Top 5 ranskalaisen kärjen kynsitaidemallia kuvilla parhaan manikyyrin saamiseksi

Ranskalaiset kynsivihjeet ovat yhä suositumpia päivä päivältä, koska kaikki ihanat naiset haluavat kynsien kärjet suunnitella eri tavoin. Tulet olemaan iloinen tietäessäsi, että sinun ei tarvitse viettää paljon rahaa salongissa saadaksesi ranskalaisia ​​kynsivinkkejä. Sen sijaan voit vain seurata muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita ja saada ne itse, helposti ja mukavasti. Useimmat kriteerit tällaisen mallin tekemiselle ovat pitkät kynnet, koska ne näyttävät paremmilta niiden reunojen vuoksi.

Parhaat ranskalaiset kärkikynsimallit kotona:

Anna ranskalaisten kärkikynsien mallit askel askeleelta, jotka todella auttavat tekemään täydellisen manikyyrin.

Valkoinen ranskalainen kärki kynsitaide:

Valkoinen ranskalainen kärki kynnet Art

Valkoiset ranskalaiset kynsivihjeet ovat yleisimpiä ja suosituimpia. Mutta monet meistä eivät tiedä, että ne ovat myös helpoimpia ranskalaisia ​​kynsivinkkejä. Leikkaa kynnet ensin kynsileikkurilla, jotta kaikki kynnet muodostuvat samalla tavalla. Pidä ne suorakulmaisina tai tee reunat pyöreiksi. Ota kiiltävä kynsimaali tai vaalean kermanvärinen kynsimaali takin tekemiseksi; mikä saisi kynnet näyttämään hieman vaaleanpunaisilta. Jos sinulla on kynsiohjain kiinni vinkkeihin, jotka helpottavat työtäsi, mutta älä huoli, jos sinulla ei ole niitä. Ota vain valkoinen kynsilakka ja harjaa kevyesti kynsien kärjen väri ja näytä tasaiselta kaikilla kynsillä, ja olet valmis.

Musta ja punainen ranskalainen kärki kynsitaide:

Mustat ja punaiset ranskalaiset kärkikynät

Maalaa kynsien kärjet runsaalla punaisella geelillä, alla oleva kuva osoittaa, että et tarvitse pitkää naulaa tähän, mutta silti kynsitaiteen vaikutus näyttäisi hyvältä pitkillä. Kun olet kuivannut punaisen maalin, ota ohuin harja ja väritä se mustalla, jotta nauhat muodostuvat punaisen maalin alapuolelle ja kiiltoa lisäämällä maalaa kynnet kiiltävällä kynsimaalilla. Tämä riittää antamaan sinulle tyylikkään näköisen kynsitaiteen aivan kuten näet kuvassa.

Musta kynsimaali ja värikkäitä tappeja vihjeissä:

Musta kynsimaali, jonka kärjissä on värikkäitä tappeja

Anna kynsillesi funky -ilme, musta kynsimaali ja värikkäät kynsinauhat. Väritä vain kynnet mustalla pohjalla ja anna sen kuivua. Ota kiiltävä kynsimaali tai kynsiliima ja levitä kärkiin. Kiinnitä eriväriset kynnetapit yksitellen ja tee kaksi täydellistä raitaa vaakasuoraan. Se saa kynnet näyttämään yhtä kauniilta kuin alla olevassa kuvassa. Hauskoja ja helppoja eivät ole?

Violetti ja seeprakuvioitu ranskalainen kärki kynsitaide:

Violetti ja seeprakuvioitu ranskalainen kärki kynsitaide

Jos haluat tehdä kauniin seepraranskalaisen kynsikärjen, ota perusväri, esimerkiksi violetti, ja maalaa se ensin pohjaksi. Maalaa sitten kärjet valkoisella kynsimaalilla; ja raitojen tekemiseksi ota musta kynsimaali ohuella harjalla ja tee pystysuoria raitoja ja jopa taivutettuja viivoja, jotta kynsitaide ei näytä yksitoikkoiselta. Olet melkein valmis; ota vain viisi pientä pyöreää, samanväristä nappia ja kiinnitä ne kahden violetin ja seeprakuvion värin väliin.

Valkoinen ranskalainen kärki kynsitaide vaaleanpunaisella ja mustalla reunalla:

Valkoinen ranskalainen kärki kynsitaide vaaleanpunaisella ja mustalla reunuksella

Noudata valkoisten ranskalaisten vinkkien vaiheita tämän kynsitaiteen alkuosassa. Jätä sormisormesi erilaiseen kynsien muotoiluun, sillä voimme nähdä, että sen keskellä on vaaleanpunainen raita, ja vasemmalla puolella on musta maalattu ja oikealla seepraraidat. Seepraraidat on tehty antamalla pohja valkoiselle oikealle puolelle ja mustille raidoille aivan kuten edellisessä. Ota vaaleanpunainen väri ohuelle harjalle ja maalaa vaakasuora raita valkoisten kärjen alapuolelle ja musta raita vaaleanpunaisen alle.

Lopuksi ranskalaisilla kärkikynsillä voit todella saada upean ilmeen kynsillesi yksinkertaisilla malleilla. Joten kokeile kotona askel askeleelta ranskalaista tip -manikyyriä ja yllätä ystäväsi.