Kuinka tehdä manikyyri ja pedikyyri kotona

Me tytöt voimme kuvitella, millaista vaivaa käymme läpi kerran kuukaudessa, kun meidän on uusittava kynnet salongissa. Kiireisen aikataulun ja kalliiden tarjousten vuoksi meille naisille on melkein tuskaa varata aikaa käsiimme ja istua salongissa odottamassa vuoroamme, kun voimme vihdoin saada ne uudelleen kynsiin vain pitkän prosessin läpikäymiseksi jälleen seuraavan kuukauden aikana.

Eikö olisi helpompaa, jos voisimme tehdä nämä kaikki kotona sunnuntaina keskipäivällä, kun meillä on paljon vapaa -aikaa? Usein ei olisi hauskaa nukkua iltaisin tyttöystäviesi kanssa toistensa kynsien kanssa ja sinä olet loistava, joka voi tarjota ystävillesi ilmaisen rahan, joka maksetaan ilman suuria ongelmia. Ei ole vain kätevää saada kauniit kynnet valmiiksi kotona, vaan se on myös loistava tapa viettää laatuaikaa ja maksaa itsensä takaisin yksin.

Kuinka tehdä manikyyri ja pedikyyri kotona

Ennen kuin siirrymme eteenpäin, tässä on lyhyt huomautus kauneuskirjasta tytöille, jotka ovat edelleen hämmentyneitä viimeaikaisesta artikkelista ja sen sisällöstä. Manikyyri on yksi yleisimmistä kauneushoidoista, joka keskittyy käsiin ja erityisesti kynsiin ja pyrkii parantamaan niitä. Tämä on vain kauneushoito, aivan kuten kasvohoito, jossa kynnet viilataan, tasoitetaan, kiillotetaan ja palautetaan muotoon monimutkaisilla työkaluilla ja tekniikoilla.

Osa sen sisällöstä sisältää kynsien epätasaista viilautumista, kynsinauhojen työntämistä taaksepäin, kynsien leikkaamista halutun muodon saavuttamiseksi, kynsivuoteiden ympärillä olevan sivunahan leikkaamista, kynsien kiillotusta, jotta ne hehkuvat ja näyttävät terveiltä, ​​ja monia sellaisia. Monimutkainen taito piirtää kuvioita ja kuvia kynsiin on myös osa manikyyriprosessia. Siihen kuuluu toisinaan bejeweling, jossa kynsiin lisätään helmiä kaltaisia ​​rekvisiitta, mikä antaa heille häikäisevän vaikutuksen.

Nyt kun kädet on hoidettu, pienet jalat tuntuvat yksinäisiltä, ​​joten meillä on ratkaisu myös jalkoihimme. ratkaisua kutsutaan pedikyyriksi, jossa vauvan jalat on kiillotettu, puhdistettu ja värjätty ja kirkastettu. Tämä koko maksettu rahaprosessi voidaan helposti tehdä kotona tämän artikkelin avulla.

Sunnuntai -iltapäivän kiinteä manikyyri ja pedikyyri ovat seuraavat.

Kuinka tehdä manikyyri ja pedikyyri kotona

Valmiit aseet:

Ennen kuin astut kynsimaailmaan, valmista kaikki tarvikkeet ja pidä ne kätevästi. Tärkeimmät tarvittavat tuotteet ovat kynsinauhojen pehmentävä voide, käsivoide, kynsinauhojen työnnin, kynsiviilat, kolme välttämätöntä kynsilakkaa- pohjalakka, väri ja pintamaali, kynsipuskurit ja kynsileikkuri. Tarvitset myös puuvillapalloa ja q-vinkkejä.

Valmistelut:

Aseta työpaikka, pyyhe tai pehmeä pahvi saadaksesi tukevan pohjan. Poista kynsilakanpoistoaineella edelliset kynsipinnoitteet kunnolla. Käytä käsienpesuainetta ja kermaa pehmentämään kynnet. Käytä yhtä q -vinkistä päästäksesi kynsien nurkkaan ja poistaaksesi edellisen värin. Jos sinulla on akryyliä tai kynsiä, varmista, että kynsien henki ei irrota kynsien lisäyksen liimaa.

Snipping ja asetus:

Aloita leikkaamalla kynnet valtavaan muotoon. seksikkäin manikyyri voidaan lähestyä vain, jos kynnet eivät ole liian pitkät eivätkä liian lyhyet, vain valtava pituus. Paras muoto ei myöskään ole oikea soikea tai neliö. Tavoitteena pitäisi olla “maasto”. Aloita leikkaamalla kynnet ja käytä sitten kynsiviilalaitetta halutun muodon saamiseksi. yläosassa peilaa kynsipohjan pohja ja jatka. Yksi parhaista vihjeistä kynsien viilaamiseen on käyttää viilainta kevyesti kynsissä sen voimakkaan käytön sijaan. Käännä myös kättäsi iskuun sopivissa kulmissa. Sen sijaan, että käytät viilaamiseen kynsikärkeä, käytä viilainta kynsikärjen alla. Tällä tavalla voidaan estää kynsien naarmuuntuminen tai halkeilu.

Kiillota:

Seuraava vaihe edellyttää, että käytät kynsipuskureita ja myös kiillotusjauhetta. Käytä kiillotukseen tikku- tai tyynypuskuria, josta saat oikean otteen nyt. Kiillota pinta kiillotusjauheen avulla, jotta epätasaisuudet tai tylsyys poistuvat. Älä kuitenkaan koskaan tee kiillotusta, koska kynsien oheneminen tekee niistä hauraita.

Liota ja puhdistaa:

Saatat tarvita Luke -lämpimän kulhon vettä ja sitruunoita. Täytä tätä varten pieni kulho, joka sopii kynsillesi molemmissa tapauksissa käsille ja varpaille. Varpaille saatat tarvita isomman kulhon jaloihin kastamiseksi. Purista sitruunaa tai limeä ja lisää hieman nestemäistä käsienpesuainetta. Vaahdota halutessasi. Liota kynnet hetkeksi. Sitruuna ja saippua sekä lämmin vesi irrottavat lian ja kuolleet nahat kynsistä. Sitruuna toimii myös kirkastavana aineena, joka häivyttää tiettyjä täpliä, jos niitä on kynsien päällä.

Kynsinauhojen hoito:

Me kaikki tiedämme, kuinka täydellinen kynsi voidaan tuhota ilkeällä kynsinauhalla toisessa päässä, joka tuijottaa sinua, ja taputtele siksi kädet kuiviksi ja aloita heti kynsinauhojen hoito. saat kynsinauhojen voiteet lähikaupastasi. Levitä kynsiä kynsille ja kynsivuoteille ja työnnä sitten kynsinauhoja varovasti kynsinauhoja taaksepäin. Älä käytä tarpeetonta voimaa. Oranssi tikku tai kynsinauhojen työntäjä tarvitsee vain hellävaraista työtä, joten älä liioittele sitä.

Prosessin päättyminen:

Nyt kun kaikki olennaiset asiat on tehty, sinun on käytettävä käsivoidetta ja -voidetta tasoittaaksesi kädet tai jalat yhdessä kynnen kanssa. Käytä mitä tahansa käsivoidetta, jotta kynnet voivat nyt saada hieman kosteutta ja tuntua joustavalta. Anna kerman imeytyä hetkeksi.

Maalaa kaupunki punaiseksi:

Nyt tulee hauska osa, kynsien värit. Aloita tätä varten pohjamaalilla, joka on yleensä läpinäkyvä tai ihon sävyinen, jotta pääväriä ei käsitellä. Kun se on kuivunut, käytä haluamaasi väriä, punaista vihreää ja sinistä keltaista. Käytä sitten läpinäkyvää, kiiltävää päällyslakkaa värin tiivistämiseen ja suojaamaan kynsiä halkeilulta.

Ja voila, olet valmis kynsilläsi.