15 parasta mallia Punjabi Kurti -malleille naisille

Punjabi -asuissa ja -asuissa on kyse tyylistä, mukavuudesta ja väreistä. Churidaar, Kurtis ja Salwar kameez ovat erittäin suosittuja, ja niissä on monimutkaisia ​​phulkari -malleja ja kukkaisia ​​aiheita. Niin vilkkaalla kulttuurilla ja asuilla et voi hukata heidän kauniita kurttejaan.

Punjabi Kurtin uusimmat mallit naisille:

Kauniisti brodeerattu, katsotaan joitain 15 parasta punjabi -kurtia, jotka olemme noudattaneet sinulle,

1. Punjabi Batik Tulosta Kurti:

Punjabi Batik Tulosta Kurti

Hämmästyttävä batikkikuvio tässä Punjabi Kurti -puvussa saa sen näyttämään entistä kauniimmalta. Rajalla tehty tilkkutyö on monimutkaisesti tehty ja luo upean ilmeen. Tämä on ihanteellinen käytettäväksi juhlissa. Harmaa ja tumman vaaleanpunainen antaa tarttuvan ilmeen, tämä on parhaiten hyödyllistä niille tytöille tai naisille, jotka haluavat käyttää jotain perinteisellä tavalla.

2. Punjabi -puuvillainen Kurti -puku:

Punjabi -puuvillainen Kurti -puku

Tämä musta Kurti -puku, jossa on sifonki -dupatta, on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja tyylikkääksi samanaikaisesti. Parilla kultaa hapettuneita jhumkeja ja vastaavia Kurtisia voit täydentää ulkoasua. Musta värillinen kiinnittää huomiota niihin tyttöihin, joiden ihonväri on reilu, tämä on paras pitkille tytöille.

3. Punjabi Patiala:

Punjabi Patiala

Patialat ovat pakollisia etnisissä vaatekokoelmissasi, koska ne näyttävät niin kauniilta ja sopivat kaikkiin perinteisiin tilaisuuksiin. Tämä painettu Punjabi Kurta naisille, joilla on patiala, on erinomainen puku ja se on yhdistettävä juttien tai mojrien kanssa. Tämä on täysin hihaton, joten se antaa raikkaan ilmeen ja saat mukavuutta työskennellessäsi seremoniassa.

4. Punjabi Boutique Kurti -puku:

Punjabi Boutique Kurti -puku

Monet putiikit tarjoavat raskasta työtä ja räätälöityjä pukuja, ja tämä Punjabi Kurti -puku on yksi niistä. Voit valita boutique -rakenteen, jossa tilaisuus vaatii pukeutumista raskaaseen ja perinteiseen. Tämä on kiva lahjaksi morsiamen naisille, tämä näyttää hyvältä niille naisille, joiden hiukset ovat pitkät.

5. Punjabibileet Salwar Kurta:

Pandžabibileet Salwar Kurta

Tämä kaunis merenvihreä Punjabi salwar kurta on ihanteellinen juhlavaatteisiin. Voit yhdistää sen raskaiden korujen ja juttien kanssa täydentääksesi koko ulkoasua ja varastaa parrasvalon. Tämä näyttää hyvältä nuorilta teini -ikäisiltä; tämä on paras hääseremonian juhla -aikaan. Se loistaa materiaalin, joten yöllä se antaa tarttuvan ilmeen tanssilattian keskellä.

6. Punjabi Phulkari Kurti:

Punjabi Phulkari Kurti

Punjabi -kuviomalli phulkari -suunnittelussa, jossa on painettu brodeerattu phulkari -dupatta, kannattaa harkita vaatekaapissasi, koska se voidaan muotoilla monella tavalla ja jokainen ulkonäkö on yhtä upea. Tämä on parhaiten sopiva ja antaa rehellisen ilmeen mukavuudestasi, tämä tulee budjetillesi, joten älä huolehdi, kun päätät ostaa tämän mallin.

7. Punjabi Gota Patti Kurti:

Punjabi Gota Patti Kurti

Gota patti -teos on erittäin suosittu kurtissa ja salwarissa, ja yllä oleva Punjabi Kurti -puku on sen tuote. Gota patti työ dupatta ja kaula, ulkonäkö antaa kuninkaallista tunnelmaa käyttäjälle. Tästä on hyötyä säännölliseen käyttöön ja mukava valinta vapaa -ajan viettoon.

8. Punjabi Jacquard Kurti:

Punjabi Jacquard Kurti

Jacquard -kurtilla on oma viehätyksensä. Yllä oleva jacquard Punjabi Kurti -tyyli valkoisena ja kontrastinen dupatta sopii ihanteellisesti college -vaatteisiin tai rentoihin tilaisuuksiin. Tytöt, jotka eivät lohduta farkkuja ja paitoja, heidän on kokeiltava tätä asua säännölliseen käyttöön. Se voidaan myös helposti muotoilla ja siinä on myös erilaisia ​​värikuvioita.

9. Punjabi -brodeerattu Kurti:

Punjabi -brodeerattu Kurti

Nämä Punjabi Kurti -kaulamallit, joissa on silmiinpistävä kirjonta, on ehdottomasti tehty herättämään huomiota, koska se näyttää houkuttelevalta keneltä tahansa. Yhdistämällä churidar -housut ja dupatta, koko ulkoasu on ihailun arvoinen. Tämä näyttää kalliilta, mutta tämä on mukava valinta mihin tahansa hääseremoniaan, tämä sopii parhaiten myös lahjaksi.

10. Punjabin muodollinen Kurta:

Punjabin muodollinen Kurta

Ei vain perinteisiin tapahtumiin, vaan myös saat muodollisen Punjabi -kurtamuotoilun toimistokäyttöön. Yksinkertainen, mutta tyylikäs tämä kuosi tarjoaa sinulle mitä toimistoympäristö vaatii. Nämä ovat pienellä budjetilla, mutta voit kokeilla niitä tavalliseen päivään, löydät laajan kokoelman ja kuvioita tässä muodossa. Voit myös muokata ideasi mukaan.

Katso lisää: Parhaat Pathani Kurta -mallit

11. Punjabi -painettu Kurti:

Punjabi -painettu Kurti

Tämä patiala -tyylinen painettu Punjabi Kurti -pukumalli antaa tyypilliset pandžabitunnelmat sen päällä. Yhdistä se Kurtisiin ja vastaaviin koruihin ja olet valmis päivittäisiin askareisiisi. Sininen väri on aina paras naisille kaikissa asuissaan, se antaa aina rikkaan ja raikkaan ilmeen.

12. Punjabi -takki Kurti:

Punjabi -takki Kurti

Koska etniset takit ovat suosittuja Punjabi Kurti -malleissa, sinulla voi olla yksi tällainen Kurti vaatekaapissasi. Se näyttää erittäin kauniilta ja perinteiseltä. Tämä on parhaiten hyödyllistä korkeakoulupäivän toiminnoissa. Hanki tämä malli saadaksesi ystäväsi huomion.

13. Punjabin perinteinen Salwar Kurta:

Punjabi Perinteinen Salwar Kurta

Jos olet menossa perinteiseen tapahtumaan ja hämmentynyt vaatteistasi, voit valita tyypillisen Punjabi Kurti salwarin ilman ajatuksia. Tämä saa varmasti paljon kohteliaisuuksia. Tämä näyttää hieman raskaalta, mutta sillä on hyvä kysyntä markkinoilla nyt päivässä.

14. Punjabi Brocade Kurti:

Punjabi Brocade Kurti

Täydellinen rento arkikäyttöön, tämä Punjabi Kurti -muotoilu tekee sinusta vaivattoman tyylikkään ja minimaalisilla lisävarusteilla. Vain pari kantapäätä tai juttia ja korvakoruja tekee ulkonäön täydelliseksi. Jos haluat toimintoja tai säännöllistä käyttöä, kokeile tätä kurta varmasti.

15. Punjabi -kukka Salwar -puku:

Punjabi -kukka Salwar -puku

Kukkakuviot ovat jokaisen naisen suosikkeja. Ja kukaan ei voi pitää silmiään pois tästä Punjabi Kurti -puvusta, joka on suunniteltu raskailla kukkakuvioilla kaikkialla Kurtissa. Tällaiset mallit edustavat koko ulkoasua kokonaan.

Punjabi Kurtisissa yhdistyvät vaivaton tyyli ja etnisyys. Juttien, kadhojen, nenätappien, pitkien korvakorujen avulla voit saavuttaa koko Punjabi -ilmeen suosikki Punjabi Kurtillasi ja puvullasi. Joten kokeile ja tee oma tyylilausunto.