9 miesten ja naisten suojaavat ja parhaat turvavyöt

Kannettavissa ja matkapuhelimissa on monia suojausominaisuuksia ja -tasoja. Lompakossa on kuitenkin suurin osa arvokkaista ja henkilökohtaisista tavaroistamme. Lompakko on suojattava kaikilta aina.

Turvallisuus lompakot

Uusimmat turvakotilomallit miehille ja naisille:

Luottokorttien ja rahan säilyttäminen ehjänä ja turvassa on ensiarvoisen tärkeää. Tässä on 9 parasta lompakkotyyppiä, jotka suojaavat rahaa ja luottokortteja varkailta.

1. Rintakehän lompakko:

Rintaturvallisuuslompakko

Nämä ovat korkealaatuisia rintakehän lompakkoja, jotka ovat erittäin kevyitä. Lompakot sopivat erinomaisesti passin ja rahan jne. Säilyttämiseen, jotka on aina suojattava. Lompakkojen värit vaihtelevat vaaleasta tummaan. Nämä lompakot ovat mukavat käyttää ja ne on helppo puhdistaa säädettävällä hihnalla.

2. Neck Travel Security Wallet:

Kaulan suojaava lompakko

Tämä matkapussi on paras käyttää vaatteidesi alla, joka roikkuu kaulassa turvallisuuden lisäämiseksi. Lompakossa on kätevät säilytystaskut passille, rahalle ja luottokorteille. Sulkimet on valmistettu tarranauhasta, mikä helpottaa ja lisää turvallisuutta.

3. Miesten turvaketjun lompakko:

Turvaketjun lompakko

Tässä on loistava vaihtoehto suojata lompakkosi myös silloin, kun et ole matkoilla. Lompakko on valmistettu nahasta ja siinä on turvaketju, joka voidaan kiinnittää housun vyölenkkeihin. Lompakossa on myös turvallinen napinavaus. Siinä on neljä luottokorttipaikkaa ja enemmän tilaa käteiselle.

4. Luottokortin RFID Security Wallet:

RFID -suojattu lompakko

Tämä suojalompakko on yksi uusimmista keksinnöistä. Se on valmistettu alumiinipaneeleista ja siinä on RFID -esto, joka suojaa luottokortinlukijoilta ja estää henkilöllisyyden varastamisen. Siinä on kuusi paikkaa luottokorteille, henkilöllisyystodistukselle ja muulle materiaalille, jonka haluat säilyttää. Suunnittelu on täydellinen naisille.

5. Kaapelilompakko:

Kaapelilompakko

Voit helposti hankkia itsellesi tämän suojalompakon, johon on kiinnitetty sisäänvedettävä kaapeli. Kaapeli kytketään housujen hihnasilmukoihin. Ajatuksena on, että jos joku yrittää varastaa lompakon, se napsahtaa takaisin ja kelautuu kaapelinpitimeen.

6. Vyötärönauha lompakko turvallisuuden vuoksi:

Vyötärönauha Turvallisuus Lompakko

Tämä vyötärönauha turvavyön lompakko on valmistettu nailonista tai polyesteristä. Nykyaikaisessa turvalompakossa on RFID -esto, joka suojaa sinua turvavarkauksilta. Käytetyt nylon ja vetoketjut ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Siinä on erityinen kangas, joka pitää myös kosteuden poissa.

7. Jalkojen turva lompakko miehille:

Jalkojen turvallisuuslompakko

Jalkalompakot ovat loistava tapa pitää tärkeät tavarasi turvassa varkailta. Lompakot ovat kuluneet jalan ympärillä nilkan lähellä ja piilotettu näkyvistä housujen alle. Lompakot voivat kätevästi pitää käteistä. Nämä sopivat parhaiten ihmisille, jotka rakastavat lenkkeilyä joka päivä ja harjoituksia, koska näin he eivät voi kantaa esineitä taskussaan.

8. Miesten turvavyön lompakko:

Turvavyön lompakko

Toinen loistava idea on tämä matkahihna, joka toimii myös turvana lompakkona. Vyössä on sisävuori, jossa on taskut. Kukin näistä taskuista voi pitää käteistä ja pitää sen turvassa. Hihnoja käytetään yleensä housuissa ja housuissa, ja tämä voi helposti kätkeä kaiken käteisen, jota haluat kantaa ylimääräisenä.

9. Bio-Metric Security Wallet:

Biometrinen suojalompakko

Tämä on yksi kehittyneimmistä tietoturvalompakkoista. Lompakko voidaan avata vasta, kun omistajan henkilöllisyys on vahvistettu. Käyttäjien on ensin liitettävä lompakko tietokoneeseen. Heidän on sitten skannattava sormenjälkensä ja asetettava se turvakoodiksi. Lompakko voidaan avata pyyhkäisemällä sormella sen päälle. Hälytys soi myös käyttäjän matkapuhelimessa, jos lompakko on poissa käyttäjältä yli 10 metriä.

Suojaa kohteesi valitsemalla lompakot, joissa on varkaudenesto- ja RFID-tekniikka. Nämä ovat loistava ostos, jos matkustat tiheästi asutuilla alueilla.