9 Tehokkaita kotilääkkeitä skitsofreniaan

Skitsofrenia on eräänlainen krooninen mielisairaus, jossa henkilö löytää hänet kykeneväksi löytämään ero todellisuuden ja mielikuvituksen välillä. Oireita ovat harhaluulot, epäjohdonmukainen puhe ja aistiharhat. Skitsofrenian syntymisen syyt voivat olla geneettinen, aivojen kemiallinen epätasapaino, ympäristötekijät, synnytyksen virusinfektiot tai jonkinlainen stressi raskauden aikana.

Kotihoito skitsofreniaan

Pidä mielessä tämän häiriön vakavuus, voidaan ottaa apua muutamiin kotihoitoihin, jotka voivat parantaa skitsofrenian tilaa ihmisessä

Yksinkertaiset kotilääkkeet skitsofreniaan:

Löydämme täältä mainitut 9 parasta skitsofrenian kotihoitoa.

1. Basilikan lehdet:

Basilikan lehdet

Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka voivat hoitaa erilaisia ​​sairauksia, kuten skitsofreniaa. Mitä voit tehdä, on juoda teetä, joka valmistetaan keittämällä muutama basilikanlehti vedessä. Sokeria ja sitruunaa voidaan lisätä maun mukaan.

Tämä tee voi auttaa parantamaan aivotoimintaa ja siten hallitsemaan tähän mielenterveyshäiriöön liittyviä oireita. Tämä yrttiteetä voi näyttää positiivisia tuloksia ja parannuksia, jos sitä käytetään kahdesti päivässä.

2. Intian karviainen:

Karviainen

Tämä on jälleen luonnollinen antioksidantti. Se sisältää suuren määrän C -vitamiinia ja niasiiniamidia, jotka auttavat parantamaan skitsofrenian ongelmaa. Mitä voit tehdä, on syödä 2 tai 3 intialaista karviaista kuukauden ajan. Toinen vaihtoehto on ottaa intialaisen karviaisen kuivat lehdet ja valmistaa jauhe jauhamalla. Ota teelusikallinen tätä jauhetta päivittäin kuumalla vedellä kahdesti päivässä. Kuukauden aikana huomaat varmasti muutamia henkilöitä.

3. Kylmän veden kala:

Kylmän veden kala

Kala, kuten me kaikki tiedämme, tarjoaa aivotoiminnan ja aivojen yleisen terveyden. Joten jos henkilö kärsii skitsofrenian ongelmista, hänen on syötävä kalaa päivittäin säännöllisesti, koska se on erittäin hyvä aivoille. Kalassa olevat omega -3 -rasvahapot voivat auttaa skitsofrenian hoidossa.

4. Lakritsi jauhe:

Lakritsi jauhe

Se sisältää mineraaleja ja yhdisteitä, jotka auttavat parantamaan aivojen huonoja olosuhteita ja jopa hallitsemaan niitä tietylle tasolle. Sillä on parantavia ominaisuuksia. Yksi jauhoja tätä jauhetta tulisi keittää vedessä 10-15 minuuttia. Siivilöi neste ja juo se. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun tulee juoda se tyhjään vatsaan.

5. Vihreä kardemumma:

Cardmom

Siementen tiedetään hallitsevan erilaisia ​​skitsofrenian oireita. Voit ottaa yhden lasillisen kuumaa vettä ja sekoittaa siihen vihreää kardemumijauhetta. Jätä se hyvin sekoittamisen jälkeen. Siivilöi neste ja juo se haaleana. Juo kahdesti päivässä ja voit jopa lisätä sokeria maun mukaan.

6. Aasian ginseng:

Aasian ginseng

Tämä on yrtti, jolla on parantavia ominaisuuksia. Voit valmistaa teetä keittämällä jauhetta yhdessä lasisessa vedessä noin 10 minuuttia. Siivilöi neste ja juo se. Tätä hoitoa tulee noudattaa jatkuvasti kuuden kuukauden ajan, koska se voi käsitellä erilaisia ​​skitsofrenian oireita

7. Gingko Biloba:

Gingko Biloba

Tämä on yrtti, joka voi parantaa aivojen verenkiertoa ja aivojen toimintaa. Se voi parantaa muistia ja käsitellä väsymystä ja mielialan vaihteluita. Tästä yrtistä voidaan valmistaa teetä ja juoda vähintään kaksi tai kolme kertaa päivässä. Tämä yrtti on erittäin kuuluisa skitsofreniapotilaiden keskuudessa, koska aivojen happipitoisuus kasvaa ja siten koko toiminnallisuus.

8. Porkkana:

H -vitamiiniruoat Porkkanat

Uskotko, että porkkana voi olla hyödyllinen skitsofrenian hoidossa? Kyllä on todella hyödyllistä. Skitsofreniasta kärsivän tulisi syödä sitä päivittäin. Se toimii aivojen hermoille ja sen toiminnalle.

9. Kamomilla:

kamomilla

Se sisältää välttämättömiä mineraaleja ja yhdisteitä, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Se parantaa mielialaa ja edistää unta skitsofreniasta kärsivillä säännöllisesti.

Nämä korjaustoimenpiteet voivat minimoida skitsofrenian vaikutukset.