Skapa en idyllisk liten trädgård – bakgård i Sydney med ett nytt utseende

skapa integritet skärm trädgård staket idéer träd färska växter

Ägarna till flera hus på en gata i Sydney samlades och bestämde sig för att göra om sina bakgårdar. Alla trädgårdar hade en underbar utsikt över hamnen. Arkitektfirman Aspect Studios fick i uppdrag att skapa en idyllisk liten trädgård att designa och sedan för att koppla ihop de enskilda trädgårdarna.

Designa en liten trädgård – välja en trädgårdsdamm och växter

Bakgård moderna sandsten plattor golvbeläggning terrass träd

Först och främst har arkitekterna på Aspect Studios alla liten trädgård indelade i olika områden. En liten trädgårdsdamm med flodstenar slappnar av sinnena. En liten stenväg leder till trädgården, omgiven av moderna minimalistiska skulpturer av bambu och glas. Uteplatsen var betongplattor. Vintergröna träd inbjuder dig att koppla av i skuggan, medan fleråriga växter med ett enhetligt tillväxtmönster får bakgården att se modern och välskött ut. Flera statyer i människostorlek bidrar till konceptet. Ena sidan av bakgårdarna är avskärmade från grannarna av ett metallträdgård. Den andra sidan blir till en gräsmatta.

Få den lilla trädgården att se större ut

Gatsten träd skugga gräsmatta trämöbler

Gräsmattan är förbindelselementet mellan de enskilda bakgårdarna. Flera mysiga sittgrupper har utformats där så att de boende och deras gäster kan njuta av de vackra omgivningarna. Tack vare det genomtänkta konceptet, perfekt planering och bästa möjliga utförande, njuter alla husägare av bekvämligheten i en stor trädgård och har samtidigt ett välskärmad privat område för avkoppling under sommarmånaderna. Inte för att det är trångt liten trädgård – bakgårdarna inspirerar med ett modernt skulpturellt utseende. De skräddarsydda statyerna och de högkvalitativa materialen / kalkstenplattor, onyxplattor och detaljer gjorda av sandsten / fånga gästerna.

Arkitektkontoret Aspekt är baserat i Australien – där är de redan kända för sina kreativa projekt. De har blivit erkända över hela världen för sina landskapsarkoncept i allmänna utrymmen och har tilldelats flera arkitekters priser.

Soligt hörn med fantastisk utsikt över Sidney Harbour

Sittgrupp vintergröna träd buskar stenar

Räcken av glas avslöjar en vid utsikt

vintergröna växter stenplattor gräs gräsmatta glasräcke

En stenväg leder till trädgården, skyddad av ett högt bambustängsel från främlingar

Sandsten flodstenar bambu sekretess skärm idéer

Trädgårdsdamm dekorerad med flodstenar

Flodstenar bambu trädgård damm minimalistisk modern