6 parasta kultaista kynsitaidetta

Me erotamme kullan ja hopean kaikista muista väreistä, jotka ovat läsnä koko maailmankaikkeudessa, mutta alkuperäisyyden tarkistamisen yhteydessä kultainen väri tunnetaan myös osana keltaista väriryhmää, joka on itse asiassa paljon kiillotettu versio keltaisesta ja jolla on on muodostettu seostamalla paljon muita värejä. Gold Nail Art Designs ovat kynsitaiteita, joissa käytetään kullanväristä kynsimaalia tai kultaisia ​​kimaltelevia kynsimaaleja kultaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Uusimmat kultaiset kynsitaidemallit kuvilla:

1. Yksinkertaiset kultakynnet:

Yksinkertaiset kultaiset kynsitaidemallit

Yllä olevassa kuvassa näemme tavallisen kultaisen kynsimaalin, jota käytetään kynsien värjäämiseen, mikä antaa heille kiiltävän ilmeen ja kultaisen kosketuksen. Kultaisten kynsimaalien kanssa käytettävien värien tulisi olla enimmäkseen tummia, koska ne saavat kultaisen vaikutelman näyttämään paljon näkyvämmältä kuin vaaleammat.

2. Punainen ja kultainen kynsien muotoilu:

Punainen ja kultainen kynsien muotoilu

Punainen ja kultainen täydentävät toisiaan. Alla oleva kynsitaide on erittäin helppoa. Maalaa kaikki kynnet paitsi yksi, joka on pidettävä syrjään kultaisen kynsimaalin levittämiseksi kokonaan, aivan kuten kuvassa. Levitä punaista muille kynsille pitäen reunat tyhjinä, jotta kultainen kerros tulee päälle sen jälkeen, kun punainen maali on kuivunut ja olet tehnyt hurmaavan ilmeen.

3. Kultainen kynsitaide kiiltävällä kynsimaalilla:

Kultainen kynsitaide kiiltävällä kynsimaalilla

Maalaa kaikki kynnet kiiltävällä kynsimaalilla ja anna kuivua. Ota tyylikäs sivellin ja hiero se kultaiseen kynsimaaliin ja tee lyöntejä hieman kynsien reunan alapuolelle, tai voit jopa kiinnittää kultaisen tikun kynsille juuri niin kuin näet kuvassa ja saada sen näyttämään siltä. Pidä yksi kynsi vain kiiltävällä maalilla, jotta saat kultaisen kimaltavan kynsimaalin. Tämän kynsimaalin tulisi olla suurin reunoilla ja sitten sen pitäisi haalistua hitaasti keskeltä loppuun. Tämä saisi kynnet puhtaan ja hienostuneen ilmeen.

4. Merenvihreä Golden Nail Art Design:

Merenvihreä Golden Nail Art Design

Tarvitset merivihreän kynsimaalin ja tietysti kultaisen kynsimaalin tällaisen kynsitaiteen tekemiseen. Maalaa kaikki kynnet pohjana merenvihreällä värillä ja anna kuivua. Ota tyylikäs kultainen kynsimaali siveltimestä pullosta ja tee salaman muotoisia tai puoliksi leikattuja tähtimuotoja aivan kuten kuvassa näkyy. Tätä varten maalaa kynnen yksi kulma suoraan alaspäin ylösalaisin V: n muotoon, tee kaksi tai kolme ylösalaisin olevaa V: tä saadaksesi tämän muodon tarkasti.

5. Musta ja kultainen kynsien muotoilu:

Musta ja kultainen kynsien muotoilu

Kuten aiemmin mainittiin, kultaiset kynsitaidemallit tulisi tehdä tummilla väreillä. Musta on kaikista pimein ja kultainen sopii parhaiten siihen. Jotta nämä kaksi tulisivat yhteen kynsitaiteessa, maalaa ensin kaikki viisi kynsiä sormellasi kultaisella värillä. Ota ohut musta harja ja väritä sen toinen puoli pystysuoraan. Tee se kahdella vaihtoehtoisella kynsillä. Ota sitten ohuempi harja ja tee kaksi sydäntä, jotka eivät välttämättä ole samassa paikassa. Lisää iskuja mustalla harjalla, jotta se näyttää, kuten näet kuvassa.

6. Musta ja kultainen kimalle kynsimaali:

Musta ja kultainen kimalle kynsimaali

Et voi selittää, kuinka hyvä musta ja kultainen täydentävät toisiaan tämän paremman ja helpomman esimerkin avulla. Tätä varten tarvitset mustan kynsimaalin ja kultaisen kimaltelevan kynsimaalin. Väritä ensin kynnet mustalla pohjalla ja ota sitten kimalteleva maali ja väritä kynsien reuna enimmäkseen ja häivytä keskelle. Jos kimaltelevassa kynsimaalissasi ei ole heksojen muotoja, kiinnitä ne vain ennen kuin maali kuivuu.