Top 9 häämatkapaikkaa Malesiassa

Malesia on yksi Aasian taloudellisimmista lomakohteista. Se sopii sekä luksusmatkailijoille että retkeilijöille. Ihana ilmasto on ehdoton plussa. Paikka, joka tarjoaa aurinkoa, hiekkaa, sademetsää, kukkuloita, seikkailua ja herkullista ruokaa, on täydellinen unelmien häämatkalle. Alla on joitain parhaista häämatkakohteista Malesiassa.

Malesian suosituimmat häämatkapaikat kuvilla:

1. Tiomanin saari:

häämatkapaikat Malesiassa

Tiomanin saari on lumoava paikka, jossa on legenda lohikäärmeprinsessasta, joka on lepäänyt täällä matkalla prinsessansa. Saari on itse lohikäärmeen muotoinen. Rehevät trooppiset viidakot, vuoristovirrat, koskemattomat rannat ja eksoottisen meren elämän leviäminen tekevät tästä paikasta yhden parhaista Malesian häämatkakohteista. Voit rentoutua rannalla tai harrastaa vesiurheilua, kuten melontaa, surffausta ja vesihiihtoa.

2. PulauLangkawi:

honeymoon-places-in-malaysia_pulaulangkawi

PulauLangkawi on eksoottinen saari, jota ympäröivät valkoiset hiekkarannat ja turkoosin siniset vedet. Sininen meri vihreillä sisämaan riisipelloilla ja viehättävillä viehättävillä kylillä tekevät tästä saaresta yhden täydellisistä häämatkapaikoista Malesiassa. Voit pulahtaa Seven Wellsin vesiputouksiin, liukua köysiradalla Gunung Matchincangin huipulle ja tutustua vedenalaiseen maailmaan tehdäksesi häämatkasta seikkailunhaluisen.

3. Batu Ferringhin ranta:

honeymoon-places-in-Malaysia_batu-ferringhi-beach

Batu Ferringhin ranta on yksi Penangin suosituimmista rannoista Malesian länsirannikolla. Tämä täydellinen häämatkakohde Malesiassa on ihanteellinen paikka rentoutua rannalla ja nauttia merestä. Sille on ominaista kilometrejä pehmeää valkoista hiekkaa, joka ulottuu molemmin puolin, ja pitkä mutkainen tie. Seikkaile kumppanisi kanssa ja lähde ratsastamaan, purjehtimaan ja vesihiihtämään. Muista tutustua kaduihin trishawissa.

4. Pangkorin saari, Perak:

häämatka-paikat-malesiassa_pangkor-saari-perak

Tällä saarella on joitain Malesian kauneimmista rannoista, joten se on suosikki häämatkakohde Malesiassa. Nipah Beach ja Coral Beach ovat täydellisiä häämatkalaisille. Upeat visuaaliset korallit, kalat ja merikurkut lisäävät saaren kimallusta. Kauniit rannat tekevät tästä paikasta maagisen häämatkapaikan Malesiassa.

5. Cameron Highlands:

honeymoon-places-in-malaysia_cameron-highlands

Cameron Highland on ihanteellinen kuherruskuukauden kohde, jota kaunistavat teeviljelmät, mansikatilot, vehreät laaksot ja kukkulat. Viileä ja tuulinen ilmasto on tervetullut muutos Malesian muualla. Tämä on luonnon ystävien suosikki.

6. Sabah -joen safari:

honeymoon-places-in-Malaysia_sabah-river-safari

Tämä on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat kokea luonnon epätavallisella tavalla. Nauti houkuttelevasta jokisafarista Kinabatangan -joen varrella ja koe villieläimet täydellisessä loistossaan. Nauti yksinkertaisesta luonnollisesta asumisesta Nature Lodgeissa sademetsän keskellä. Käy Turtle Islandilla ja tutustu ympärillesi.

7. Taman Negara:

häämatka-paikat-in-malaysia_taman-negara

Vietä rakkaasi kanssa hämmästyttävä matka Taman Negaran trooppisten sademetsien keskelle. Kävele romanttinen kävely maailman pisin Malesian riippusilta. Lähde seikkailunhaluisille viidakkomatkoille ja ihastele safarilla ihailemaan kukkia, jotka kukkivat vain yöllä, kuten vesilohikäärmeitä, pimeässä hohtavia sieniä ja muita yöelämiä. Tämä upea luonnon ihme on suosittuja Malesian häämatkakohteita.

8. Kuala Lumpur:

häämatka-paikat-in-malaysia_kuala-lumpur

Kuala Lumpur on vilkas kaupunki, jossa on paljon tutkittavaa. Tutustu Petronas -tornien ja Batun luolien arkkitehtoniseen ihmeeseen kumppanisi kanssa. Vietä romanttinen päivä vaeltaessasi kaupungin kaduilla ja kaduilla, shoppailemalla sydämesi mukaan ja antamalla makuhermoillesi hämmästyttävää paikallista ruokaa. Tämä on suosikki häämatkakohde Malesiassa.

9. Kota Kinabalu:

honeymoon-places-in-malaysia_kota-kinabalu

Kota Kinabalu on loistava seikkailupaketti. Se tarjoaa suuren määrän jännittäviä elämyksiä rohkeille paholaisille. Hemmottele kalliokiipeilyn, laitesukelluksen, vapaa -ajan sukelluksen tai snorklauksen seikkailuja. Lähde Märkämaan jokiristeilylle Klias Wetland Mangrove Forest -alueella rakkaasi kanssa ja nauti luonnosta kaikessa monimuotoisuudessaan.

Malesia on paikka, jossa on täydellinen sekoitus modernisuutta ja yleisaasialaisia ​​kulttuureja. Nauti yksinäisistä lomista, seikkailumatkoista, kauniista nähtävyyksistä ja vietä unelma häämatka. Käy Malesian parhaissa paikoissa häämatkalla.