9 häämatkapaikkaa Madhya Pradeshissa äskettäin naimisissa oleville pariskunnille

Kuherruskuukausi on yksi tärkeimmistä tapahtumista elämässäsi, ja jos suunnittelet sellaista, mikä voi olla parempaa kuin matka Intian useimpiin osavaltioihin, Madhya Pradeshiin. Se on täynnä monia nähtävyyksiä, ja siihen liittyy myös erittäin rikas kulttuuriperintö ja historia. Lisäksi kaupungistuminen on luonut ainutlaatuisen sekoituksen vanhaa ja uutta, mikä lisää makua. Madhya Pradesh on turvallinen paikka nuorille pariskunnille, sillä se tarjoaa monia yllätyksiä ja hämmästyttäviä paketteja. Olipa kyseessä romanttinen kynttiläillallinen kukkulan laella tai iltakävely linnoituksessa, Madhya Pradeshissa on kaikki mitä etsit. Nämä ovat joitain parhaista paikoista, joissa voit vierailla kuherruskuukauden kanssa rakkaasi kanssa Intian sydämessä!

Parhaat häämatkapaikat Madhya Pradeshissa:

1. Bhopal:

Bhopal

Oikea sekoitus historiaa ja kaupungistumista, Bhopal on yksi parhaista häämatkakohteista Madhya Pradeshissa. Se on syvästi vaikuttanut 1800 -luvun muslimien hallitsijoista. Kaupunki on jaettu kahteen osaan todella kauniiden järvien vetämällä. Pariskunnat voivat vierailla historiallisissa muistomerkeissä, kuten Jama Masjidissa, tai vierailla MP Tourism -venekerhossa. Lisäksi ei pidä unohtaa lelujuna, joka näyttää samanlaiselta Bhopalin bussilta pyörillä.

2. Mandu:

Mandu

Täydellinen paikka historian harrastajille, Mandu tunnetaan myös nimellä Hampi Keski -Intiasta. Sitä ympäröi eri aikakausien arkkitehtoninen loisto, eri hallitsijoiden rakentama. Näitä lukuun ottamatta pariskuntien ei pidä hukata auringonlaskua Rupmatin paviljongista, joka tarjoaa lopulta henkeäsalpaavan näkymän.

3. Indore:

Indore

Maloren tasangon eteläreunalla sijaitseva Indore on kuuluisa turistien antamista kaupallisista tunnelmista. Aivan palatseista museoihin ja temppeleistä, kuten Omkareshwar, kauniisiin suunniteltuihin puistoihin, Indore tarjoaa kaiken! Hieman tungosta, mutta kun ostat häämatkaa, sinulla ei ole varaa jättää Indorea väliin!

4. Jabalpur:

Jabalpur

Verrattomien maisemien ja lukuisten matkailukohteiden ansiosta Jabalpur on yksi parhaista häämatkakohteista Madhya Pradeshissa. Graniitin ja hiekkakivien kukkuloiden ympäröimä se on kuuluisa marmoristaan ​​ja Kanhan kansallispuiston läheisyydestä kaupunkiin. Narmada-joen koristama tämä on ei-miss!

5. Chhatarpur:

Chhatarpur

Toinen hämmästyttävä paikka vierailla MP: ssä, Chhatarpur on kaunis historiallinen kaupunki. Chhatarpurissa kannattaa ehdottomasti vierailla pariskuntien, jotka haluavat sekä rauhaa että kauneutta, sekä kiinnostusta historiaan. Majesteettiset Pandav -putoukset on pakko käydä.

6. Pachmarhi:

Pachmarhi

Yksi Madhya Pradeshin suosituimmista häämatkapaikoista, tämä kaunis kukkula -asema on kuuluisa metsässä olevista luolamaalauksistaan, näköaloistaan, vesiputouksista ja järvestä. Auringonlasku Sunset Pointista, Cantonmentin orkesteri ja kiehtova järvi yhdessä tekevät tästä paikasta unohtumattoman vierailun pariskunnille.

7. Rewa:

Rewa

Isot asiat tulevat pienissä pakkauksissa. Rewain Madhya Pradeshin pikkukaupungille ei ole parempaa kuvausta. Kuuluisa museostaan, vesiputouksistaan ​​ja historiallisista viallageistaan, tämä on yksi parhaista paikoista nauttia luonnon kauneudesta. Palatsit ja linnoitukset parantavat entisestään tämän paikan kauneutta. Vierailu Keontin vesiputouksilla, Rewalla ja Govindgarhin linnoituksella sekä Venkat Bhavanin tutustuminen ovat joitain Rewan pakollisia kohteita.

8. Amarkantak:

Amarkantak

Vindhya- ja Satpura -metsien yhtymäkohdassa sijaitseva Amarkantak on yksi parhaista häämatkakohteista Madhya Pradeshissa. Virtaus eri suuntiin Narmadaan ja Soneen tekee siitä silmää miellyttävämmän. Myös pyhiinvaelluskohteena tunnetut järvet, vesiputoukset ja kauniit lähteet tekevät siitä täydellisen häämatkakohteen.

9. Kanhan kansallispuisto:

Kanhan kansallispuisto

Tämän on oltava paras matkailukohde Madhya Pradeshissa sen monipuolisen kasviston ja eläimistön ansiosta. Se kattaa laajan alueen, 1 940 neliökilometriä, ja se tunnetaan parhaiten siitä, että se auttaa Barasinga-lajeja (Swamp Deer) kuolemaan sukupuuttoon Intiassa. Paksu kasvisto koostuu Salista, Bambuista ja surullisista Mahua -puista ja kasvistosta, joka ylpeilee eläimistä, kuten Tiger, Blackbuck ja Peacock. Tämä paikka on myös paratiisi lintuharrastajille. Kanhan kansallispuisto on luonto parhaimmillaan.

Artikkeli kertoo kaiken, eikä pitäisi olla muita ajatuksia vierailusta tässä kauniissa osavaltiossa häämatkallesi! Madhya Pradeshiin on tarjolla monia hämmästyttäviä kiertuepaketteja ja tarjouksia. Olipa seikkailunhaluinen matka kansallispuiston läpi tai romanttinen kodikas pakopaikka kukkula -asemalla, Madhya Pradesh toivottaa tervetulleeksi kaikella lämmöllä ja rakkaudella. Jos tiedät muita paikkoja kuin tämä, jaa ehdotuksesi ja palautteesi kanssamme.