“Lotos” skrivbord – inspirerat av mytologi

Lotus skrivbord UNDA elfenben nyanser

Lotus skrivbord är ett utkast från UNDA Sleepless Design. Ett arkitektfirma i Portugal vars designers är inspirerade av den mytologiska världens skönhet. Och det är inte en slump. Sedan tidens början har människor förundrats över skönheten som ligger i hjärtat av deras största lycka och strävan. Skönheten har blivit gudomlig, och när du köper en UNDA -produkt idag väljer du inte bara en möbel, du skaffar dig ett fragment av konst. Det ger rummet något mystiskt – dramatiskt, känslomässigt och vackert. Med dessa eleganta möbler blir företaget en berättare i vår verkliga värld. Designerna ser sitt uppdrag att skapa denna mystiska, vackra joie de vivre genom skapandet av konst och legender som sätter sina spår på arkitektur, mode och teknik.

En mystiskt vacker skrivbordsdesign

Lotus skrivbord UNDA skåp

Lotus skrivbord är ett projekt av UNDA, inspirerat av mytologi. UNDA gör sitt projekt, Lotus skrivbord, till en återspegling av mytologi i modern design. Det eleganta skrivbordet, i en delikat elfenbenston, återspeglar lotusblommans betydelse och försöker presentera dess värde genom ett originalt inslag av inredningen. Lotus har många betydelser i myter och legender – från nytt liv till död, från passionens oskuld. Från den känsliga knoppen till blommans blomning, allt är förknippat med ungdom, skönhet och nöje, med säsongen för tillväxt och övergång. Av Skrivbord från UNDA vill fånga övergången från en kall, kall vinter till en blommande, varm vår som vi älskar så mycket. Det är här skrivbordets paradox ligger. Från klassicismens starka linjer till dekonstruktion av modernitet i en hybrid. Syftet är att övervinna alla gränser för kreativitet genom innovativa nya sätt och att representera vår identitet. Designen har något i sig som modellerar vårt hjärts form.

Lotus skrivbord från UNDA

Lotus skrivbord UNDA låda

Projektet med det Lotus skrivbord som en återspegling av begreppet UNDA: detta projekt innehåller alla känslor som en person får när han läser en saga eller beundrar andra konstverk. Och detta är den effekt UNDA söker efter sina idéer om att blanda mjuka och känsliga former och djärva strukturer. På så sätt skapas en atmosfär där möbelägarna är kopplade till den dröm de uttrycker.

Lotus-desk-UNDA-golden-ornament

svart version

Lotus skrivbord UNDA svart version

B. Angelov