Skapa ett paradis i din lilla trädgård

fantastisk trädgårdsdesign

Varje trädgård kan vara en källa till ultimat njutning, oavsett storlek. A Liten trädgård ger dig allt du behöver för att gå ut och njuta av frisk luft och solsken. Och det bästa är att dessa nöjen är gratis så snart du kan Din lilla trädgård har planterat. När jobbet är gjort är det dags att dra ut din favorit fåtölj och koppla av!

Japansk “Zen” trädgårdsdesignidé

japansk trädgårdsdesign

Fördelen med en liten trädgård är att när du väl har fastställt din layout och design är det relativt enkelt att underhålla. Var inte rädd när du utformar din lilla trädgård. Exemplen här visar de fantastiska saker som kan uppnås på ett relativt litet utrymme. du Liten trädgård, Liksom alla andra trädgårdar bör den innehålla ett område för avkopplande och underhållande vänner. En liten veranda eller uteplats uppfyller detta viktiga krav. Du måste också vara i bekväma skuggade områden Din lilla trädgård om du vill hålla huvudet kallt när solen är som varmast. Träd ger den perfekta naturliga nyansen, men om du inte har mogna träd är ett mycket bra alternativ att hänga en attraktiv baldakin över det område du vill ha. Alternativt, om du har tillräckligt med utrymme, kan du bygga ett litet lusthus.

Underbar uteplatsdesign i den lilla trädgården

Uteplatsdesignidé i en liten trädgård

Om du har din liten trädgård design måste du överväga vilken design som passar det tillgängliga utrymmet och vilken typ av trädgård. Om du har en livlig livsstil kommer du troligtvis att välja en lättskött trädgård om du inte känner någon som kan ta hand om dig efter din trädgård. Trädgårdar med låg underhåll är vanligtvis placerade på fasta strukturer snarare än komplexa planteringar. Den perfekta inspirationen för detta skulle vara en japansk  “Zen” trädgård, där växterna reduceras till ett minimum. Mening läggs sedan på andra element som vatten och sten. Zen -trädgården för avkoppling och meditation är utformad så att den skulle vara en oas av lugn och ro när den väl är etablerad.

Liten trädgård med en fantastisk design

underbar trädgård design idé

Om du är en passionerad trädgårdsmästare och älskar växter skulle du få ut det mesta av det Din lilla trädgård gör för att skämma bort din passion. Titta inte bara på marken för att skapa din plantering. Skapa olika nivåer med höjda sängar och stora planteringar. Detta blir en visuell dynamik för I.din lilla trädgård Lägg till. Tänk på hur du får höjd i din utrustning och eventuellt använda fristående gitterliknande sektioner för att definiera trädgårdszoner eller rum. Om du inte har plats för dessa, använd dekorativa planteringar som hängs på husväggarna för att sträcka dina växter uppåt.

Det finns oändliga möjligheter att vara i ett personligt paradis Din lilla trädgård för att skapa, så varför vänta längre, börja designa det.

av Jaz

Golv i trädgården – kakel och natursten

Markdesign i trädgården

Designidé för en liten trädgård

Design för liten trädgård

Liten trädgård med en damm

liten trädgård - underbar designidé

Liten trädgård med trägolv

Trägolv i den lilla trädgården

Trädhusdesign i den lilla trädgården

Trädkoja i en liten trädgård

Liten trädgårdsutrustning – uteplats, damm, vita naturstenar

idé om liten trädgårdsutrustning

Lekar med vackra färger i trädgården

färgad trädgårdsdesign

Labyrintdesignidé

Labyrintidé

 16 steg för att skapa en japansk trädgård