9 kaunista Butterfly Nail Art -mallia

Siitä on aikaa, kun viimeksi saimme tuon manikyyrin. Kyse on aina hiuksista ja kasvoista ja vaatteista, jotka täydentävät hiuksia ja kasvoja ja jatkavat siten jokapäiväistä elämää. Uusien vaatteiden ostaminen toimistopiknikille; ostat itsellesi uuden kampauksen uudelle kaudelle ja saat kasvohoidon rinnalle piilottaaksesi päivittäisen kiireisen aikataulun väsymyksen. Tällaisina aikoina pidät vapaapäivän rentoutumiseen ja saatat tuhlata luovuuttasi joissakin kynsitaiteissa. Tämän päivän kynsitaideteema on perhosia kaikille perhosille, jotka rakastavat perhosia.

Butterfly Nail Art -mallit:

1. Plain Jane Look:

perhonen kynsitaiteen malleja

Aloita levittämällä kynsille pohjalakka ennen kuin siirryt koristeisiin. Tätä ulkoasua kutsutaan tavalliseksi Janeksi, koska sen yltäkylläisyys on yksinkertainen, mikä tekee ulkonäöstä pehmeän ja silti houkuttelevan. Pohjamaalin tulee olla neutraalin värinen, jotta pienet siniset ja mustat perhoset saadaan esiin.

2. Pakko -oireet:

perhonen kynsitaide 2

Aloita ulkonäkö klassisella ranskalaisella manikyyrillä, jossa kynsien kärjet, ulkonevat, ovat valkoisia ja loput ovat luonnollisia. Käytä valkoisen päälle kiiltävää sinistä väriä piirtämään perhossiipiä kärkiin. Käytä valkoista perusväriä täyttämään palasia ja paikkoja ja sitten ehkä valita hieno muotoilu kahden siiven välillä,

3. Ombre -projekti:

perhonen kynsitaide 3

Aloita tekemällä ombre -kynnet, joissa kynsien luonnollinen väri hitaasti ylittää pehmeän luonnollisen värin. Tätä muutosta ei tehdä tiukalla suoralla linjalla, miksi ombre on mahtava. Aloita nyt pehmeällä kynsipohjalla ja levitä sinistä päälle. Nyt lisää musta perhonen ja tytäryritys, ennen kuin lukitset ulkoasun kirkkaalla kiillotuksella.

4. Täydelliset häikäisimet:

perhonen kynsitaide 4

Nyt tämä kynsitaide näyttää yksinkertaisesti täydelliseltä äänekkäisiin juhliin tai tyttöjen illanviettoihin, kun voit käyttää kaikkia loistoja ja kimalluksia häikäisemään. Ulkonäkö täällä on valmistettu hopeakimalleista sekä sinisestä ja vaaleanpunaisesta suunnittelua varten. Musta muodostaa ulomman viivan ja molemmat keskisormet kumpikin siiven, kun taas molemmissa uloimmissa on täynnä perhosia.

5. Väriroiskeet:

perhonen kynsitaide 5

Tämä ilme on paljon raittiita, mutta kuka sanoi, että raitti ei voi olla hauskaa? Värit ovat hauskoja, ja tässä on joukko värejä sekoitettuna yhteen näiden kauniiden perhoskappaleiden muodostamiseksi. Pohja alkaa vaaleanpunaisella ja sitten käytetään meren vihreää, mattaista kanariankeltaista ja hieman sinisiä perhosia.

6. Kaunis vaaleanpunainen:

perhonen kynsitaide 6

Tätä ulkoasua varten sinun ei tarvitse työskennellä paljon ja helpolla tuloksella kynnet näyttävät yksinkertaisesti mahtavilta. Aloita pehmeällä vaaleanpunaisella, joka on tehty ombre -sävyllä. Vihjeillä on vaaleanpunainen ja loput ovat luonnollisia. Nyt piirretään harjalla kukat valkoisella perhosella.

7. Pehmeä blues:

perhonen kynsitaide 7

Tämä on toinen söpö perhonen kynsikuvio, jossa kynsien kärjet näyttävät sinistä valkoisilla pilkkuilla. Etu- ja etusormessa on kuitenkin kauniita sinisiä perhosia, joissa on pehmeä musta kukka.

8. Fuusio -sekoitukset:

perhonen kynsitaide 8

Tämä on klassinen fuusioyhdistelmä, jossa on pehmeää punaista ja valkoista ja jossa eri kuviot koristavat jokaista kynsiä. Tärkein ainesosa on perhonen, joka näkyy pieninä määrinä leijuvan kynsien pohjan yli punaisena valkoista vasten.

9. Paint Me High Butterfly Nails:

perhonen kynsitaide 9

Tämän sopimuksen ulkoasu on värikkäitä kimaltavia bluesia ja mustia valkoisella naulalla, joka näyttää perhosen keskellä. Kynsissä ja niiden ympärillä on valkoisia pilkkuja mustia vastaan.