Häät Kurta -mallit – 15 tyylikästä ja trendikästä kokoelmaa sulhaselle

Hääkausi on jälleen palannut, ja kaikki uusimmat trendit sulhasille ja ystäville saavat halutun upean ilmeen. Perinteinen pukeutuminen on kuitenkin ollut hämmentävä osa miehiä häissä tai vastaavissa tilaisuuksissa. Jos ajattelet myös samalla tavalla, menneet ovat päiviä, jolloin havaittiin miehiä samanlaisissa hääkurtan malleissa.

Uusimmat ja parhaat mallit miesten Kurtasta häät:

Tässä on täysin uusi kokoelma hääkurttaa, joka tuo sinun ihastuttavaan etniseen kosketukseen.

1. Sherwani Kurta -mallit:

Sherwani Kurta -mallit

Suora leikkaus, sherwani kurta -muotoilu on yksinkertainen ja tyylikäs. Kurtalle annetaan puolikaulus, jossa on hopeanvärinen kirjonta. Tämän lisäksi edessä ja takana on myös samanlaisia ​​tilkkutöitä. Tämä on tummansininen kurta, jota on hyödyllistä käyttää hääseremoniassa.

2. Indo-Länsi-Kurta Design:

Indo-länsimainen Kurta-muotoilu

Indo-Länsi-suunnittelija kurta miesten hääille on varsin suosittu sulhasille muissa toiminnoissa ennen avioliittoa. Yksinkertainen ja tavallinen kurta on parannettu vyötäröpituisella liivillä. Ne miehet, jotka ovat hieman pitkiä, katsovat hyvin tätä asua.

3. Rajwadi Kurta Design:

Rajwadi Kurta Design

Suosittu Rajwadi dhoti -tyylisen kurta -hääpuvun suunnitteluna, täydellinen täydellisyys kuninkaalliseen ulkonäköön. Kurtalle on annettu suljettu kaula, jossa dhoti alla ja reunaviiva kirjonta. Tämä tulee kalliimmaksi budjetin mukaan; jos aiot antaa lahjan uudelle sulhaselle, tämä on aina hyvä valinta.

4. Päällystakki Kurta Design:

Päällystakki Kurta Design

Tämä on nykyään melko vaativa kurtas -tyyli miesten keskuudessa. Puuvilla -silkkimateriaalista valmistetussa yläosassa on tavallinen ja keskellä oleva painike, jossa on kolme leikkausta. Tämä on paras tyylikäs kurta, joka antaa mukavan ilmeen hääpäivänä.

5. Pathani Kurta Design:

Pathani Kurta Design

Toinen kurta -kuvio, joka tulee hienostuneella kosketuksella, on pathani kurta miesten hääille. Malli on valmistettu puuvillasta valmistetusta georgette -materiaalista, jossa kurtalle annetaan tavallinen, omenaleikattu malli, jota käytetään pyjaman päällä. Nuo miehet ovat kuntoharrastajia ja vähän raskaita; he voivat kokeilla tätä yhtä mallia hääpäivänään.

6. Suunnittelija Kurta Design:

Suunnittelija Kurta Design

Etsitkö ainutlaatuista mallia häät kurta -suunnittelussa sulhaselle! Kerrostettu kurta -muotoilu varmasti tyydyttää sinut. Kurtassa on kolme alla olevaa kerrosta, joissa on eri pituudet, jotka antavat kerrostetun ilmeen ja täydet hihat housujen päällä. Harvat kurtat ovat rikkaiden näköisiä, ja tämä on heidän joukossaan; Hanki suosikki kurta -tyylisi tässä mallissa.

7. Kaareva Kurta häät:

Kaareva Kurta häät

Perinteisten kurtatyylien innoittama uusi muotoilu on kaareva kurta -muotoilu. Kurta on kaarevaa silkkiä, ja yläosa on peitetty liivillä. Jos ystäväsi on pitkä ja odottaa ainutlaatuista kurtaa häissään, tämä on hyvä valinta lahjaksi hänelle.

8. Kurta Nehru -takkirakenteella:

Kurta Nehru -takilla

Yksinkertainen on tehty käyttämällä Nehru -takin käsitettä. Yksinkertainen häät kurta -muotoilu saa reiteen pituuden, jonka päällä Nehru -takki on pukeutunut dhotiin. Jotkut kuviot ovat vanhoja, mutta tämäntyyppinen malli on myös vanha, mutta myös tyylikäs, ne miehet, jotka rakastavat näyttää vanhanajan mallia hänen hääpäivänään, on tämän kurtatyylin kokeilu varmasti hyvä idea..

9. Sametti Patiala Kurta Wedding Kurta:

Sametti Patiala Kurta Wedding Kurta

Kun hänelle annetaan samettinen takki-tyylinen kurta, Patiala-tyylinen alempi asu antaisi varmasti upean ulkonäön sulhaselle häitä varten. Kurta on valmistettu samettimateriaalista kukkakuvioissa, samanlainen kuin takki. Tähän liittyy myös suuri budjetti, joten kokeile myös painettua kuviota Patialassa.

10. Aasian tyyli Kurta sulhaselle:

Aasialaistyylinen Kurta sulhaselle

Etsitkö aasialaista tyyliä hääpukuun! Tässä on samanlainen kurta, joka on valmistettu puuvilla -silkkimateriaalista. Kurta on valmistettu nilkan pituudelta, kolmesta leikkauksesta, jotka on tehty vyötäröstä. Tämä on hyvä näyttää muodikas hoitotyyli.

11. Lyhyt Kurta sulhaselle:

Lyhyt Kurta sulhaselle

Etelä -Intian sulhanen, tässä on muodikas dhoti kurta hääsuunnitteluun, joka lisää ulkoasua. Valmistettu dupion -silkistä, kurta saa sileän ja kiiltävän tekstuurin täydellisillä hihoilla ja kaksikaulaisella muotoilulla, ja alla on tavallinen valkoinen dhoti. Joskus yksinkertaisuus näyttää paremmalta, joten jotkut miehet haluavat esitellä näyttelynsä, niin tämä on mukava idea hääpäivänä.

12. Raaka silkkikirjonta Kurta:

Raaka silkkikirjonta Kurta

Raaka silkkikirjontakurtat ovat olleet hyvä vaihtoehto miehille Haldissa ja Mehndirasamsissa. Kurtalle annetaan runkokiinnitys, jossa on ristikaulakuvio ja lanka- ja peilikirjonta koko kurtassa.

13. Anarkali Style Kurta sulhasille:

Anarkali -tyylinen Kurta sulhasille

Haluatko saada tämän kuninkaan ulkoasun! Anarkali -tyylinen suunnittelija kurtis häille antaisi varmasti sinulle, että muinainen kuningas pitää näkymistä. Kurte on tehty broletin pisteviivaisesta materiaalista.

14. Lasityöt Kurti -mallit:

Lasityöt Kurti -mallit

Lasitöillä helmillä on paljon kysyntää täydellisen sulhasen tyylin luomiseksi. Puuvilla -silkkimateriaalista valmistetulle Kurtille annetaan käsityönä muotoilu, joka antaa sivuaukon ja vastaavat kaulustyöt.

15. Lucknowi kurti Design:

Lucknowi kurti Design

Lucknowin hääkurta sulhaselle on paljon kiistelty yksinkertaisesta mutta erinomaisesta ulkonäöstä. Georgetten tavalliselle kuolleelle annetaan lisäksi Lucknowin teospuolikas, joka parantaa käyttäjän ulkoasua.

Suunnittelija kurtit häät saavat sekä intialaisen että länsimaisen ilmeen, jotka yhdessä antavat mukavan mutta raskaan ilmeen sulhanen. Nykyinen tyyli perinteisessä ulkoasussa saadaan sherwani- tai dhoti -tyylistä.