9 suosittua ystävänpäivän kynsitaidemallia

Anna sormiesi puhua ystävänpäivänä sydämellä täytetyillä kynsitaiteilla, jotka puhuvat rakkaudesta, omistautumisesta ja kahden ystävän välisestä syvästä siteestä. Ystävänpäivän kynsitaide tarjoaa laajan valikoiman kuvioita, joista valita. Sydämen muotoiset kuvat ovat lähes aina keskeinen teema, johon usein liittyy sana “Rakkaus”. Sydämen muotoisten mallien mahdollisuudet ovat rajattomat. Naiset ympäri maailmaa koristavat kynsiään eri tyyleillä ja malleilla, jotka puhuvat paljon. Ystävänpäivän kynsitaide on hauskaa ja helppoa ja ehdotonta jännitystä. Rakkauden sanoma saadaan yksinkertaisimmista malleista paljon yksityiskohtaisempiin.

1. Red-Hot Ystävänpäivä kynsitaide:

Red-Hot Ystävänpäivä kynsitaide

Täydellinen kynsitaide naisille, jotka haluavat lisätä mausteita romantiikkaansa ystävänpäivänä. Sen viesti ei voisi olla kovempi. Kynsilakan punainen sävy on syvä, tumma ja arvoituksellinen valinta, jota täydentää kimalteleminen kynsien pohjaa kohti. Tämä malli sopii hyvin sekä pitkille että lyhyille kynsille.

2. Hyvää ystävänpäivän kynsitaidetta:

Hyvää ystävänpäivän kynsitaidetta

Tämä makea makeisena kynsitaide Ystävänpäivän muotoilu on silkkaa iloa. Vaaleanpunainen ja valkoinen yhdistelmä ei voisi olla makeampi. Ranskalainen manikyyrityyli tekee siitä entistä tyylikkäämmän. Tämä herkkä sydämenmuotoinen muotoilu vangitsee varmasti rakkaasi sydämen.

3. Bouquet Nail Art:

Kimpun kynsien taide

Mikään ei sano “Rakastan sinua” kuin punainen sydänkimppu kynsissä. Tämä kimppu kynsitaidemuotoilu on tehty punaisilla sydämillä ruusuille alaston vaaleanpunaisella pohjalakalla tehostaaksesi vaikutusta. Se on viehättävä muotoilu, joka on tehty hellävaraisille.

4.Yhden perusvärin kynsitaide:

Yksivärinen kynsitaide

Punainen- rakkauden väri puhuu paljon, joten kun se levitetään selkeästi kynsiin peruslakana ja koristellaan glitterillä, se voi sytyttää rakastajasi sydämen. Tämä yksinkertainen mutta provosoiva kynsien muotoilu loi syvän halun ja intohimon.

5. Lacey-Hearts kynsien muotoilu:

Lacey-Hearts kynsien muotoilu

Pitsissä on unenomaista romantiikkaa. Joten kun yhdistät sydämet, rakkauden ja romantiikan symboli, saat kynsitaide -suunnittelun, joka on täynnä ystävänpäivän intoa ja intohimoa. Valkoinen pitsimuotoilu, jonka ympärillä on vaaleanpunainen sydämenmuotoinen ääriviiva ja musta pohjahinta, on ihanteellinen malli naisille, jotka etsivät kaunistettua ulkoasua.

6. Ranskan kärjen sydämet Ystävänpäivän kynsitaide:

Ranskan kärki Hearts Ystävänpäivä kynsitaide

Tämä kynsitaide on tehty ranskalaisella hoidetulla pohjalla. Sitten 3D -sydätarrat kiinnitetään pohjalakkaan, joka kattaa kynsien kärjet, sivut ja keskiosan. Sydämet kuitataan sitten vaaleanpunaisilla ja valkoisilla helmillä suurissa ja pienissä koossa täydentääkseen hienostuneisuutta rakkauden symbolin avulla.

7. Punaiset ja mustat sydämet kynsitaide:

Red and Black Hearts kynsitaide

Mikään ei ole kuin ranskalainen manikyyri, jota koristavat punaiset ja mustat sydämet ja jotka lisäävät kimallusta romanttiseen ystävänpäivän iltaan. Sydämet alkavat sivuilta ja korostavat kynsien kärkiä. Ei tyypillinen ystävänpäivän kynsitaide, mutta sellainen, joka on täynnä upeutta.

8. Söpö ystävänpäivän kynsitaide:

Söpö ystävänpäivän kynsitaide

Suloinen ja värikäs kynsitaide, johon on kirjoitettu Ystävänpäivän ydin. Karkin vaaleanpunainen kynsiväripohja on loistava valinta, joka sopii hyvin sydämen muotoiseen väriyhdistelmään keltaisen, alaston vaaleanpunaisen, vihreän ja sinisen. Kussakin sydämessä oleva viesti on kova ja selkeä ja vangitsee varmasti tärkeän toisen silmät ja sydämen.

9. Black Hearts kynsitaide:

Black Hearts kynsitaide

Tämä kynsitaidemalli, joka on tehty vauvan vaaleanpunaisesta ja pelkästään mustasta yhdistelmästä, on täydellinen naisille, jotka haluavat olla vastoin ystävänpäivän kynsitaiteen perinteisiä tyylejä. Pienet mustat sydämet lähettävät saman viestin kuin perinteiset punaiset sydämet. Tällä suunnittelulla on oma ainutlaatuisuutensa ja se näyttää yhtä kiehtovalta kuin monet muut ystävänpäivään liittyvät tyylit ja mallit.