Designa mässställ: Moderna bildskärmssystem säkerställer ett framgångsrikt mässutseende

Designutställningar Möt kunder

Mässor erbjuder goda möjligheter för återförsäljare och tillverkare att presentera sina egna produkter och tjänster för ett brett utbud av kunder. Samtidigt utgör de dock också en stor utmaning: Hur sticker du ut mellan hundratals andra mässmonter, hur inspirerar du mässbesökare och vinner nya kunder? Ett sofistikerat koncept, en effektivt utformad mässa och utbildade specialister säkerställer ett framgångsrikt utseende. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt montern, eftersom det är företagets telefonkort. Från flexibla hopfällbara skärmar till skräddarsydda stativlösningar: Numera har utställare många alternativ för att skapa en individuell design. Vi ger dig en översikt över de olika varianterna och ger dig tips om hur du designar attraktiva utställningsställ.

Utforma utställningsställ: Vad du behöver tänka på när du planerar

Designa utställningsställ Nya kunder Tips Organisera

God planering är avgörande för företagets framgångar under mässan. Det finns några saker att tänka på:

De tekniska riktlinjerna. Det är värt att kolla med arrangören om monteringsbestämmelser 2-3 månader innan mässans start. Dessa är till exempel den högsta tillåtna konstruktionshöjden, de tillgängliga fästpunkterna, el- och vattenanslutningar, stativets skiljeväggar och det exakta hyresområdet. Utifrån denna viktiga information kan utställningsstället planeras i detalj.

Att designa utställning står besökare som lockar nya kunder tips

En standardiserad utställningsuppsättning eller en individuellt tillverkad mässa? Många företagare deltar i flera mässor under ett år. För dem är det vettigt att investera i en prefabricerad mässa med en vikbar vägg. Å ena sidan sparar detta transportkostnader eftersom stativet har en liten förpackningsstorlek och kan transporteras i en bil. Å andra sidan gör den poäng med sin enkla montering och kan sättas ihop på plats av en person utan verktyg.

Andra företag är bara intresserade av att delta i en specifik mässa. För dem ifrågasätts ett individuellt monterat stativ som exakt uppfyller deras behov. Vitrin, fällbara tält, ljus- och mediaskärmar gör stativet till något speciellt. Textilbanderoller, affischer och golvvinyl viker ut reklambudskapet. De kan också kombineras med effektiva belysta displayer.

Utveckla montern. Med tryckta textilutställningsväggar, reklamdiskar, bannersystem och kundstopp blir utställningsstället ett verkligt upplevelsesutrymme. När man utvecklar stativkonceptet lönar det sig att söka råd från en välkänd tillverkare. på www.displaymacher.de Till exempel finns det många varianter att välja mellan, både för standardiserade och för enskilda utställningsställ. Så alla kan hitta något som passar dem.

Teamplaneringsdetaljer

Utbilda stativpersonalen. Ju tidigare ett lag sätts ihop, desto bättre. Framför allt är det viktigt att antalet specialister matchar båsens storlek. De anställda ska sedan få en detaljerad skiss av båset, och montering och demontering av utrustningen bör utbildas.

Utforma utställningsställen: en översikt över de olika varianterna

Utställningsställen design rad stativ display systemelement

 En framgångsrik mässdesign lockar besökare och lämnar ett positivt första intryck på nya kunder. Beroende på typ av stativ kan de enskilda elementen kombineras effektivt. Vi ger dig en översikt över de olika varianterna:

1. Raden står är kanske den variant som hyrs oftast. Stativet har tre fasta sidor och två direkta grannar. Vikbara displayer och utställningsväggar ger dig möjlighet att visuellt skilja dig från resten av läktarna. Trottoarstativ med roterande element kommer att locka besökare. Speciellt med denna standardtyp bör stor vikt läggas vid ett färgstarkt, inbjudande och kreativt utformat ställområde.

Designutställningsställen Displaysystem Kombinera hörnstativ

2. Hörnstativet erbjuder fler designalternativ än radstället. Den har två väggar och är fortfarande öppen och inbjudande. Perfekt för media eller ljusskärm. En utställning visar också en fin figur i hörnstativet. En halvcirkelformad räknare kan avrunda utrustningsprogrammet.

Designutställningsställningar exempel på stativmonterade displayer

3. Huvudstödet har tre fria sidor och bara en vägg. Truss-system som består av flera moduler kommer till sin rätt här och kan locka förbipasserande. Om så önskas kan de eftermonteras med en speciell tvärstång, TV -fäste eller broschyrhållare.

Designutställningsställen Island stand broschyrhållare Threse

4: e. Ön står har inga väggar och är helt öppen. Det erbjuder oändliga designmöjligheter och är mestadels centralt beläget, vilket innebär att besökare säkert kommer att passera det. Utställningsuppsättningar och takhängare erbjuder en praktisk lösning här.