Top 7 Home korjaustoimenpiteitä nivelkipu

Onko sinulla nivelkipuja? Etsitkö kotihoitoja nivelkipujen lievittämiseen? Nykyään nivelkipu on hyvin yleinen ongelma kaikenikäisten ihmisten keskuudessa. Useimmat ihmiset käyttävät paljon rahaa kalliisiin nivelkipujen hoitoon tai lääkkeisiin. Nivelkipuihin on olemassa useita luonnollisia kotihoitoja. Siksi tänään tässä artikkelissa keskustelemme erilaisista kotihoidoista nivelkipuun.

Koti korjaustoimenpiteitä nivelkipu

Useat tekijät aiheuttavat nivelkipuja, kuten kantoja, nivelrikkoa, kihtiä, nivelreumaa, joitakin vammoja, nyrjähdyksiä, bursiittia tai yksinkertaista tulehdusta. Kipu syntyy polvissa, nilkoissa, lonkassa, hartioissa, sormissa, niskassa jne..

Paras koti korjaustoimenpiteitä nivelkipu:

Nyt alla olemme maininneet luettelon parhaista kotihoidoista, jotka tukevat nivelkipuja. Ne ovat seuraavat;

1. Kotipohjainen Cayenne-voide:

Cayene -papper 5

Cayenne on perinteinen yrtti, jota käytetään lihas- ja nivelkipujen hoitoon. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on havaittu, että cayennepippurilla on tärkeä rooli nivelkipujen vähentämisessä hermostoa sekoittaen. Tätä varten sekoita cayennejauhe oliiviöljyyn. Kuumenna sitä kaksoiskattilan yläpuolella 30 minuuttia, kunnes se on lämmin. Kertaa tämä sekoituksen lämmitys ja jäähdytys noin 2-3 tuntia. Käytä juustokangasta tyhjentämään asia ja varastoi infusoitu öljy. Sulata mehiläisvaha ja sekoita cayenne -öljyyn. Kaada tämä astiaan ja varastoi pulloon ja käytä tarvittaessa.

2. Inkivääri- ja kurkuma -tee:

Inkivääri ja kurkuma tee

Molemmilla komponenteilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään tulehdusta. Tämän teen valmistamiseksi sinun on saatava 2 kupillista vettä kiehumaan, lisää ½ tl jokaista jauhettua inkivääriä ja murskattua kurkumaa. Siivilöi tämä 10-15 minuutin kuluttua kuppiin ja sekoita hunaja maun mukaan ja ihaile kaksi kertaa päivässä.

3. Upottaminen Epsom -suolaan:

Suola epsom

Epsom -suola sisältää magnesiumsulfaattia, joka kuulostaa kylmältä, mutta sitten se on itse asiassa melko miellyttävä aine. Ota iso astia täynnä lämmintä vettä ja sekoita ½ kupillista Epsom -suolaa. Sekoita se pyöreäksi ja kasta silloin herkät nivelet nesteeseen. Epävarmuutta, sinulla on kipua vähemmän sopivassa paikassa jyrkkäämistä varten, esimerkiksi polvet, puukotus pesuun Epsom -suoloilla. Ota kylpyamme, jossa sekoitetaan Epsom -suola.

4. Oliiviöljy:

ekstra neitsyt-oliiviöljy

Neitsytoliiviöljyssä on mausteinen tunne ruokatorven takana. Tämä johtuu oleokantaalin nimestä oliiviöljyssä. Oliiviöljy on vastuussa nivelkipujen poistamisesta. Voit käyttää neitsytoliiviöljyä grillaukseen tai leivontaan, salaatin, marinadien tai pastojen valmistukseen. Voit myös hieroa tuskallisia niveliäsi oliiviöljyllä, jotta maaginen komposiitti pääsee suoraviivaisesti nivelten kudoksiin.

5. Juo lisää vettä:

Vesi

Jos juot ylimääräistä vettä, se auttaa pysymään nesteytettynä ja pehmentää rustoa. Vedellä on tärkeä rooli riittävän veren tilavuuden ylläpitämisessä, jotta ravinteet voivat siirtyä veren yli niveliin. Vesi vaihtaa myös nivelten jätettä ja siten nivelkipu vähenee.

6. Porkkanamehu:

porkkana mehut

Porkkanamehun kulutus voi vahvistaa jänteitämme ja vähentää nivelkipujen aiheuttamaa kipua. Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että porkkanamehun säännöllinen juominen auttaa vähentämään nivelkipuja.

7. Lisää sipulia:

Sipuli

Sipulit ovat tunnettu tulehdusta ehkäisevä ruokavalio. Ne kattavat fytokemikaaleja, jotka palauttavat immuunijärjestelmän. Sipulit sisältävät rikkikomplekseja, jotka estävät kipua aiheuttavia entsyymejä.