9 parasta ja tehokasta kotilääkettä influenssaan

Influenssa, joka on vain toinen nimi influenssalle, on melko yleinen ongelma, jota esiintyy miljoonilla ihmisillä ja lähinnä heikentyneen immuunijärjestelmän vuoksi. Se ei ehkä ole vakava uhka terveydelle, mutta aiheuttaa paljon kurjuutta ja epämukavuutta kehossa. Äärimmäisissä tapauksissa se pakottaa sinut lepäämään kunnolla ja olemaan tutkimatta päivittäistä elämäntapaa ja askareita. Ammattitaidon ja lääkkeiden ohella on kuitenkin tärkeää tutkia tapoja, jotka voivat antaa välittömän helpotuksen influenssan oireista.

kotilääkkeitä influenssaan

Tämä influenssaksi kutsuttu virushyökkäys voi olla kausiluonteinen, mutta sitä voi esiintyä kenellä tahansa ja kaiken ikäisenä. Jos haluat tietää turvallisista ja yksinkertaisista parannuskeinoista influenssan asteittaiseen hoitoon, tämä opas on erittäin hyödyllinen. Voit tarkistaa huippuluokan kotilääkkeet ja valita yhden tai kahden yhdistelmän saadaksesi nopeammat tulokset.

Paras kotilääke influenssalle:

Löydämme täältä mainitut 9 parasta kotilääkettä influenssaan.

1. Hunaja ja sipulimehu:

Hunaja ja sipulimehu

Valmista yhdistelmä sipulimehua ja hunajaa yhtä suurina määrinä purkissa ja nauti noin 3-4 teelusikallista tätä nestettä kerran päivässä. Tämä auttaa sinua saamaan parhaat tulokset influenssasta. Jopa hitaan hoidon jälkeen se on tehokas tapa hoitaa kriisi juurista.

2. Nauti kamomillateetä:

chammolle teetä

Valmista kamomillatee kotona keittämällä kamomillan kukkia vedessä. Tämän tulisi olla rasittunut ja lämmittää sen kanssa hieman hunajaa flunssan ja influenssan ongelmien hoitamiseksi juurista. Noin 203 kuppia tätä teetä suositellaan päivittäin näkyvien tulosten saavuttamiseksi parissa päivässä.

3. Eteerinen öljyhoito:

Eteerinen öljy

Erilaisten eteeristen öljyjen käyttö kylpyammeessa tai huoneessa voi hyvin auttaa influenssan oireiden hoidossa ja helpottaa hitaasti pääongelmaa. Tarvitset muutama tippa teepuuöljyä, eukalyptusöljyä, sitruunaöljyä, kamomillaöljyä, kookos- ja laventeliöljyä.

4. Juo paljon vettä:

raskaana-juo vettä

Vesi huuhtelee viruksen järjestelmästä ja kosteuttaa kehoa. Se myös ohentaa kurkun ja nenän kautta kerääntynyttä limaa. Noin 10-12 lasillisen vettä on yksinkertainen ja vaivaton lääke influenssahoitoon.

5. Käytä kostutinta:

Käytä kostutinta

Kostutin varmistaa oikean kosteuden huoneessa ja varmistaa, että järjestelmä toimii oikein. Usein kuiva ilma on ihmisten pahenemisen syy. Kun sijoitat kostuttimen huoneeseen, jossa työskentelet tai nukut, voi itse asiassa auttaa terveydellisten sairauksien hoidossa.

6. Kasviskeitto valkosipulilla:

Kasviskeitto valkosipulilla

Ota juuri valmistettua vihanneskeittoa, jossa on vähän valkosipulia, hoitamaan tulehdusta kehossa ja saamaan olosi paremmaksi pahoinvoinnista. Tämä on yksi helpoista ja tehokkaista lääkkeistä, joita voi käyttää influenssaan.

7. C -vitamiinin saanti:

Kasviskeitto valkosipulilla

C -vitamiini auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja siten torjumaan influenssaa ja flunssaa. Samaan tarkoitukseen voit sisällyttää ruokavalioon lasillisen tuoretta appelsiinimehua joka päivä. Se myös estää ongelman toistumisen.

8. Lämmin pakkaus:

Influenssan oireiden, kuten pään- ja kurkkukipujen, torjumiseksi voidaan käyttää lämmintä pakkaa. Tätä varten liota pesulappu lämpimässä vedessä ja aseta se vaurioituneille alueille. Se varmasti auttaa.

9. Oreganoöljy:

Oreganoöljy

Pisara oreganoöljyä lasilliseen vettä auttaa antamaan keholle antibakteerisia ja virusten vastaisia ​​ominaisuuksia influenssan hoitoon. Tätä kotihoitoa ei kuitenkaan suositella lainkaan raskaana oleville naisille.