Kroppspiercing- intressanta fakta om denna konsts historia

body piercing näsa historia fakta smycken bit

Den där Kroppspiercing kan inte bara vara vacker utan också farlig. Ta reda på mer om riskerna bakom det här och bestäm sedan om det är rätt för dig. Vad är bättre än en vältonad kvinnlig mage? Jo, en vältonad mage med en piercing på naveln, förstås! För några år sedan ansågs piercingen vara något negativt, eftersom den mestadels endast användes av punkare och homosexuella. Men så är det inte längre nu för tiden. Av denna anledning är det också viktigt att du är välinformerad om det. Denna artikel kommer att berätta allt du behöver veta om det Kroppspiercing bör veta: procedurer, risker och vård som du bör garantera för smycken efter piercing. Men nu några fakta om historien om kroppspiercing:

Kroppspiercing – redan känt för över 5000 år sedan

örat moderna idéer populära ungdomar kvinna

Ordet “piercing” kommer från engelska och betyder bokstavligen “att genomborra”. Body piercing har under tiden etablerat sig som en metod för att försköna kroppen, eller med andra ord som kroppskonst. Moderna människor tror att de har uppfunnit något nytt med piercing. I verkligheten är kroppspiercingens historia väldigt lång, eftersom det är en gammal konst. De första fakta är kända från tider för över 5000 år sedan som det Kroppspiercing var en del av historien om många gamla folk och kulturer. Dessa inkluderar Egypten, Romarriket, samt aztekerna, Maya, Inka och andra stammar. Piercingen spelade alltid en annan roll. För vissa var det ett tecken på dominans, för andra en religiös symbol eller helt enkelt en prydnad av kroppen. Historien om kroppspiercing visar att det är en gammal ritual som har funnits i årtusenden och har sina egna traditioner i varje kultur. Så om du tycker att piercing i kroppen är något konstigt och innovativt, oroa dig inte. Dessutom lindras vår smärtkänsla numera tack vare olika anestetika och smärtstillande medel, samt professionella piercingar. De senare är de i piercingstudion som genomborrar olika delar av kroppen.

Body Piercing – Informera i förväg är viktigt

kroppsmage fjäril vackra eleganta mousserande stenar

Men nog med historien om body piercing. Vad är egentligen piercing i dag? Du kan se det som ett sätt att tala, eller till och med en typ av sexuell stimulans. Människor i olika åldrar använder piercing som en symbol för sin psykologi, deras personliga självbestämmande, oberoende, deras tillhörighet till olika samhällen och naturligtvis deras fashionabla preferenser. Med andra ord har piercing en annan betydelse för alla. Vissa tycker att det är äckligt, andra tycker att det är otroligt bra. Alla bestämmer själva. Om du tillhör den andra gruppen räcker det dock inte med kunskap om kroppspiercingens historia. Innan du får en del av kroppen genomborrad, ta reda på om alla former, risker och hygienåtgärder efteråt. Det fungerar trots allt med Kroppspiercing om att bli vackrare och inte sluta med ett fult ärr.

piercing nageldesign elegant prydnad stjärna idéer

kvinna näsa snygga små diskreta smycken idéer

Populära och originella piercingtyper och vad de kallas