9 kaunista kurttaa ja bleiseri miehille ja naisille

Kurtaa ja bleiseria pidetään yhtenä suosituimmista etnisistä vaatteista. Tavallinen takki, joka ei muodosta osaa pukusta, mutta jota pidetään sopivana juhlavaatteisiin, tunnetaan bleisereinä. Se antaa asulle aina terävyyttä. Istuvuus, väri ja materiaali vaikuttavat muodollisen pukeutumisen yhteydessä.

Parhaat kurtat bleisereillä miehille ja naisille:

Alla on kuvattu 9 parasta kurttaa, joissa on bleiseri,

1. Kurta Pyjama takilla:

Kurta Pyjama takilla

Valkoinen Kurta -pyjama, jossa on harmaanruskea painettu harmaa takki, tekee päivästäsi erityisen. Tämä on erinomainen väriyhdistelmä. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja voi käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Koska kurtan väri on valkoinen, voit valita eri bleiserin värin valintasi mukaan. Tämä kurta -bleiseriyhdistelmä on suosittu valinta nuorten keskuudessa.

2. Modi -takit, joissa on Modi -kurtat:

Modi -takit, joissa Modi kurta

Modi kurtat sopivat hyvin juhliin juhliin kesällä. Voit yhdistää sen kontrastiväriseen Modi -takkiin. Kuuman kesän vuoksi tämäntyyppinen kurta on suosittu nykyään. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja on myös mukava käyttää.

3. Kurta pellava Nehru -takilla:

Kurta ja pellava Nehru -takki

Valkoinen kurta -pyjama ja pellava Nehru -takki on tyylikäs muotoilu. Voit käyttää sitä juhlapuvuna. Ole etninen pukeutumalla tähän valmiiseen harmaata Nehru -takkiin ja puuvillaiseen kurta -pyjamaan. Se on erittäin mukava kaikissa sääolosuhteissa. Pellavatakki on muotoiltu valetulla napilla ja taskuilla.

4. Juhla- ja juhlapainettu brodeerattu Kurti:

Juhla- ja juhlapainettu brodeerattu Kurti

Tässä naisten juhlapuvussa on tummansininen kuti ja beige takki, joka on muotoiltu ja lävistetty dori-siteellä, jotta saat tyylikkään ilmeen. Voit käyttää tätä bleiseria kurtan kanssa missä tahansa tilanteessa ja käyttää sitä myös juhlapuvuna.

5. Trendiasetus Textured Kurta:

Trendiasetus Teksturoitu Kurta

Tässä tyylikkäässä kurtassa on vihreä kurta -pyjama ja kuvioitu takki. Tämä tyylikäs bleiseri kurta tekee tyylikkyydestäsi ja on ainutlaatuinen.

6. Designer Bundy -sarja:

Suunnittelija Bundy -setti

Tämä sisältää kurta, churidar ja takki. Nämä ovat parhaita juhlavaatteita ja auttavat sinua erottumaan muiden joukosta. Materiaali on silkkiä koristeltu zardoshi -teoksella, ja siinä on kuorityylinen kurta -setti. Kaikki huomaavat pukusi ja voit olla tähti väkijoukossa.

7. Suunnittelija Kurta ja Dhoti:

Suunnittelija Kurta ja Dhoti

Tässä erinomaisessa sinisessä kurtassa on punainen dhoti ja harmaa takki, jossa on musta sävy. Kurta ja churidar tekevät siitä täydellisen asun jokaiseen tilanteeseen. Materiaali on banarasi -silkkiä, mutta takki näyttää juhlapuvun khadi -takilta. Käytä tätä kurtaa bleiserin kanssa ja ole poikkeus.

8. Veneen kaula Fared Kurta ja vesiputous kohauttaa:

Veneen kaula Fared Kurta ja vesiputous

Tämä tyylikäs käsilohko, joka on painettu indo- länsimaisella kuviolla, sisältää pitkän vesiputouksen. Tämä mekko antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja sitä voidaan käyttää sekä vapaa -ajan asussa että juhla -asussa. Sekä kohautus että kurta ovat irrotettavia ja niitä voidaan käyttää erikseen.

9. Bitterlime Casual Self-Design kurti:

Bitterlime Casual Self-Design kurti

Tämän tyylikkään luomuksen käyttäminen antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Kun sitä käytetään kontrastiväristen leggingsien tai palazzon kanssa, se parantaa etnistä ulkoasua. Voidaan käyttää juhlapuvuna tai vapaa -ajan asuna. Tämä takki voidaan irrottaa ja voit käyttää kurti erikseen.

Kurta ja bleiseri ovat suosittuja malleja nykyään. Tämäntyyppistä muotoilua voidaan käyttää juhla- ja etnisenä vaatteena miehille. Naiset valitsevat tämän mallin kaikkiin tilanteisiin. Kuten muodollinen, rento tai juhlapuvut. Valitse paras asu ja ole ainutlaatuinen muiden joukossa. Pukeutumistyylisi paljastaa persoonallisuutesi.