9 kaunista hopeaa Kurta -mallia naisille ja miehille

Tee vaatekaapistasi täynnä näitä trendikkäitä hopeisia kurta -kokoelmia, jotka ovat saatavilla sekä miehille että naisille. Tämä kiiltävä väri on todennäköisimmin valittu etniseen kulutukseen, ja sillä on vaihtoehtoja sävyjä, kokoja ja kuvioita.

Parhaat mallit Silver Kurtasta miehille ja naisille:

Tässä on 9 parasta kurta -kuviomallia, joita voit kokeilla varmasti,

1. Hopeanharmaa miesten Kurta:

Hopea harmaa miesten Kurta

Katso tämä hyvännäköinen ja komea hopeinen kurta miehille, jossa on hieman harmaan sävyä. Tässä kiiltävässä brokaat -silkkikankaassa on täydet hihat ja kaulus. Se on täydellinen valinta häävastaanotolle tai muulle vastaavalle tilaisuudelle, jossa pitkä kurta on kysytty.

2. Yksinkertainen miesten hopeakurta:

Yksinkertainen muotoilu Miesten hopea Kurta

Löydä tämä ihastuttava hopeanvärinen kurta, jossa on kiinalainen kauluskuvio. Tässä käytetty kangas on puhdasta taidetta Dupion -silkkiä ja se on ommeltu sherwani -kuvioihin. Tämän kurtan kohokohta on sen ainutlaatuiset leikkaukset, joissa on täydelliset käyrät.

3. Jacquard Material Designer Miesten Kurta:

Jacquard -materiaalisuunnittelija Miesten Kurta

Katso tämä kauniisti ommeltu suunnittelija Miesten vaatteet Kurta, joka käyttää jacquard -materiaalia. Sen mukana tulee pyjamasetti, joka sopii helposti sen ulkonäköön, ja sen kaula- ja hihareunassa on hopeanvärinen kirjonta.

4. Eid Wear Miesten hopea -Kurta -kokoelma:

Eid Wear Miesten hopea Kurta -kokoelma

Tartu nyt tähän upeaseen Silver kurta -mallistoon, jota käytetään käytettäväksi erityisissä tapahtumissa, kuten Eidissä tai muissa vastaavissa festivaaleissa. Se koostuu mustasta taidekirjonnasta ja raaka -silkkimateriaalista. Kirjontakuvioon on painettu sekä taidetta että kiviä.

5. Raw Silk Miesten Kurti:

Raw Silk Miesten Kurti

Nauti yllään tämä kauniisti suunniteltu kurta, joka on valmistettu raaka -silkkimateriaalista. Tässä hopeisessa kurta -mallissa on sitä vastaava valkoinen pyjama, joka antaa suosituimman etnisen ilmeen. Tässä ei ole hienoja applikointeja, ja se voidaan myös yhdistää kontrastivärisiin pyjamahousuihin, kuten tummanharmaan, tummansinisen, mustan jne..

6. Suunnittelija Silver Kurti naisille:

Suunnittelija Silver Kurti naisille

Tämä on hopeanvärinen salwar kurta -kuvio, joka sopii helposti naisten ulkonäköön, jota käytetään etniseen tyyliin. Se voidaan yhdistää kontrastiväristen leggingsien tai puuvillahousujen kanssa, mikä antaa sille taas parannetun puvun. Tämä naisten kurta on avoin halkio etupuolella ja suljettu kaulakuvio.

7. Ainutlaatuinen leikkaus hopea ja musta naisten Kurti:

Ainutlaatuinen leikkaus hopea ja musta naisten Kurt

Kiinnitä katseesi tähän ainutlaatuiseen, kiiltävään naisten leikkaukseen. Siinä on minihihat ja korostustyökaluna rintakehässä käytetään mustavärisiä painokuvioita. Ja sillä on yksinkertainen pyöreä kaula.

8. Resham Work Silver Kurti naisille:

Resham Work Silver Kurti naisille

Tutustu tähän uskomattoman suunniteltuun naisiin suunnattuun luomukseen, jossa on kohokuvioitu Resham -teos. Se käyttää mustia nauhoja kaulassaan, hihoissaan ja rakenteen reunassa. Siinä on sivuhalkiot ja kolme neljättä hihaa.

9. Casual Wears Miesten hopea Kurti:

Casual Wears Miesten hopea Kurta

Tutustu tähän yksinkertaiseen vapaa -ajan kurttaan miehille, joiden niskassa ja hihoissa on erottuva kastanjanruskea putkikuvio. Tästä lähtien se voi olla yhteensopimaton täydellisesti sopivan maroon -varjostetun pyjaman kanssa. Ja se on täydellinen valinta vapaa-ajan asusteeksi kaikkiin juhliin.

Älä missaa tätä tilaisuutta päivittää vaatekaappisi tällä uudella trendikkäällä ja muodikkaalla vaihtoehdolla valitaksesi nämä häikäisevät asut. Hopeanväriset vaatteet, kuten kurtas ja kurtis, ovat kaikkien aikojen suosikkeja.