neljäsosa teelusikallista suolaa ja neljännes tl ruokasoodaa mukiin, joka sisältää 8 unssia vettä. Hengitä vain hitaasti yhden sieraimen läpi ja estä toinen sormella. Älä hengitä liian voimakkaasti, muuten se sattuu. Tee se hitaasti. Toista tämä kolme kertaa molempiin sieraimiin.

2. Gargle:

Kurlata

Gargling toimii erittäin hyvin, jos sinulla on kurkkukipu tai infektio, joka ei mene ohi. Kurista puolet teelusikallista suolaa 8 unssissa kuumaa vettä. Se käsittelee kurkun kutinaa ja kuivuutta.

3. Juo kuumia nesteitä:

Juo kuumaa vettä

Tämä on vaivaton tapa käsitellä näitä aivastelua ja nenän vuotamista. Juo teetä, kuumaa suklaata, kahvia tai haluamaasi lämmintä nestettä koko päivän ajan. Tämä auttaa verenkierrossa ja estää limaa tiivistymästä. Lisää hunajaa sokerin sijaan teeseesi.

4. Mummon temppu:

Vinkkejä ihonhoitoon - vähennä alkoholia

Ota bourbon hunajalla ennen nukkumaanmenoa yöllä. Varmista, ettet ota enempää, koska liiallinen alkoholi sytyttää kalvot. Se pahentaa epämukavuuttasi.

5. Hunaja- Ihmeellinen neste:

Hunaja 7

Lisää kuppiin kuumaa vettä kaksi ruokalusikallista hunajaa ja puolen sitruunan mehu. Lisää inkivääriä, jos kestät mausteisen pistelyn, koska inkiväärin lisääminen lasilliseen ihmeitä tekee siitä nopeamman. Juo tämä tyhjä vatsa aamulla.

6. Höyry:

Kasvojen suoratoisto

Kasvojen höyry tai höyry on nopein tapa puhdistaa limaa tukkeutuneet poskiontelot ja hengitystiet. Lämpö auttaa sulamaan tiheää limaa ja vähentää sen aiheuttamaa stressiä ja kipua. Se saa sinut tuntemaan olosi tuoreeksi. Kuuman höyryn hengittäminen tappaa myös kaikki hengitysteiden taudinaiheuttajat ja vähentää mahdollisuuksia, että bakteeri -infektio leviää edelleen.

7. Ruoka:

Syö hyviä vitamiiniruokaa (4) - Kopioi

Ruokavalion tulisi sisältää runsaasti C -vitamiinia. Käytä paprikaa ja sitruunahedelmiä. Mustikat, porkkanat, karpalot toimivat erittäin hyvin lämpötilan alentamisessa ja sipulien kulutus auttaa vähentämään keuhkoputkiisi kylmän aiheuttamaa painetta. Juo myös paljon mustaa ja vihreää teetä, ne sisältävät runsaasti antioksidantteja ja ovat ihanteellisia kaikkien haitallisten yhdisteiden poistamiseksi kuumeen aikana.

8. Kuuma suihku:

Noudatamme ajatusta siitä, ettemme saa kylpyä sairaana. Itse asiassa tiede sanoo, että sinun pitäisi käydä suihkussa ja auttaa poistamaan kaikki tukkeutuneet kanavat ja hallitsemaan kehon lämpötilan nousua. Joten suihku päivittäin on pakollinen!

9. Riittävä lepo:

Vinkkejä ihonhoitoon - Nukkuminen

Jos stressit jatkuvasti kehoasi etkä rentoudu, et voi millään tavalla täyttää energiapalkkiasi seuraavana päivänä. Lepää riittävästi. Kehosi tarvitsee voimaa torjuakseen vaativaa infektiota, kuten tavallista kylmää, joka vie aikaa poistua.

10. Juo tarpeeksi vettä:

paljon vettä

Kehollasi on taipumus kuivua tänä aikana. Juo paljon nestettä ja tavallista vettä, jotta kehosi pysyy nesteytettynä. Myös nesteet auttavat poistamaan suuria myrkkyjä ja tarpeettomia nesteitä. Se myös estää lihaskramppeja.