9 parasta vesimelonin kynsitaidemallia

Kesäkausi tuo rajattoman valikoiman tyylejä ja malleja kynsitaiteen ystäville. Hedelmistä kukkiin, perhosiin, eläinkuviin ja muihin kirkkaisiin kuvioihin ei ole mitään rajaa sille, mitä kynsillä voi tehdä. Kuitenkin, kun ajattelet lämmintä kesän aurinkoa ja päivää rannalla, mikä voisi olla parempaa kuin saada vesimelonin kynsitaide. Se on hauska, värikäs ja jopa flirttaileva. Vesimelonin kynnet ovat nopeasti tulossa kuumin uusi trendi kynsitaiteessa. Vesimelonin kynsitaide näyttää söpöltä ja virkistävältä, on helppo tehdä eikä vaadi liikaa harjoittelua. Ne tehdään yleensä ranskalaisessa manikyyrityylissä helposti ja täydellisesti. Vesimelonin ydin on valmistettu eri vaaleanpunaisen ja punaisen sävyistä, kun taas ulompi kerros on sävyissä vaaleasta tummanvihreään. Vesimeloni -mallit näyttävät muodikkailta yksinään tai minkä tahansa muun tyylin kanssa. Muotoilusta riippumatta, vesimelonin kynsitaide näyttää houkuttelevalta hauskalla kesäpäivänä.

1. Yksinkertainen vesimelonin kynsitaide:

vesimeloni kynsitaide

Tämä muotoilu sisältää vesimelonin kynsitaiteen kolme perusvaihetta. Pohjamaali levitetään ensin valitulla punaisella värillä. Kuivumisen jälkeen kynsien kärki maalataan tummanvihreäksi ja sen jälkeen vesimelonipilkut samalla vihreällä värillä pohjalakalla. Se on yksinkertaisin malli, mutta näyttää trendikkäältä ja trendikkäältä.

2. Vesimelonin kynsitaide:

Jos vesimeloni on suosikkihedelmäsi, kerro siitä muillekin tästä rohkeasta ja selkeästä vesimelonisuunnittelusta. Se on silmiinpistävä ja upea esitys hedelmistä, joiden sisäydin on tehty etusormelle, keskimmäiselle ja pienelle sormelle ja hedelmän kuori peukalolle ja nimetön sormelle.

3. Vesimelonin inspiroima kynsitaide:

Yksinkertainen vesimelonin kynsien muotoilu on tehty vihreillä, vaaleanpunaisilla ja valkoisilla pisteillä. Siinä on vesimelonin olemus ja se näyttää funkyilta ja viileältä.

4. Summer Fruits Nail Art:

Kynsitaide, joka sopii täydellisesti kesäkauteen. Jokainen sormen kynsi on koristeltu kesän eri hedelmillä. Vesimeloni -muotoilu korostuu peukalossa, kun taas kiivi, mansikka, ananas ja kirsikat näyttävät houkuttelevilta. Herkullinen muotoilu hedelmien ystävälle.

5. Värillinen vesimelonin kynsilakka:

Tämä kynsilakka -vesimeloni -muotoilu ei ole klassinen vesimelonisi, mutta harvinainen ja tyylikäs. Se on vesimeloni -innoittama muotoilu, jossa toinen käsi on maalattu punaisella sävyllä ja pilkottuna vihreällä ja toinen käsi vihreällä sävyllä, jossa on heikko kiilto. Se on puhdas hienostuneisuus, joka erottuu.

6. Monityylinen vesimelonin kynsitaide:

Tämä vesimelonikynsi on variantti vesimelonityyleistä, jotka on kaapattu jokaiseen kynsiin. Etusormi ja pieni sormi käsittävät hedelmän kuoren keltaisella ja vihreällä sävyllä. Keskisormi heijastaa leikatun hedelmän geometrista muotoilua, kun taas nimetön sormi näyttää sisemmän ytimen. Yhdessä muotoilu näyttää muodikkaalta vesimeloniteemassaan.

7. Ruosteen vesimelonin kynnet:

Tämä vesimeloni -muotoilu on jumalallinen taideteos. Tervetuloa muutokseen vesimelonin yleisistä punaisista ja vaaleanpunaisista sävyistä. Ruosteen väri lisää hohtoa ja kimallusta perinteiseen vesimelonirakenteeseen.

8. Koristeellinen kynsitaide Vesimeloni:

Naiset ovat varmasti innostuneita tästä innovatiivisesta suunnittelusta. Kynsien kärjen sivussa olevat vesimelonitarrat erottavat tämän mallin muista. Se on varma suunnannäyttäjä, joka on suunniteltu luomaan aaltoja kaikkialle.

9. Ruudulliset vesimelonikynnet:

Koristele kynnet tällä upealla ruudullisella vesimelonimallilla herättääksesi kaikkien huomion. Se on kesähenkinen ulkoasu ja verrattain erilainen kuin nykyään niin suosittuja tavallisia vesimelonimalleja. Yksinkertainen ruudullinen muotoilu voidaan tehdä erilaisilla väriyhdistelmillä, jotta saat piqued -ilmeen..