9 Kaunista ja tyylikästä ruostumattomasta teräksestä valmistettua lompakkoa uusimmissa malleissa

Teräslompakot ovat trendikkäitä moderneja lompakoita, jotka näyttävät hyvin perinteisiltä. Lompakot, jotka on valmistettu metalleista, kuten alumiinista jne., Näyttävät upealta ja antavat lompakkoille mattapintaisen tai kiiltävän ilmeen. Valitse parhaat lompakot tästä luettelosta ja olet varmasti kääntämässä päät. Kehuja suihkutetaan aina, kun ihmiset näkevät sinut jollakin näistä kauneuksista.

Top 9 ruostumattomasta teräksestä valmistettua lompakkoa uusimmissa malleissa:

Etsitkö uusimpia malleja ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lompakkoihin? Sitten tulet oikeaan paikkaan. Täällä tarjoamme 9 parasta teräksistä lompakkoa trendissä, joka varmasti kiinnittää kaikkien huomion.

1. matka ruostumaton teräs RFID lompakko:

Teräs Lompakot

Tämä on hienostunut RFID -ruostumattomasta teräksestä valmistettu lompakko luottokorttien säilyttämiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lompakko avautuu harmonikan tyyliin ja sen sisällä on muovitaskut. Siellä on jopa 8 paikkaa, joihin mahtuu jopa 12 korttia. Tässä lompakossa on RFID -tekniikka, joka tekee siitä täydellisen matkallesi.

2. kaksinkertainen teräs lompakko miehille:

Kaksinkertainen teräs lompakko

Tässä on upea teräksinen lompakko, joka näyttää aivan kuin perinteinen nahkainen lompakko. Teräksen rakenne on sellainen, että se näyttää paljon nahkalta. Lompakko on täydellinen korttien ja laskujen säilyttämiseen. Sen lompakko on kaksinkertainen, mikä auttaa pitämään laskusi kunnossa.

3. ID View Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lompakko miehille:

ID View Steel Lompakko

Tämä on hieno lompakko, jolla on upea ulkonäkö. Lompakon keskellä on leikkaus, josta näet henkilökortin. Henkilökorttipaikka on vain lompakon ensimmäinen tasku ja näin näet henkilötodistuksen.

4. kuvioitu teräs lompakko:

Kuvioitu teräksinen lompakko

Miesten lompakossa on useita eri tyylejä ja tekstuureja. Normaaleissa nahkalompakoissa on tekstuureja ja tulosteita. Myös teräksiset lompakot voivat olla eri tyylejä ja tekstuureja. Tässä klassisen teräksisessä lompakossa on upea kaksi kuvioita edessä ja takana.

5. laatikkotyylinen teräs lompakko:

Laatikkotyylinen teräksinen lompakko

Tämä teräksinen lompakko on tehty laatikkotyyliin. Lompakko aukeaa paljastamaan harmonikkataskuja. Box -lompakossa on luottokorttipaikat tavaroidesi suojaamiseksi. Lompakon ulkopinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja nahasta. Tämä antaa sille hienostuneen ilmeen.

6. Avain teräs lompakko:

Avain antaa Steel Walletin

Tässä on teräksinen lompakko, jolla on lisäetu muihin teräslompakkoihin verrattuna. Lompakossa on avainpaikka avaimen säilyttämiseen. Siinä on myös pidike, joka pitää rahasi ehjänä. Teräslompakko on muodikas ja näyttää.

7. Automaattinen teräksinen lompakko:

Automaattinen teräksinen lompakko

Valitse tämä pankkikorttikotelo, jonka aukko avautuu automaattisesti. Lompakon kortit liukuvat ulos, kun niitä napsautetaan. Tämä on hieno lisä matkatarvikkeisiisi. Siitä on hyötyä, kun haluat etsiä kohteita, kuten kortteja, henkilöllisyystodistuksia ja laskuja.

8. Henkilökohtainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu miesten lompakko:

Henkilökohtainen teräksinen lompakko

Tässä on loistava lahjavaihtoehto sinulle. Tämä upea teräksinen lompakko voidaan räätälöidä suosikki sanamuodollasi tai muistiinpanoillasi. Tämä tekee siitä täydellisen syntymäpäivä-, vuosipäivä- tai erikoislahjan. Teräslompakko säilyttää kaikki henkilötietosi korttien ja laskujen osalta turvallisesti.

9. Geometrinen kuvioinen lompakko:

Geometrinen kuvioitu lompakko

Hanki nämä upeat ainutlaatuiset teräksiset lompakot geometrisessa kuvassa. Lompakon kaksisävyinen teräsrakenne antaa sille mattaisen ja kiiltävän vaikutelman. Geometrinen kuvio on tehokas kahden selvän mallin ansiosta. Lompakkoon mahtuu kortteja ja laskuja.

Teräslompakot on valmistettu alumiinista tai muista seoksista, jotta kummallakin puolella on ohut tai vahva paneeli. Teräksisissä lompakoissa on aukot luottokorteille ja laskuille. Ne voivat olla kaksinkertaisia, laatikkotyylisiä ja niissä on myös geometrisia kuvioita.