15 parasta ja kaunista vauvan lahjaa pojalle ja tytölle

Vauva on arvokkain ja onnellisin asia vanhemmille. Joten lahjoita heille jotain, joka vain lisää heidän onnellisuuttaan. On niin monia asioita, joita voit ajatella vauvojen suhteen. Siellä on vaatteita, leluja, terveydenhuollon tuotteita jne. Jotain arvokkaan valitseminen pienelle paketille on aina vaikea valinta. Joten olemme listanneet hienoja esineitä, jotka voidaan lahjoittaa vauvoille. Katso ja katso, mikä sopii laskuun, ja saat jotkut vanhemmat todella onnelliseksi. Tässä muutamia vaihtoehtoja.

Uusimmat ja ainutlaatuiset vauvalahjaideat:

Meidän on tarkasteltava 15 suosituinta vauvan lahjatavaraa.

1. Henkilökohtaiset pehmeät lelut lahja vauvoille:

vauvan lahjoja

Voit lahjoittaa pienelle vauvalle ihania yksilöllisiä pehmeitä leluja. Nämä ovat suuria lahjoja vauvoille, koska ne ovat pehmeitä ja pehmoisia. Lelut on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka ei vahingoita lasta.

2. Lahjakori vauvoille:

Lapselle superlahjakorin lahjoittaminen on yksi monista uusista vauvan lahjoista, joita voit ajatella. Lahjakorissa on paljon vauvan käyttämiä esineitä. Se sisältää vaatteita, vauvan saippuaa, vauvan jauhetta, ruokalapuja jne. Voit myös lisätä pienen pehmeän lelun ja kirjan.

3. Kengät vauvoille:

Erittäin söpö vauvalahjaidea on kengät. Vanhemmat rakastavat pieniä kenkiä, ja jos niitä on liikaa, se ei ole koskaan ongelma. Niitä on eri kokoja ja värejä. Voit yhdistää ne mekkoihin tai vain lahjoittaa pari niistä.

4. Vauvanhoitotuotteet:

Voit valita parhaan vauvanhoitotuotemerkin ja lahjoittaa haitan, jossa on kaikki tuotteet yhdessä. Tuotteen esteet ovat sinisiä tai vaaleanpunaisia ​​sukupuolen mukaan. Joten antaaksesi lahjan tytölle sinun on hankittava vaaleanpunainen este.

5. Henkilökohtaiset vaatteet vauvoille:

Se on todella hyvä vaihtoehto yksilöllistää ja lahjoittaa vauvanvaatteita. Voit saada lahjoja poikavauvaksi haalareina, joissa on nimet. Jopa sydämenmuotoiset kuvat, joissa on teksti “Rakastan äitiä ja isää”, ovat erittäin söpöjä.

6. Monogrammitut vauvan tarvikkeet:

Ainutlaatuisia vauvan lahjoja ovat monogrammitut tuotteet. Nämä on brodeerattu lapsen nimellä. Voit valita pyyhkeet, ruokalaput, kylpytakit jne..

7. Vauvan kehys:

Ihana kehys, jossa on vauvan nimi ja syntymän yksityiskohdat, tekevät täydellisistä vauvan lahjoista. Niissä on kukkakoriste kehyksessä, ja ne voidaan tehdä pieniksi tai keskikokoisiksi. Valitse värit, jotka haluat sisällyttää kehykseen. Se on varmasti paras lahja vauvallesi, muistot ovat aina parhaita muistutuksena elämän onnellisista hetkistä.

8. Villavaatteet vauvoille:

Voit tarkistaa lämpimät ja kodikkaat villavaatteet vauvoille, jotka voidaan räätälöidä kuten tämä poikavauva. Nämä voidaan neuloa tai virkata lapselle. Valitse paljon saatavilla olevia kuvioita ja lahjoita jotain ainutlaatuista. Saat hyviä kokoelmia vauvojen käsintehtyjä vaatteita, kokeile tällaisia ​​asuja vauvallesi.

9. Valokuvaus vauvan kanssa:

Tässä on mahtava vauvan lahja, joka on itse asiassa valokuvanäytös vauvan kanssa. Voit ulkoistaa valokuvauksen asiantuntijavalokuvaajalle ja liittää siihen viltin, jossa on vauvan syntymäpäivä ja -päivämäärä. Tästä tulee hetkellinen mestariteos. Saat hyvän valokuvan tämän idean avulla, kokeile myös henkilökohtaisia ​​ideoitasi.

10. Leikkimatto vauvalle:

Hanki pojalle viileä lahja leikkimaton muodossa. Näissä matoissa on roikkuvat lelut ja musikaalit, jotka houkuttelevat heti nuoret kädet ja mielet. Matto pitää ne turvassa ja lelut pitävät heidät käytössä. He tuntevat olonsa raikkaiksi ja nauttivat leikkimisestä näiden lelujen kanssa, ei tarvitse huolehtia, koska matto suojaa heitä selvästi.

11. Rattles for Baby:

Tutustu vauvan helistimien laajaan valikoimaan. Ne aiheuttavat melua ja ovat värikkäitä, ja mikä parasta, vauva voi jatkaa niiden pureskelua. Nämä tyttövauvojen lahjat tytöille ja pojille ovat täydellisiä sarjana tai yksittäin pakattuna. Tämä on pienelle vauvallesi; saada tämä hymyilemään vauvan kasvoille.

12. Puiset lelut vauvoille:

Voit myös lahjoittaa vauvalle puisia leluja, jotka eivät vahingoita tai rikkoudu helposti. Ne ovat yleensä junien, lohkojen jne. Muodossa. Lapset voivat kasata ja rakentaa. Nämä tekivät upeita poikavauvalahjaideoita ja myös tyttövauvan lahjaideoita. He nauttivat tästä pelin luovuudesta, vauva varmasti ihmettelee tämän tyyppisiä pelejä.

13. Vauvan tyynyt:

Tässä on toinen loistava henkilökohtainen “paras lahja vauvoille”. Vauvan tyynyissä on pehmeää täytettä, joka on halattavissa. Se voidaan räätälöidä vauvan yksityiskohdilla. Valitse haluamasi väri ja teema, ja se tulostetaan tyynylle. Voit myös muokata valintasi tai teemojesi mukaan, saada minkä tahansa valokuvan tai vauvan syntymäajan tähän tyynyyn. Anna tämä lahja vauvalle hänen hyvän unensa vuoksi.

14. Ensimmäisen vuoden kehys:

Vanhempien hankkiminen ensimmäisen vuoden kehykseksi on myös loistava lahjavaihtoehto. Tämä on yleensä laaja kehys, jossa on enintään 12 valokuvaa. Joten tällä tavalla voit saada valokuvan jokaisen kuukauden vauvasta, joka johtaa ensimmäisen vuoden syntymäpäivään. Tämän tyyppisen kehyksen voit kiinnittää seinälle hänen tulevan ensimmäisen syntymäpäivänsä aikana, sukulaiset ja ystävät varmasti huomaavat tämän kehyksen.

15. Vauvansänky Mobile:

Vauvansängyn kännykkä on loistava idea vauvan lahjaksi. Nämä ovat matkapuhelimia, jotka on liitetty pinnasänkyyn ja ripustetaan niin, että vauva voi nähdä eri esineet roikkumassa. Tämäntyyppinen lahja saa hymyn vauvan kasvoille. He nauttivat varmasti tästä ainutlaatuisesta lahjatyypistä.

Vauvan lahjat ovat mielikuvituksellisia esineitä, jotka ovat enimmäkseen hyödyllisiä vauvalle. Jotkut ovat henkilökohtaisia ​​ja jotkut ovat yleisiä, mutta tarpeellisia kohteita. Hanki henkilökohtaisia ​​lahjoja poikavauvallesi tai tyttövauvallesi, jaa tunteesi vauvasi kanssa tällä lahjatavalla.