Οι 8 τύποι φίλων που έχει ο καθένας στη ζωή του

Δεν συναντάτε συχνά ανθρώπους που εννοούν αυτό που λένε και είναι εκεί για εσάς. Οι φίλοι είναι μια τέτοια ευλογία.

Ο τέλειος δεσμός δεν υπάρχει πουθενά και είμαστε σίγουροι ότι κάθε συμμορία πέρασε πολλούς αγώνες και άγχος προτού διαμορφωθεί σε κάτι σταθερό για τη ζωή. Ο δεσμός είναι τόσο δυνατός που σε γνωρίζουν μέσα και έξω και έχουν αντέξει στο χρόνο. Αλλά η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι ποικίλη.

Κάθε ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζετε έχει ένα χαρακτηριστικό προσωπικότητας που ξεχωρίζει δυνατά. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να είναι φύλακας, ενώ κάποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές. Είμαστε σίγουροι ότι η συμμορία σας είχε και αυτούς τους ανθρώπους. Είναι επίσης άνθρωποι που χρειάζεστε στη ζωή. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην ονομασία τους?

Τύποι φίλων

8 τύποι φίλων που χρειάζεστε για κάθε ομάδα:

Εξοικειωμένος με το ρητό: Ένας φίλος που έχει ανάγκη είναι όντως φίλος; Πόσο καλός είσαι με το να κρίνεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι δεν είναι; Αυτό το άρθρο σας καθοδηγεί στο πώς να αναλύσετε τους φίλους σας και να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Α. Ο Σύμβουλος:

Τρέξτε κοντά του για τη συμβουλή! Ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς και πιθανώς για τη ζωή σας και μπορεί να συνεχίσει με διαλέξεις μετά από διαλέξεις για σχεδόν τα πάντα. Αυτό το άτομο είναι σίγουρα ευλογία. Σε περιόδους κρίσης, ζητήστε τη γνώμη του/της, σίγουρα θα ανοίξει.

B. Challenge Taker:

Αυτό το άτομο είναι πάντα έτοιμο για προκλήσεις και βλέπει όλα τα προβλήματα που του φέρνει η ζωή ως πρόκληση. Για αυτούς, όλα είναι να κερδίσουν τα προβλήματα. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στη ζωή. Σας δίνουν κίνητρο και σας επιτρέπουν να δείτε πώς υπάρχει σίγουρα μια λύση σε κάθε δυσκολία που μπορεί να σας φέρει η ζωή.

Διαφορετικοί τύποι λίστας φίλων

Γ. Ο Έξυπνος:

Η συμμορία σας ή πιθανώς κάθε συμμορία θα έχει σίγουρα αυτήν την έξυπνη! Είναι έξυπνοι και έχουν εύκολη διέξοδο από όλα τα προβλήματα και το άγχος. Είναι επίσης παρατηρητές και ξέρουν πότε ακριβώς να ανοίξουν το στόμα τους και πότε είναι καλό να παίζουν με ασφάλεια. Λοιπόν, ποιος είναι αυτός?

D. The Fun Dude:

Αυτό το άτομο είναι σίγουρο ότι έχει διασκέδαση! Και είναι έτοιμοι για οτιδήποτε διασκεδαστικό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τους αρέσει να κάνουν παρέα, να παίζουν και να κάνουν όλα τα πράγματα στη ζωή που τους προκαλούν έξαρση αδρεναλίνης. Είναι οι διασκεδαστικοί που κάθε παρέα χρειάζεται να σχεδιάσει και να βγει για να κάνει κάποια διασκεδαστικά πράγματα.

τύποι φίλων στο σχολείο και στο κολέγιο

Ε. Κίνδυνος:

Είναι οι στάσεις «δοκίμασέ με». Του αρέσει να ρισκάρει και να υπερβαίνει αυτό που είναι σε θέση. Μοιάζουν περισσότερο με αυτούς που παίρνουν τις προκλήσεις και βλέπουν τα θετικά πράγματα στο να αναλαμβάνουν τον κίνδυνο. Οι ριψοκίνδυνοι είναι απαραίτητοι για να κρατήσουν τη συμμορία να εξερευνά πράγματα που διαφορετικά δεν θα έκαναν ποτέ. Σου ανοίγουν ουσιαστικά έναν νέο κόσμο απόλαυσης.

F. Ειλικρινής:

Ευθεία στο πρόσωπο! Και απλά δεν τους ενδιαφέρει τι σκέφτεστε. Οι ειλικρινείς εκτιμούν την ειλικρίνεια περισσότερο από τις ψεύτικες φιλίες. Αν δεν τους αρέσει κάτι, βγαίνουν καθαροί και δεν το σκέφτονται δύο φορές πριν το αντιμετωπίσουν. Τα κρατούν μαζί και επιλύουν όλα τα άλλα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι φίλοι, ζητώντας τους να είναι ειλικρινείς.

τύποι φίλων στην ομάδα

G. Mentor:

Οι μέντορες είναι ευλογία σε όλη μας τη ζωή. Αυτός (ή) σε εκπαιδεύει και σε καθοδηγεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Σας ωθούν στο σωστό δρόμο και σας δίνουν τη δυνατότητα να αποδώσετε καλύτερα σε ό, τι κι αν κάνετε. Είναι γεμάτα θετικότητα και εκπέμπουν μόνο καλοσύνη.

Η. Οι εξερχόμενοι:

Ποιος είναι ο σταρ του πάρτι; Λοιπόν, κοινωνικό! Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ εξωστρεφείς και σκορπίζουν ευτυχία και ενθουσιασμό παντού. Είναι φίλοι με όλους και ουσιαστικά γνωρίζουν τους πάντες στην περιοχή τους.

Υπάρχει λόγος που κάποιος είπε «η φιλία είναι το μόνο πλοίο που δεν βουλιάζει ποτέ».

Κάθε συμμορία ζει μέχρι την τελευταία λόγω της ποικίλης προσωπικότητας των ανθρώπων και καθένας από αυτούς είναι υπεύθυνος με διαφορετικούς τρόπους για να συνδυάσει τη σχέση σε ένα ισχυρότερο πλοίο. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που πρέπει να αγκαλιάσετε όλους τους τύπους φίλων στη ζωή.