9 modernia vihreän värin Kurta -mallia

Nykyään on vaikea löytää muotitietoisia naisia, joilla ei ole kurti hänen suosikkiasuinaan vaatekaapissaan. Ne, jotka ovat kiinnostuneita yksinkertaisesta ja kevyimmästä kokoelmasta, haluavat tällaisia ​​asuja.

Paras vihreä väri Kurta -mallit:

Tässä on joitain Top 9 vihreää varjostettua Kurti- ja kurta -mallia,

1. Cotton Flex -kirjonta vihreä Kurti:

Cotton Flex -kirjonta vihreä Kurti

Täällä voit nähdä, että kuoren runko on beige, mutta hihat ja korostava osa on silmiinpistävää vihreää sävyä. Tämä vihreä kurti -malli sopii hyvin vihreiden leggingsien kanssa ja sopii kaikenikäisille naisille.

2. Puuvillapainettu vihreä Kurti:

Puuvillapainettu vihreä Kurti

Jos haluat olla trendikäs, valitse tämä vihreä väri kurti, joka on täynnä hihoja. Kurtin kaula on kaulustyyppinen ja se on korostettu sekä vaaleilla että tummilla vihreillä sävyillä. Tämän rakenteen leikkaukset auttavat sinua näyttämään ja parantamaan käyrääsi.

3. Kultainen pitsi kohokuvioitu painettu vihreä Kurti:

Kultainen pitsi kohokuvioitu painettu vihreä Kurti

Voit näyttää upealta ja upealta tällä kaudella käyttämällä tätä tummanvihreää kuviota. Se on kohokuvioitu kultaisella pitsillä ja siihen on painettu kultaisten kukkien pienoiskoot. Se on täydellinen vapaa -ajan asuun.

4. Painettu ja kirjailtu rento lyhyt Kurti:

Painettu ja kirjailtu rento lyhyt Kurti

Tervetuloa tämä vaaleanvihreä kurti, jossa kultainen lankakirjonta korostaa sen kauneutta. Siinä on myös useita kukkakuvioita tummanvihreästä langankirjonnasta kaikkialla materiaalissa. Tämä Parrot Green Kurti on puhtaasti silkkipuuvillaa ja kuuluu lyhyiden kurtien luokkaan.

5. Kaulus kaula tavallinen vihreä Kurti:

Kaulus kaula tavallinen vihreä Kurti

Tartu tähän uuteen trendikkääseen pullovihreän Kurti -kokoelmaan, joka on täysin tavallinen ja koostuu vain napin applikaatiosta sen etupuolella. Siinä on kolme neljättä hihaa ja kaulustyyppinen kaula. Ja siinä on myös erilaisia ​​rakoja ja leikkauksia kuvaamaan sen yksinkertaisuutta.

6. Suljettu kaula puuvilla vihreä Kurti:

Suljettu kaula, puuvilla vihreä Kurti

Tutustu tämän merenvihreän luomuksen kauneuteen, joka on liian moderni ja tyylikäs. Siinä ei ole painettuja kuvioita, ja se on täysin tavallinen, mikä tekee siitä tyylikkään ja tyylikkään. Tämän pitkän asun silmiinpistävän kauneuden ansiot menevät helposti tämän erityisen rakenteen tunnusomaisiin käyriin ja leikkauksiin.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Katso nyt tätä kaunista mehndi -vihreää väriä, joka on täysin peitetty kaula. Siinä on täydet hihat ja tässä suunnittelija -kuosissa on kaksi applikointia kirjontakukkia. Et tarvitse lisävarusteita kauneutesi parantamiseen, jos valitset tämän ainutlaatuisen tyylikkään muotoilun.

8. Tummanvihreä Brocade Kurta miehille:

Tummanvihreä Brocade Kurta miehille

Tässä tulee uusin kokoelma tummanvihreää kurta -muotoilua miehille, joka koostuu raahasilkistä. Tämä kurta on yhteensopiva pyjama ja kauneus on, että se on täysin tavallinen muotoilu. Siinä on vähän kirjontalankaa kaulan muotoiluna. Se sopii täydellisesti kaikkiin perinteisiin ja juhlallisiin tilaisuuksiin.

9. Cotton Formal Wear Kurta miehille:

Puuvilla muodollinen Wear Kurta miehille

Tartu tähän juhlapuvun miesten vihreään kurta -pyjamaan, joka on modernin vihreän sävyinen. Materiaali on täysin puuvillaa ja se on pitkäkuituista kurttaa. Tämä papukaijavihreä kurta sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin ystävien ja perheenjäsenten kesken.

Hanki ihailtavia katseita kaikkialle joka kerta, kun voit kävellä tämän vihreän varjostetun kurtan ja kurtin kokoelman päällä. Nämä Kurtin valmiit vaatteet on sisustettu sopivasti erilaisilla kuvioilla tarttuvan ulkonäön saamiseksi.