Häämatkapaikat Jaipurissa juuri naimisissa oleville pariskunnille

Jaipur, joka tunnetaan yleisesti Intian vaaleanpunaisena kaupunkina, on ihanteellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat romanttisen pakopaikan häiden jälkeen. Thar -aavikon taustalla sijaitseva Jaipur tarjoaa upeat näkymät loputtomiin hiekkarantoihin, upeisiin monumentteihin ja historiallisiin palatseihin. Jos haluat perinteisen intialaisen rojaltin olemuksen, tämä on täydellinen vaihtoehto. Kaikki paikat eivät ole turvallisia Intiassa vierailla pareina. Mutta Jaipur on varmasti poikkeus. Jaipur on erittäin turvallinen paikka vierailla myös pariskunnille ja perheille. Jaipurissa tarjottavat palvelut täyttävät huippuosaamisen korkeat vaatimukset, joita kukaan turisti ei koskaan unohda. Joten tässä on joitain parhaista häämatkakohteista Jaipurissa, jos rakastat lintuja tässä eksoottisessa historiallisen Rajasthanin kaupungissa.

Romanttiset häämatkapaikat Jaipurissa:

1. Kaupungin palatsi:

Häämatkapaikat Jaipurissa - Kaupungin palatsi

Kaupunginpalatsi on rakennettu Mughal- ja Rajput -mallien hienoimmista sekoituksista. Kun menet sinne, älä missaa valtavaa museota ja taidegalleriaa. Tämä Rajput -jäljen muistelmateos rakennettiin 1700 -luvulla ja koostuu pääasiassa Chandra Mahalista ja Mubarak Mahalista.

2. Hawa Mahal:

Hawa Mahal

Toinen hämmästyttävä häämatkakohde Jaipurissa on Hawa Mahal tai Tuulen palatsi. Tämän 1700 -luvun 5 -kerroksisen rakennuksen veisti kuningas Sawai Pratap Singh. Uskotaan, että tämä rakenne on suunniteltu tarjoamaan naisille näköalapaikka katsella kaupunkien kulkueita verkon peittämien näyttöjen kautta.

3. Amber Palace:

Amberin palatsi

Upea Amber -palatsi ja linnoitus on toinen pakko käydä häämatkakohteessa Jaipurissa nuoripari. Koko rakenne on valmistettu punaisesta hiekkakivestä ja valkoisista marmorista. Tämän palatsin sisätilat määrittelevät kauneuden ja eleganssin korkeiden seinien ympäröimänä suojaamaan hyökkääjiä vastaan. Kun vierailet tässä paikassa, älä unohda tutustua eksoottiseen Sheesh Mahaliin ja henkeäsalpaavaan näkymään Maota -järvelle.

4. Jal Mahal:

Jal Mahal

Man Sagar -järven keskustassa sijaitseva Jal Mahal tai Water Palace muistuttaa jälleen muinaisesta Rajput -arkkitehtuurista. Tämä 5 -kerroksinen rakennus on veistetty kokonaan punaisesta hiekkakivestä, ja 4 kerrosta jää veden alle, kun järvi on täynnä. Pääset tähän palatsiin veneiden kautta ja ihaile upeita näkymiä Aravalli -alueelle ja kirkkaan sinisen veden heijastuksia.

5. Rambaghin palatsi:

Rambaghin palatsi

Aiemmin muinainen palatsi, joka on nyt uudistettu yksinomaiseksi 5 tähden hotelliksi, Rambaghin palatsi toimi alun perin puutarhatalona ja myöhemmin Rajput -kuninkaiden metsästysmajana. Nyt Taj Group on muuttanut sen ylelliseksi hotelliksi.

6. Nahargarhin linnoitus:

Nahargarhin linnoitus

Jos haluat saada panoraamanäkymän koko Jaipurin kaupunkiin, tämä on ihanteellinen paikka sinulle. Se rakennettiin alun perin tarjoamaan turvaa hyökkääjiä vastaan, ja nyt se tarjoaa hämmästyttävän ja tähtikuvan kaupungin!

7. Jaigarhin linnoitus:

Jaigarhin linnoitus

Kun olet tässä kaupungissa, älä unohda tätä haluttua häämatkapaikkaa. Aravalli -kukkuloiden reunalla sijaitsevan linnoituksen korkeat muurit on valmistettu punaisesta hiekkakivestä. Merkittäviä matkailukohteita ovat Ram Hariharin temppeli, Kal Bhairavin temppeli ja museo, joka esittelee muinaisia ​​aseita ja ammuksia.

8. Jantar Mantar:

Jantar Mantar

Maharaja Sawai Jai Singh rakensi Jantar Mantarin viidestä tähtitieteellisestä välineestä avaruustutkimukseen. Voit käydä tässä paikassa, jos olet tieteen harrastaja, koska tämä paikka on yksi tähtitieteen opiskelijoiden ja matkailijoiden suosituimmista kohteista.

9. Chokhi Dhani:

Häämatkapaikat Jaipurissa - Chokhi Dhani

Jos haluat nähdä vilauksen muinaisesta Rajasthani -perinnöstä, käy Chokhi Dhanissa. Elää aina juhlien ja juhlien kanssa, tämä paikka ei koskaan petä sinua!

Muinaisen kulttuurin ja perinnön koristama Jaipur ei lakkaa hämmästyttämästä sinua! Jaipuriin laskeutumisesta ja majoituksesta kuherruskuukauden viimeiseen päivään asti sinua ja kumppaniasi kohdellaan kuninkaallisilla palveluilla, kuten Jaipur uskoo kohtelevansa vieraitaan eleganssilla ja luokalla, jota he ovat säilyttäneet vuosien varrella. Rakastu kumppanisi lisäksi Jaipurin tarjoamaan eksoottiseen kauneuteen. Myös täynnä kauan kadonneen aikakauden romantiikkaa, et koskaan kadu päätöstäsi valita tämä paikka häämatkakohteeksesi!