15 erilaista länsimaista Kurti -mallikokoelmaa naisille

Kun on kyse kurtiksen käyttämisestä, kaikki mitä pidetään täydellisenä istuvuutena, asianmukaisena suunnitteluna ja kauniina luomuksena. Kurtissa on erilaisia ​​valintoja, kuten perinteinen kurti, semi-western kurti ja western kūr, jne. Nämä kaikki ovat kurtiksen normaaleja luokkia. On olemassa lukuisia länsimaisia ​​kurtteja, joita voidaan käyttää eri tilanteissa. Pienistä tytöistä aikuisiin tämä länsimainen kurti-malli sopii kaikille.

Uudet länsimaiset Kurti -mallit naisille:

On olemassa erilaisia ​​tyylejä, jotka voidaan ottaa käyttöön länsimaisen kurtis -kokoelman kanssa,

1. Sifonki Western Kurti:

Sifonki Länsi -Kurti

Tämä länsimainen kurtis -muoti on saanut inspiraationsa pehmeästä kankaasta eli sifonkista. Kuri on valmistettu pehmeästä sifonkimateriaalista ja on yksinkertainen. Kurtissa ei ole tulosteita tai kirjontaa. Se on yksinkertaisesti yhdistetty rikkaaseen kangastakkiin. Kurtin leikkaukset eivät ole tavallisia, ne ovat tyylikkäitä ja länsimaisia. Tämäntyyppinen länsimainen kurti näyttää hyvältä nuorille tytöille.

2. High Side Slit Western Kurti:

High Side Slit Länsi -Kurti

Tässä kuosissa on korkea sivurako ja pitkä pituus. Tämä tekee siitä sen, että se tekee siitä länsimaisen pitkän rakenteen. Se on trendikäs ja antaa tytölle tyylikkään ilmeen. Sopii hyvin nuorille tytöille ja ihmisille, jotka haluavat olla muodissa. Tämä kurti näyttää hyvältä palazzon kanssa.

3. Hihaton suunnittelija Western Kurti:

Hihaton suunnittelija Western Kurti

Tytöille on olemassa erilaisia ​​hihaton suunnittelija länsimaisia ​​kurtteja, joita he käyttävät usein. Tämä kurti on yksinkertainen mutta länsimainen. Se on paras college -tytöille ja pienille tytöille. Silti kaiken ikäiset naiset voivat käyttää jotain tällaista. Se voidaan yksinkertaisesti yhdistää leggingsien kanssa.

4. Saturnuksen läntinen Kurta:

Saturnus Länsi -Kurta

No, saturn -mekkomateriaali tekee mekosta tyylikkään, siro ja kauniin. Tämä länsimainen kurti on pitkä-lyhyt malli. Se on pitkä takaa ja lyhyt edestä. Se antaa tyylikkään ilmeen ja sopii parhaiten nuorille tytöille. Voit käyttää niitä myös juhlissa.

5. Indo-Länsi-Kurta:

Indo-Länsi-Kurta

Tämä kurta maistuu intialaisesta ja länsimaisesta. Se sopii hyvin tapahtumiin ja tapahtumiin. Jos haluat olla perinteinen ja moderni samanaikaisesti, tämän tyyppiset kurtat ovat parhaita keski-ikäisille naisille. Voit silti olla nykyaikainen iässäsi ja rokkailla juhlissa niin upealla asulla.

6. Jalustakaulus Kurta:

Jalustakaulus Kurta

Tässä kuviossa on erilaisia ​​kurtoja. Jalustan kaulus näyttää älykkäältä ja tyylikkäältä. Toinen asia, joka voidaan tehdä, on yhdistää se nykyaikaisiin lisävarusteisiin. Tämä länsimainen design on myös tyylikäs ja tyylikäs. Näyttää hyvältä nuorilta tytöiltä. Sitä voidaan käyttää myös tapahtumissa ja toiminnoissa.

7. Brodeerattu Länsi -Kurta:

Brodeerattu Länsi -Kurta

Embrioided Länsi -kurta on toinen suosittu valinta Länsi -Kurtalle. Se on runsaasti ulkonäköä ja leikkauksia. Tätä voi käyttää kaikenikäiset naiset ja se antaa tyylikkään ilmeen. Se on valmistettu rikkaista kankaista ja ainutlaatuisista kuvioista ja malleista. Nämä länsimaiset tyylit ovat parhaita tapahtumiin ja toimintoihin.

8. Sivukaulusleikkaus Kurta:

Sivukaulus leikattu Kurta

Tämä on toinen malli länsimaisessa kuvassa, sivukauluksen leikkaus selittää kaiken. Jos haluat ostaa painetun kurtan, voit mennä siihen, että tämä kurta on yksinkertainen, tavallinen mutta muodikas. Nämä ovat hyviä kaiken ikäisille naisille. Voit käyttää sitä myös leggingsien kanssa.

9. Frock Style Western Kurti:

Frock -tyylinen länsimainen Kurti

Tämä on frock -tyylinen länsimainen kurti, jota voidaan käyttää erilaisissa tapahtumissa ja fiktioissa. Nämä kurtit ovat muodikkaita ja trendikkäitä. Nämä ovat yleensä nuorten tyttöjen päällä. Se on myös juhlamekko ja antaa tyylikkään ilmeen. Se saa myös näyttämään nuoremmalta.

10. Liitetty takki Kurta:

Kiinnitetty takki Kurta

Tähän länsimaiseen kuosikuvioon on liitetty takki. Se antaa älykkään ilmeen ja sopii hyvin naisille. Tämä kurti on tyylikkään ja vahvan naisen kuvake. Näitä länsimaisia ​​kurtteja voidaan käyttää myös yrityspaikoissa. Nämä voidaan myös valmistaa eri materiaaleista.

11. Painettu Länsi -Kurta:

Painettu Länsi -Kurta

Tässä kurtassa on erilaisia ​​leikkauksia painetulla tavalla. Ulkonäön perusteella on selvää, että se on länsimainen kurta ja sopii parhaiten nuorelle naiselle. Se voidaan yhdistää myös palazzon tai leggingsien kanssa. Tämä antaa syy -ilmeen ja sitä voidaan käyttää myös satunnaisissa tapahtumissa.

12. Long Frill Western Kurta:

Long Frill Western Kurta

Tässä kurtassa on erilaisia ​​leikkauksia kuin normaalit. Se on tyylikäs, kaunis ja jotain erilaista. Tämä antaa rohkean ilmeen, kun pukeutumisesta on tullut tyylilause myös nuorille tytöille. Siinä on korkea halkio edessä, joka antaa modernin ilmeen. Sitä voidaan käyttää syy -tapahtumissa, ja nuoret tytöt suosivat sitä yleensä.

13. Takin tyyli Kurta:

Takki tyyli Kurta

Tämä kurta on erittäin moderni ja trendikäs. Siinä on avoin pitkä rako, joka menee jalkoihin. Tämä on kurta nuorille tytöille ja ihmisille, jotka rakastavat muotia. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja sitä voidaan käyttää myös juhlissa. Kurta -takki on valmistettu rikkaista materiaaleista, ja se on myös läsnä eri tyyleissä ja malleissa.

14. Länsi -Dhoti Style Kurta:

Länsi -Dhoti -tyylinen Kurta

Tällä kurtalla on perinteinen ilme. Dhoti Kurtas on muodissa ja monet naiset ovat mukauttaneet sitä. Nämä näyttävät tyylikkäiltä ja antavat älykkään ilmeen. Nämä länsimaiset kurtit sopivat parhaiten juhliin ja tapahtumiin. Tämä on jokaisen tytön halu kurti ja se voi olla täydellinen länsimainen kurti -asu, jota jokainen tyttö voi käyttää. Sitä käyttävät myös kaiken ikäiset naiset, ja se saa heidät näyttämään myös tyylikkäiltä. Monet supertähdet ovat käyttäneet näitä eri tapahtumissa.

15. Semi-takki Western Kurta:

Semi-takki Western Kurta

Tämä on länsimainen design, jossa on puolivaipallinen tyyli. Takki on vain yläosassa ja loput ovat auki. Tämä näyttää erittäin tyylikkäältä ja antaa myös älykkään ilmeen. Sitä käyttävät yleensä nuoret tytöt. Siinä on tyylikäs ilme, joka saa sinut juhlimaan.

Täällä olemme maininneet joitain länsimaisia ​​kurti -pattereita myös tytöille ja naisille. Länsi -Kurtissa on paljon erilaisia. Nämä länsimaiset kurtat on valmistettu erilaisista rikkaista kankaista, tyyleistä, kuvioista. Jne.