Top 9 kotihoitoa malarian hoitoon

Maailman laajoista taudeista malaria on varsin tunnettu ja usein esiintyvä ongelma. Tämä on yleisempi trooppisilla alueilla ja subtrooppisilla alueilla. Suurin syy on loinen hyökkäys kehoon, mutta malarian oireita ovat korkea kuume joka toinen päivä, päänsärky, vilunväristykset, kipu ja vilunväristykset. Äärimmäisissä tapauksissa, jos asianmukaista hoitoa ei käytetä, malaria voi johtaa punatauti, anemia ja jopa munuaisten vajaatoiminta. Ei ole epäilystäkään siitä, että tarvitset oikeita lääkkeitä ja ammattiapua, mutta voit aina nopeuttaa hoitoa tehokkailla kotilääkkeillä.

Alla olevassa luettelossa on joitain huippuluokan kotihoitoja, jotka on tarkistettu ja osoittautunut yhdeksi parhaista hoidoista malarialle. Näkyvien tulosten saamiseksi sinun on seurattava näitä päivittäin, kunnes ongelma häviää kokonaan. Tarkista se ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Kotihoito malarialle

Luonnolliset korjaustoimenpiteet malarian hoitoon:

1. mustapippuri, kaneli ja hunajayhdistelmä:

Mustapippurin ja kanelin ja hunajan yhdistelmä

Ota lasillinen lämmintä vettä ja lisää tähän mustapippuria, kanelijauhetta ja hunajaa. Sekoita hyvin ja siemaile sitä hitaasti vähintään kerran päivässä saadaksesi parhaat tulokset malarian hoidossa.

2. Sitruunamehu auttaa:

sitruunamehua

Lasillinen lämmintä vettä ja noin 4 ruokalusikallista sitruunamehua 3 kertaa päivässä on jälleen erittäin tehokas malarian kunnollisessa ja kotona parantavassa hoidossa. Noudata sitä joka päivä, kunnes ongelma lakkaa kokonaan.

3. Mustapippurin ja basilikan lehdet:

Mustapippuria ja basilikaa

Ota tuore mehu pois basilikan lehdistä ja lisää tähän mustapippuria. Tämä tulisi sekoittaa hyvin ja ottaa vähintään kolme kertaa päivässä saavuttaaksesi haluamasi tulokset malarian hoidossa. Noin ½ tl mustapippuria riittää mehuksi.

4. Greipin ihmeitä:

greippi 4

Osan greipin syöminen päivittäin on täydellinen tapa hoitaa kehon malariaongelmia. Tämä on tehtävä joka päivä ilman epäonnistumista. Se on yksi helpoista tavoista käyttää.

5. Datura -hoito:

datura1

Datura -kasvien lehdet ovat yksi oikeista tavoista päästä eroon tästä kriisistä. Sekoita se jaggeryyn saadaksesi maksimaaliset tulokset ongelmasta. Se on hyvin tarkistettu ja todistettu malarian hoito.

6. Kylmäpakkaussovellus:

Jääpakkaus

OSTA TÄSTÄ

Tämä lääke ei käsittele suoraan malariaa, mutta auttaa lievittämään sairauden epämiellyttäviä oireita. Kylmäpakkauksia tulee levittää koko keholle helpotuksen saamiseksi. Tämä antaa varmasti tuloksia.

7. Alun käyttö:

Paista aluna kuumalla levyllä ja jauheta se sitten hyvin. ½ tl tätä jauhetta tulee ottaa 4 tuntia ennen hyökkäyksiä ja 2 tunnin välein hyökkäyksen jälkeen hoidon ajaksi. Tämä on toinen ammattilaisten todistettu korjaustoimenpide.

8. Kanelitee:

kaneli teetä

OSTA TÄSTÄ

Kaneliteetä voidaan valmistaa keittämällä jauhe vedessä. Tämä voidaan ottaa 1-2 kertaa päivässä ihanteelliseen malarian hoitoon. Varmista, että sinulla ei ole liiallisia määriä. Ole tasapainoisella tavalla haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

9. Juo paljon vettä:

paljon vettä

Ei ole mitään parempaa kuin juoda vettä kehon toimintojen säätämiseksi ja loistartuntojen poistamiseksi kehosta. Ota noin 8-10 lasillista vettä varmistaaksesi, ettei kehossa ole malariaa aiheuttavaa toksiinia. Se myös parantaa verenkiertoa ja auttaa pitämään kaikki muut infektiot poissa. Tämä on tehtävä myös hoidon jälkeen malarian ja monien muiden ongelmien estämiseksi.