9 Best Studs Nail Art -mallia

Nastatrendi vaikka ikivanha muoti on edelleen yksi kuumimmista trendeistä. Naiset ja jopa jotkut miehet ottavat ne käsilaukkuista kytkimiin, kenkiin ja jopa vaatteisiin huippuluokan muotiasusteena. Erityisesti naiset rakastavat nastattua ylhäältä alas. Ei ole ihme, että nastat ovat löytäneet tiensä myös kynsitaiteeseen. Napit ovat yksinkertainen mutta luova tapa koristaa kynnet. Kun ne sisällytetään erilaisiin kynsitaiteisiin, ne näyttävät niittaavilta. Yksinkertaisimmat nastatut mallit voivat tehdä rohkean muodin.

Fruit Studs Nail Art -suunnittelu:

Fruit Studs kynsien muotoilu

Tämä kiehtova kynsitaide, joka on tehty läpinäkyvällä pohjamaalilla, tekee hedelmäsuunnittelusta ja nastoitetusta koristeesta erottuvan. Koristeellinen kesän hedelmien esitys kynsissä saa kevätkauden eloon ja nastat lisäävät glam -tekijän jo muodikkaaseen ulkoasuun.

Monivärinen kynsitaide nastoilla:

Monivärinen kynsitaide nastoilla

Monivärinen kynsitaidetyyli, jossa on eri värisävyt jokaisessa sormessa, on itsessään suunnannäyttäjä, mutta kun siihen on lisätty nastat, ulkonäkö erottaa sen muista. Yksinkertaisesti tehty vain kahden sormen kynsien avulla, tämä nastoitettu ulkonäkö antaa pienille kynsille halutun vaikutuksen.

Sparkly Vinkkejä ja Stud Design:

Sparkly Vinkkejä ja Stud Design

Runsas violetti sävy, jota koristavat naulat kynsien pohjalla ja kimallus kärjissä, ovat kaikki mitä tarvitaan, jotta tämä kultainen nastoitettu kuohuviini muotoilu lumoavan ilmeen. Yhdistä se yhteen sopivan violetin tai kultaisen mekon kanssa, ja se varmasti kiinnittää muotimiesten huomion kaikkialla.

Matta Leopard Studs kynsien muotoilu:

Matta Leopard Studs kynsien muotoilu

Vaikka leopardikuviot ovat hienoja ja viileitä, mattapintaiset pinnat antavat kynsille sileän ja tyylikkään ilmeen, ja nämä kaksi yhdessä muodostavat loistavan yhdistelmän. Yhdistä se joihinkin nastoihin ja voila! sinulla on upean näköiset kynnet, jotka ovat valmiita tekemään jälkensä muotimaailmassa.

Tekojalokivi kynsien muotoilu nastoilla:

Tekojalokivi kynsien muotoilu nastoilla

Tekojalokivi -nastoilla tehty kynsitaide lisää kimallusta mihin tahansa kynsien muotoiluun. Kimalteleva kynsilakka lisää ulkonäköä omalla hohtimellaan. Tekojalokiviä on saatavana useissa väreissä ja koossa eri pituisille kynsille.

Kukkatapit Nail Art Design:

Kukkatapit Nail Art -suunnittelu

Herkkä ja siro kynsien muotoilu, jossa on hienovaraisia ​​keltaisen ja vaaleanpunaisen sävyjä sekä rohkeita mustia raitoja ja nastoja, tekee ihmeitä. Kukkien luominen nastoilla on avantgardista ja koko ulkonäkö herättää eleganssia. Tämä henkilökohtainen suosikki, tämä kynsitaide on leikkaus muiden yläpuolella.

Pearl Studs kynsitaide:

Pearl Studs kynsien taide

Helmet hehkuvat viehätystä ja eleganssia, vaikka ne sisällytettäisiin kynsien nastoitettuina kuvioina. Niitä on suuria ja pieniä, joten voit koristella kynnet oman tyylin mukaan. Pehmeä, hellä ilme näyttää pienillä helmillä, kun taas rohkeammalta näyttää suuret helmet. Sekoitus molemmista sekoittuu hyvin yhteen erityisesti vaaleiden tai alastomien kynsilakkojen kanssa.

Black Studs Nail Art:Black Studs Nail Art

Musta, rakastetuin väri on aina muodissa vuodesta toiseen. Musta kynsitaide näyttää tyylikkäältä, rohkealta ja rohkealta. Joten anna sormiesi puhua tällä mustalla nastatulla kynsitaidemallilla, joka sopii niille, jotka etsivät silmiinpistävää ja erittäin epätavallista ilmettä.

Single Stud kynsien muotoilu:Single Stud kynsien muotoilu

Kynsitaiteessa kauneutta on se, että voit leikkiä kynsilakka -väreillä ja yhdistää ne yhteen tai useisiin nastamalleihin, jotta kynnet saavat lumoavan ilmeen. Nastat näyttävät ainutlaatuisilta ja ovat tervetullut näky perinteisemmistä kynsitaiteen muodoista. Vaikka monien nastojen käyttäminen kynsien muotoilussa on kiistatta silmiinpistävää, sen pitäminen yksinkertaisena yhdellä nastatulla mallilla on selvästi oma viehätyksensä. Keskellä olevat yksittäiset nastat ovat rohkeita käyttämällä pastellisävyjä geometrisessa tyylissä ja näiden pastellivärien kiilto tekee siitä entistä houkuttelevamman.